HONDAMANIA Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 (popravljeno) NO? A gremo? :? Popravljeno Maj 13, 2007. Popravil HONDAMANIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 Jaz bi se tud pridružu. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Maj 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2007 Res bi se lahk zmenil, za eno na izi srečanje, pa ena skupinska vožnja pa velik fotk.... :OK: Vsi ki imajo (imamo) Hondo CBF 500, 600 in 1000 ccm bi se lahk dobil, kje in kdaj? Dejmo zbrat (napisat vsak svoje) predloge in mnenja ter vse zainteresirane, ki bi se pridružli v čim večjem številu (sami ali pa, še bolje, s sopotnicami)!! Pa bom kar jaz prvi dal predlog: SOBOTA, 19.05.2007, zjutraj enkrat se dobimo na TROJANAH, vsak poje en krof, pa kafe, sok, čik, (po želji pač)...... pol pa proti Kamniku, čez Černivec, Logarska, Pavličevo sedlo, Jezersko... No, pa da vidmo zainteresirance .) P.S.: Če ima pa še kdo boljšo idejo pa kar s črkami NA PLAN, več idej, bolje je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 Res bi se lahk zmenil, za eno na izi srečanje, pa ena skupinska vožnja pa velik fotk.... :OK: Vsi ki imajo (imamo) Hondo CBF 500, 600 in 1000 ccm bi se lahk dobil, kje in kdaj? Dejmo zbrat (napisat vsak svoje) predloge in mnenja ter vse zainteresirane, ki bi se pridružli v čim večjem številu (sami ali pa, še bolje, s sopotnicami)!! Pa bom kar jaz prvi dal predlog: SOBOTA, 19.05.2007, zjutraj enkrat se dobimo na TROJANAH, vsak poje en krof, pa kafe, sok, čik, (po želji pač)...... pol pa proti Kamniku, čez Černivec, Logarska, Pavličevo sedlo, Jezersko... No, pa da vidmo zainteresirance .) P.S.: Če ima pa še kdo boljšo idejo pa kar s črkami NA PLAN, več idej, bolje je! Men je ta ideja kar všeč. :OK: Sem zraven. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Maj 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2007 No, dva sva že :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Maj 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2007 Lahk bi se zmenil, za eno na izi srečanje, pa ena skupinska vožnja pa velik fotk.... :D Vsi ki imajo (imamo) Hondo CBF 500, 600 in 1000 ccm bi se lahk dobil, kje in kdaj? Dejmo zbrat (napisat vsak svoje) predloge in mnenja ter vse zainteresirane, ki bi se pridružli v čim večjem številu (sami ali pa, še bolje, s sopotnicami)!! Pa bom kar jaz prvi dal predlog: SOBOTA, 19.05.2007, zjutraj enkrat se dobimo na TROJANAH, vsak poje en krof, pa kafe, sok, čik, (po želji pač)...... pol pa proti Kamniku, čez Černivec, Logarska, Pavličevo sedlo, Jezersko... No, pa da vidmo zainteresirance :P P.S.: Če ima pa še kdo boljšo idejo pa kar s črkami NA PLAN, več idej, bolje je! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Na žalost ta datum že zaseden :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Sem zraven. :OK: lp Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
600 Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Jaz bi se tud pridružu. :D zanimivo! bom spremljal še naprej, da vidim kdaj bo čas odhoda iz trojan( pa računajte še pot iz mb), pa kaj v primeru slabega vremena, pa koliko km cca bo ruta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se