Skoči na vsebino

Honda VT 600 C Shadow

Priporočene objave

Objavljeno

Zivjo.

Zanima me ali je mozno, da ima moja honda shadow 600c ugrajeno blokado moci, kajti povsod na internetu in v katalogih je njena nominirana moc 32 kv, v moji prometni pa pise da ima samo 14 kv. Sicer ima 600 ccm, in se mi zdi, da je 14 kv dokaj premalo za to kubikazo. Njena koncna hitrost je nekje 120 km/h pa se to doseze po pol ure :).

Ce ima slucajno vgrajeno blokado, ali kdo ve, kje in kako se jo da uklonit, ce se jo sploh da.

hvala in lp

Objavljeno

jest sem tak moped vozu, res je bil len, sam pa je sel tud 160 (mal po klancu), konj je imel pa tolk kt Yugo 45 (tko mi je povedu prodajalec) :lol:

na tvojem mestu bi preveru poreklo motorja, iz kje prihaja, kje je bil kupljen... pa se obrnes na AS moto center in se njih vprasas ce so kdaj prodajal/uvazal Shadowke 600c z blokadam? :unsure:

Objavljeno

Po Nemčiji se prodaja velik teh motorjev z blokadami 25kw, za 14kw blokado pa prvič slišm :eek: ! Je pa res da s tako blokado tak motor verjetno ne gre več kot 120 km/h!

lp miha

Objavljeno

Motor je uvozen iz Svice. Na prometni mi pise 14 kv, ceprav vem da mora imet vecjo moc.

Objavljeno

Ja, v Švici imajo neke zakonske omejitve, zato takšna moč motorja. Najbolje, da se enkrat oglasiš na kakšnem Honda servisu, pa ti ga bodo odprli na polno moč. Če je blokada mehanska (ponavadi pri uplinjačih), bo poseg cenejši, kot če je elektronika za zamenjat...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!