COSA Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Sožalje tudi z moje strani, družini in vsem ki so ga poznali. Počivaj v miru :cry:
irency Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Danes ob 14.00 je bila smrtna v Zbiljah(35 letni motorist iz Žirov, vozil je suzukija)Kdo poznal? :cry: :cry: :cry:
ghibli Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Usodno korito za rože Ljubljana | 3.10.2007 | M.K. Ceste so terjale nov davek med motoristi. Zaradi izgube oblasti nad motorjem je pri Zbiljah umrl 35-letnik. Pri naselju Zbilje se je danes nekaj pred 14. uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 35-letni motorist. Motorist iz Žirov je vozil iz smeri Jeprce proti Zbiljam, kjer je v odseku, kjer cesta iz ravnine preide v levi ovinek, med zaviranjem izgubil oblast nad vozilom, padel z motorja in trčil v korito za rože. Motorist se je tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Zaradi nesreče je na cesti promet več kot dve uri potekal izmenično. Vir 24ur.com
Brrrm Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Tole je bilo namenjeno tragični smrti norca16. Zgornje pa je že ojavljeno tukaj.
Brrrm Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 V prvem prispevku v tej temi je ta stavek to je bil naš(norc16, jaz, pa mislim da ga še kdo pozan iz foruma) kolega.. po katerem sem sklepal, da se je ponesrečil norc16. Norc16 se mi je javil po PMu in to iz tostranstva in mi razložil, da je še med nami. Zaradi napake se mu opravičujem.
Priporočene objave