kađiva Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 ufff fletn je blo ja :whistle: :D zdej grem pa mal spat :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:
zlati Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 ufff fletn je blo ja :whistle: :D zdej grem pa mal spat :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: kaj lepega sanjaj :whistle:
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 (popravljeno) totaln odklop nekaj fotografij pa je že dodanih v galeriji http://www.roadshadows.com/index.html Popravljeno Junij 3, 2007. Popravil Sanda7
KeC Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Če se ne motim se pa je res neki dogajal. :whistle:
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Če se ne motim se pa je res neki dogajal. :whistle: Celo danes zjutraj se baj je dogajalo, ko je očitno še "včerajšnja" gdč. menda s svojim lepotcem pometla še ene druge 4 ali 5 motorinotov parkiranih na prizorišču. Baje da so revo odpeljali v bolnico :alien1: Sem samo informacijo dobil videl pa ne.
tati Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 Celo danes zjutraj se baj je dogajalo, ko je očitno še "včerajšnja" gdč. menda s svojim lepotcem pometla še ene druge 4 ali 5 motorinotov parkiranih na prizorišču. Baje da so revo odpeljali v bolnico :alien1: Sem samo informacijo dobil videl pa ne. a je kaj čudnega, saj še čudno, da niso koga ubili, ker so vsi med folkom žgali gume in celo z avti so se ganjali noter... :SS :headbang: :headbang:
bicikl Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 a je kaj čudnega, saj še čudno, da niso koga ubili, ker so vsi med folkom žgali gume in celo z avti so se ganjali noter... :SS :headbang: :headbang: ej to ni nič, pištole bo treba začeti nositi na take zbore, ker gostitelji kar tolčejo po folku in seveda branijo svoje prijatelje, sem videl na lastne oči...... :worship:
bmwslo Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 To je pa druga plat medalje :alien1:
Sanda7 Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 a se ne bi rajš o svetlejši plati pogovarjali evo ms banda :winkiss:
tati Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 To je pa druga plat medalje :alien1: za tako medaljo - raje doma spim......saj je veliko zborov, kjer je mir in lepo, brez pizdarij, tako, da mislim, Bicikl, ja se strinjam s tabo :whistle: :worship:
greenninja Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 He he, fletno je bilo.. :evilgrin: :krneki:
jerryspringer Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 super je blo.... mnda.... :drunk: zobe sm vse domov prnesu... :010
punca z unca Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 super...... šele zdej sm pršla h seb...... :zzz:
jerryspringer Objavljeno Junij 3, 2007 Opozori Objavljeno Junij 3, 2007 super...... šele zdej sm pršla h seb...... :zzz: kako si pa šla pol domov?
KeC Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 a se ne bi rajš o svetlejši plati pogovarjali evo ms banda :winkiss: Blažen med ženami :alien1:
tati Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 super je blo.... mnda.... :drunk: zobe sm vse domov prnesu... :010 fajn, no eni jih niso.............. :fight1: :angry: :headbang: :headbang:
KeC Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Hm očitno sem dovolj zgodaj odpeketal domov. Hja jeba je, ko se začnejo pizdarije dogajat. :headbang:
rockerca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 ja, itak, zmer je nekje neka jeba, sam kaj, ko ga zmer najebejo tisti, k ni treba... :angry:
rockerca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Kakšne pizdarije? :unsure: raj ne komentiram, k se mi je neki folka totalno zamerlo. to je blo v petek... brezveze... :angry:
tati Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 raj ne komentiram, k se mi je neki folka totalno zamerlo. to je blo v petek...brezveze... :angry: preverjeno zakaj je bilo tako, mislim, da se nisem nič zmotila kar sem rekla....... :krneki: :krneki: :krneki: vse pride prav ob svojem času tudi za te stvari......
tati Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 žalostno, da se gredo neko fensi organizacijo in sami sebe ne znajo obvladati, kaj šele druge.....
rockerca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 žalostno, da se gredo neko fensi organizacijo in sami sebe ne znajo obvladati, kaj šele druge..... tati, :worship:
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 žalostno, da se gredo neko fensi organizacijo in sami sebe ne znajo obvladati, kaj šele druge..... OK OK, kaj ste imel v petek, ne vem... jest sm bil v soboto. Samo kaj pa sploh pričakujete od motozbora? Folk, pijača, zabava... to je to .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se