Lowrenc Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Ma kdo kaj pojma, kje bi se dalo dobit kakšen našitek od Honde, Yamahe in Kawasakija (in Tomosa :yea1: )
Vanga Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Ma kdo kaj pojma, kje bi se dalo dobit kakšen našitek od Honde, Yamahe in Kawasakija (in Tomosa :yea1: ) V ''Lojzu'' ziher. :whistle:
Lowrenc Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Kokr sem po katalogu gledou majo samo nalepke. :hmm:
Vanga Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Katalog 2007, stran 620, spodnji del strani. :naughty:
Lowrenc Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 So, so ampak ne tisti, ki jih hočem. glej post #26
motofrik Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Ma kdo kaj pojma, kje bi se dalo dobit kakšen našitek od Honde, Yamahe in Kawasakija (in Tomosa :yea1: ) Tiste osnovne (samo napis) boš dobil tudi pri nas, v vsaki moto trgovini. Čez mejo imaš ogromno izbiro, mi je padlo na misel Harry's shop, pod aufnaher odtipkaj. Ogromna izbira.
Vanga Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 Potem pa ti ostanejo le še servisi, oz. trgovine teh dotičnih znamk, oz. imen. :winkiss:
TheMan Objavljeno Januar 9, 2008 Opozori Objavljeno Januar 9, 2008 za Tomosa bo najbolje da naročiš kaki mamci pa ti ga sklekla .) ker dvomim da obstaja lp
TONTO Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 (popravljeno) za Tomosa bo najbolje da naročiš kaki mamci pa ti ga sklekla .) ker dvomim da obstaja lp Obstaja 100% ga je Matulja nosu ko je še dirkal s tem motorjem. IN TO NA GP Popravljeno Januar 10, 2008. Popravil TONTO
bmwslo Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Kokr sem po katalogu gledou majo samo nalepke. :hmm: To je še boljše, kar nalepiš, ni treba šivat :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se