rockerca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 OK OK, kaj ste imel v petek, ne vem... jest sm bil v soboto. Samo kaj pa sploh pričakujete od motozbora? Folk, pijača, zabava... to je to .) sej to smo tud mi prčakovali... :(
greenninja Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 OK OK, kaj ste imel v petek, ne vem... jest sm bil v soboto. Samo kaj pa sploh pričakujete od motozbora? Folk, pijača, zabava... to je to .) Sam veš, moja babi je pa teb zamerla fuuul. Da nisi prišel probat njenga zdravila k naši mizi... Neodpustljivo... :wacko: :nono: :grrr
kađiva Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Sam veš, moja babi je pa teb zamerla fuuul. Da nisi prišel probat njenga zdravila k naši mizi... Neodpustljivo... :wacko: :nono: :grrr tvoja babi ma mal velko dozo :krneki: :whistle: :whistle: :D :D :D dobr da ste mel uno vodo zravn
tati Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 OK OK, kaj ste imel v petek, ne vem... jest sm bil v soboto. Samo kaj pa sploh pričakujete od motozbora? Folk, pijača, zabava... to je to .) brdavs - ne bodi pameten, ker nisi bil prisoten........ :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 evo ms banda :winkiss: eden lepši od drugega.... :P
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 celo z avti so se ganjali klinc pa tak moto zbor....
exe`FZS Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 nebi že en napisal kaj je blo? vsi neki ono tretje, oh in sploh po ovinkih, naj se nekdo razfuka pa poteši firbčnost ostalih motosvetovcev, ki smo odšli prezgodaj domov ali pa jih ni bilo tam :alien1:
tati Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) nebi že en napisal kaj je blo? vsi neki ono tretje, oh in sploh po ovinkih, naj se nekdo razfuka pa poteši firbčnost ostalih motosvetovcev, ki smo odšli prezgodaj domov ali pa jih ni bilo tam :alien1: ni nič za komentirati, samo to lahko napišem, da sem imela zbor v Celju kot nekaj boljšega, edini zbor na katerega sem šla vsako leto - 6. zbor, 6-tič sem bila, ker nisem mogla v soboto, sem šla v petek in potem............ doživela toliko PRIMITIZMA, da upam, da ga ne bom nikoli več..... :headbang: :headbang: :headbang: Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil tati
-speedgirl- Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 pa še useen ne vemo kaj točn je blo, torej? :hmm:
exe`FZS Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 jaz sem bil v soboto in je še kar blo, res da v primerjavi z lani že to dovolj pove da je bilo lani skoraj 2x več motoristov. Letos nekako ni zaživelo vse skupaj :) lp
bicikl Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 klinc pa tak moto zbor.... ja,ja pištole so v modi..........po ta novem, če ne pa pesti pojejo...... :krneki: :krneki: bil pijan, videl pa vseeno vse - žalostno, pa taki zbori........... :devil:
rockerca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 jaz sem bil v soboto in je še kar blo, res da v primerjavi z lani že to dovolj pove da je bilo lani skoraj 2x več motoristov. Letos nekako ni zaživelo vse skupaj :) lp nekateri smo pa raj 50 eur raskirali pa šli na maidne-verjetn je tud zarad tega blo manj folka, ker je blo na maidnih ful dost bikerjev. ja, ja, maidni... :worship:
rockerca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 ja,ja pištole so v modi..........po ta novem, če ne pa pesti pojejo...... :krneki: :krneki: bil pijan, videl pa vseeno vse - žalostno, pa taki zbori........... :devil: jebeno, ja :fight2:
exe`FZS Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 nekateri smo pa raj 50 eur raskirali pa šli na maidne-verjetn je tud zarad tega blo manj folka, ker je blo na maidnih ful dost bikerjev. ja, ja, maidni... :worship: sem okleval med iti na maidne / iti na motozbor. No na maidnih me ni bilo, mogoce mi je malo žau po drugi strani sem se imel pa na zboru tudi lepo :rolleyes:
rockerca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 sem okleval med iti na maidne / iti na motozbor. No na maidnih me ni bilo, mogoce mi je malo žau po drugi strani sem se imel pa na zboru tudi lepo :rolleyes: če ne drugega, si ti na zboru pil pol ceneje, kt pa mi na maidnih (za inf: pir je biu 3 eur!!!) pa to smo še bli vsi razočarani, k so po uri in pol maidni šli dol, kt d jih boli za folk-sej jih itak, sam vseen-maidni so le maidni...
Miha Z. Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 (popravljeno) pa šli na maidne smo se meli fajn ane?! :yea2: Popravljeno Junij 4, 2007. Popravil Miha Z.
rockerca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 smo se meli fajn ane?! :yea2: si bil? ja, fenomenalno je blo, kljub vsemu, kar sm zgori napisala (pir pa te zadeve). pa vseen še bomo šli!!! :yea2:
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 Sam veš, moja babi je pa teb zamerla fuuul. Da nisi prišel probat njenga zdravila k naši mizi... Neodpustljivo... :wacko: :nono: :grrr Jest sm bil pri vaši mizi... samo tebe ni blo nikjer :photo:
Brdaus Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 brdavs - ne bodi pameten, ker nisi bil prisoten........ :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Še sreča za druge... :evilgrin: :evilgrin:
punca z unca Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 kako si pa šla pol domov? en celjan me je prpelou- sej me je jenc klco, k ste bli u postojni na črpalki
drinkerka Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 sploh ni biu slab zbor. itak se pa vedn najde kaka budala ko dela sraje. panterji so pa čist uredu! :worship:
tati Objavljeno Junij 4, 2007 Opozori Objavljeno Junij 4, 2007 sploh ni biu slab zbor. itak se pa vedn najde kaka budala ko dela sraje. panterji so pa čist uredu! :worship: so, so dokler se............. :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se