Skoči na vsebino

Motor do 800.000

Priporočene objave

Objavljeno

Rabo bi en nasvet - iščem motor do cca. 800.000 SIT, 500cm ali več, lahko je karkoli razen čoper, pa naj ne bo starejši od 10let. Kaj bi se dalo dobit v tem rangu? Hvala za pomoč :wink:

Objavljeno

...Predlagam Bandita 600, uporaben, praktičen, nezahteven za vzdrževanje, čisto dovolj močan, pa še precej udoben....poleg tega pa še lep!

Pred mojo Yamaho sem ga imel, in sem bil zelo zadovoljen z njim- brez okvar, naredil sem precej km z njim.......skratka super zadevica! 8) :D

Objavljeno

....seveda bo zdej vsak svojo kobilico hvalil.... :D :D :lol: :oops: :oops:

Objavljeno

Bandita dobim za tak dnar? Kiri letnik? :shock:

Objavljeno

Če počakaš do konca sezone, ti jaz prodam er5 :D

Objavljeno

Počakal bom najmanj do konca sezone, sploh ni panike :wink: Pa ER5 mi bo premali se mi zdi...

Objavljeno

...ER 5 je res mali, kup rayš tacga s štirimi cilindri, majhna kubikaža s štirimi bolj deluje.....

Yst sm dobu za svojga Bandita 800.000 SIT, letnik '96, takrat je bil star tri leta....

Objavljeno

Za kolk si ga pa kupo? Zdajšnja cena je 1.633.000 pa malo dvomim da bi v treh letih padla na polovico? :?: :o

Objavljeno

@Area_51 : si pozabil na revalorizacijo, se kr pozna dve leti.

Se mi pa zdi normalno da je 3 leta star motor vreden 50% cene novega, ampak na trgu rabljenih motorjev pa definitivno ni tako stanje. Čisto nelogično.

Sm se danes zanimal za en motor in je cena postavljena na 50% cene novega, je pa star 10 let !! In ni osamljen primer. Eni so neverjetni.

Glede na stanje na trgu je definitivno najboljsa varianta nakup novega.

Pri avtih je stanje na trgu veliko bolj logično. Sem dal za 4 leta star avto v odličnem stanju 30% cene novega.

Sicer sem bolj novinec kar se tiče motorjev ampak nasvet je nedvomno ta da ga pred nakupom pelji na servis in naj ti povejo v kaksnem stanju je :)

pa ugoden nakup.

LP,

klemen

Objavljeno

ZA 800 k SIT dobiš tudi Yamaho Diversion, l. 96-97, Moja je letnik 98, pa bi bilo še malo za doplačat... :lol: :roll: :wink:, recimo konc sezone!

Objavljeno
Se mi pa zdi normalno da je 3 leta star motor vreden 50% cene novega, ampak na trgu rabljenih motorjev pa definitivno ni tako stanje. Čisto nelogično.

stanje na trgu je zelo jasno ... ponudba in povpraševanje ... :wink:

Objavljeno

EJ AREA51 ŠE VEDNO NISI POVEDAL KAJ TE V BISTVU ZANIMA KAKŠEN BIKE BI SPLOH RAD IMEL ??? :shocked!:

Objavljeno

Ej ne vem, čist sem zmeden :oops: Skoraj karkoli, samo da je, pa da ni čisto zanič, ker na servisu ne bi rad bil vsak tedn :wink: Najraje bi mel kakega endurota, zlo zagret sem bil za F650 samo kot kaže to zdaj ni izvedljivo. Zato nekaj do 800k oz. v najboljšem primeru do 1mio (če bo Bog dal :shock:). Kirega enduro pod 10 let sploh dobim za 800k? Pa ne mi ponudit kake TDR125 :wink: Lahko je tudi naked bike, ni problema. Samo choperji pa športniki odpadejo, ker se ne mislim oblačit v usnje, pa tud komot bi rad bil :P Dost je odvisno tud od tega, kake cene majo motorji pred in po sezoni, ler če so po sezoni občutno cenejši pol bom probal nardit vse da nabavim zdaj...gledam pa:

- KLE 500

- SV 650

- Canyon 600

- Raptor 650

- Bandit 600

- Diversion 600

- ...

Zdaj pa je vprašanje kaj od tega dobim za taki dnar??? Če vidiš še kako drugo opcijo...se priporočam :wink:

Objavljeno

OK. Si reku enduro. Pa poglejmo.

zadnjič sem bila v HMC in malo spraševala kolk bi kaj bila trenutno vredna moja TA (letnik 2001). Reku mi je, da bi dobila 1,45 mio :( :( :evil: :x . Za motor, ki je star manj kot eno leto. Po tej logiki bi moral dobiti eno TA staro recimo 6-7 let za denar, ki si ga pripravljen dat. Je pa res, da je pred časom nekdo prodal TA staro 15 let za 550.000. Jebat ga. Kvaliteta ima svojo ceno.

p.s.

Lih vHMC prodajajo eno TA, ki je še prejšn model, nisem si pa zapomnila niti letnika, niti cene nisem pogledala. Žal. Ampak mogoče bi se pa lahko pozanimala

Objavljeno
Je pa res, da je pred časom nekdo prodal TA staro 15 let za 550.000. Jebat ga. Kvaliteta ima svojo ceno.

Aha, število norcev je pa tud neomejeno. :wink:

Objavljeno
Aha, število norcev je pa tud neomejeno. :wink:

Sam tut ne vem zakaj jaz nobenga ne najdem

Objavljeno

Nene...potovalni, cestni enduro. Konec koncev je lahko tudi naked bike, ker ne bi rad mel kar enega endurota, ki bo mel na koncu 40KM in končno hitrost 130 :wink: TA, F650 in podobni pa mi trenutno niso dosegljivi. Kot zdaj kaže bom lahko zadevo nabavo še konc tega oz. v začetku naslednjega mesca...tak da če ma kdo kaj v namenu prodat v bližnji prihodnosti oz. konec sezone, lahko informativno javi...

Objavljeno

EJ AREA 51 JAZ SEM SI LETOS UMISLU KLR 650! PA V ŠTARTU SPLOH NISM RAČUNAL NA TO AMPAK SEJ VEŠ PONUDBA V DANEM TRENUTKU ..... NO V GLAVNEM DUBU SEM ZELOOOOO DOBRO OHRANJEN BIKE (l.95) ZA 650K + (zamenjat sem mogu ketno pa zobnike+redni servis). NO BIKE ME JE RES PRESENETU POZITIVNO JE SUPER ZA POTOVAT (potovalna 120 - 130 km/h) JE UDOBEN IN ZELO OKRETEN RELETIVNO LAHEK (168 KG).... TKO DA SE LOHK TUD PO KAKŠNEM TERENU ZAPELEŠ :twisted: !

NO KOT BERETE SM JAZ ZADOVOLEN :wink: :wink: :wink:

Objavljeno
EJ AREA 51 JAZ SEM SI LETOS UMISLU KLR 650! PA V ŠTARTU SPLOH NISM RAČUNAL NA TO AMPAK SEJ VEŠ PONUDBA V DANEM TRENUTKU ..... NO V GLAVNEM DUBU SEM ZELOOOOO DOBRO OHRANJEN BIKE (l.95) ZA 650K + (zamenjat sem mogu ketno pa zobnike+redni servis). NO BIKE ME JE RES PRESENETU POZITIVNO JE SUPER ZA POTOVAT (potovalna 120 - 130 km/h) JE UDOBEN IN ZELO OKRETEN RELETIVNO LAHEK (168 KG).... TKO DA SE LOHK TUD PO KAKŠNEM TERENU ZAPELEŠ :twisted: !

NO KOT BERETE SM JAZ ZADOVOLEN :wink: :wink: :wink:

Uuuuuuuuuu, to pa je bilo zelo GLASNO :x :!:

Objavljeno

ČE HOČE ČLOVEK KEJ POUDART JE TREBA MAL BL NAGLAS POVEDAT :twisted: :wink:

Objavljeno

ČE HOČE ČLOVEK KEJ POUDART JE TREBA MAL BL NAGLAS POVEDAT :twisted: :wink:

Če hoče človek kaj poudarit potem to poudari... :wink:

Objavljeno

Jaz sem pred kratkim kupil TA l.95, 40000 km, zelo dobro ohranjen z dodatno opremo za 900k. Ni mi žal !! :lol:

Objavljeno

Nujno rabim nasvet! Aprilia Pegaso 650, letnik 95, prevoženih 26300km, rahlo popraskana po desni strani na tanku, počena plastika v dolžini cca 5cm, nova zadnja guma Metzeler Tourance 130/80, nova višja vetrobranska šipa, na testni vožnji tekel zelo lepo. Seveda pa je to moje mnenje in nimam lih nevem kolko izkušenj z motorji. Cena: 650.000 SIT Pred eventuelnim nakupom sem dogovorjen, da ga peljem na servis, kjer bi se vse podrobno pregledalo. Zdaj pa tisto vprašanje - Da ali NE in zakaj? Jaz sem ful zagret... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!