Leteči Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Hello! Mene pa zanima ali bo kak motosvetovc krenu ta vikend v belo krajino na Koupa fest, ki se bo odvijal v Podzemlju. Drugače je cena za tri dni 4kSIT v kar je vključeno tudi kampiranje. Sej ni nujno da gre z mopedom ker jaz jo bom najbrž kar z avtom dol udaru k nas bo najbrž več. Dogajanje je baje zagotovljeno.Pričakujejo nekje od 10 000 -12 000 folka. LP Leteči
Pervy Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 bil lani ampak letos ne bo slo, saj je denarnica prazna in po preteklih izkusnjah rabis za tak vikend 20 jurjev, ki jih nimam (vstopnina,bencin hrana in PIJAČA). :cry:
motomanijak Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Ja, jaz bom tudi dol :D :D MM
Leteči Objavljeno Julij 31, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 A tisti ki boste tam pridete z mopedi al kak drugače.Pošljem prec tel. št pa se tam dol kej slišmo,bom vsaj koga z motosveta v živo spoznal. LP Leteči
Leteči Objavljeno Avgust 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2002 Ej dol je hudo dogajal. Slišal smo se z Dubi pa nam nekak ni ratal da bi se najdli k je blo zvečer hudo dost folka pa še v petek smo bli bolj v plinastem agregatnem stanju. Drgač pa The stroj raztura do kraja. Drugo leto ponovno dol. LP Leteči
urbi Objavljeno Julij 24, 2003 Opozori Objavljeno Julij 24, 2003 Letos gre kdo??? Lp Leteči Zelo verjetno... če bom mel fraj. B) B) B) se oglasim, ko bom ziher. Upam, da bo kaj motosvetovcev, da bo bolj veselo! Urbi
Max Objavljeno Julij 24, 2003 Opozori Objavljeno Julij 24, 2003 Kej poslikat ne puzabit pa tule gor prpopat :rolleyes: ;) :)
AltGr Objavljeno Julij 24, 2003 Opozori Objavljeno Julij 24, 2003 Hello! Mene pa zanima ali bo kak motosvetovc krenu ta vikend v belo krajino na Koupa fest, ki se bo odvijal v Podzemlju. Drugače je cena za tri dni 4kSIT v kar je vključeno tudi kampiranje. Sej ni nujno da gre z mopedom ker jaz jo bom najbrž kar z avtom dol udaru k nas bo najbrž več. Dogajanje je baje zagotovljeno.Pričakujejo nekje od 10 000 -12 000 folka. LP Leteči Bil že dve leti zapored, pridem letos. Se vidjamo
Pervy Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 ZELO VERJETNO pridem ampak z avtom. tisti ki boste dol pošljite mi tel. št. v pm, da se najdemo!
Leteči Objavljeno Julij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 Evo jaz bom skor ziher dol tak da vsi motosvetovci lahk pošljete tel. št. na PM ali pa vsaj mejte motosvetovo majico na sebi. LP Leteči
dubi Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Verjetno bom sla kej dol pogledat, morbit z motorjem. Se še odločam med Pulo pa koupo. Mogoce, se vidmo. Lp Dubi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se