Skoči na vsebino

dajmo naredit eno kratko skupinsko vožnjo z otroci

zeleni

Priporočene objave

Sin moje punce je star 13 let. Rad se vozi z mano na motorju. Se bolj mu je pa vsec ce gre se kolega zravn s svojim motorjem. zato sem dobil idejo. Kaj ce bi se organizirala ena fura Bled-Bohinj ali katera druga trasa(ne predolga) pa da bi s sabo vzeli otroke (stare od 12-14 sin ali hcerka)sli na kako pico ali kaj podobnega malo poklepetali in zakljucili dan. rad bi da daste svoje komentarje. ce pa bi bil kdo za se pa lahko kaj zmenimo za organizacijo. hvala ze v naprej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimiva ideja. Sam kaj k so ravno v taki starosti, da se je težko kaj točno zment z njimi. :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uaaaaaaau :D

to je super ideja :grim .....jz bi bla takoj za,sam kaj....ko pa sm mal prestara,otrok nimam,motorja pa tut še ne :BUA:

drugač pa res super.bi blo zanimivo,sploh za otroke :OK: :grim

Popravljeno . Popravil minca
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanimiva ideja. Sam kaj k so ravno v taki starosti, da se je težko kaj točno zment z njimi. :headbang:

ja to je res samvidm pr tamaumu je navdusen pozdravla druge motoriste k nor :OK:

mlajsi zal nepridejo u postev k jih nesmes pelat zadej res mal brez veze :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uzemt eto kot en izlet mal fotk mal tega mal unga mislim da bi blo to vsem use sploh pa tamalim sem u zadno vidu kako je biu naudusen sva lepo normaln avoznja 90-100 kmh pa je šlo lepo vreme kosilo pri rozicu je kostalo 20 eur mal do zlatoroga in to je bil kratek izlet u bohinj men je pasal k mi ni blo treba tolk mislt tamau je pa uzivou :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni se ta ideja zdi zelo zanimiva. Kajti tudi jaz imam hčerko, ki je nora na motorje in se rada vozi z menoj. Strinjam se tudi s tem, da bi bila pot krajša, ker otroci niso zmožni daljših voženj. Predlagal bi tudi, da bi bil ta izlet enkrat med vikendom, najraje v soboto. :D
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!