PETARDA46 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 tut jest če bo vse po sreč :winkiss: Tebe pa jest ne pustim nikamor :nono: :nono: :nono: Doma boš bla pa pospravljala boš po hiši in pika! :devil: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Irencko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Tebe pa jest ne pustim nikamor :nono: :nono: :nono: Doma boš bla pa pospravljala boš po hiši in pika! :devil: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ala ritka, sj te povabim zravn :naughty:
borut Objavljeno Junij 27, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 kdaj se pa začne? ob kteri uri? ja kr pridte... sploh ni vazn kdaj!!! bomo itak cel dan dol... :whistle: so se igre pa, pa.... zvecer pa koncert..
peter1 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 kva pol ghibli a prideš dol saj na kak pir
Lara! Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ka bo kaka teta bikerica tud tam?!? Bi pršla js mau sam nubenga ne poznam pa mi je mau bed it solo.. :hmm:
Miha Z. Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Tebe pa jest ne pustim nikamor :nono: :nono: :nono: a zdele boš še zenkam ukazoval al kaj?! Irencko!ti kr svobodno.ne ga poslušat.... so mu knjige v glavo udarle.....ne ve kaj piše....
Frips Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ka bo kaka teta bikerica tud tam?!? Bi pršla js mau sam nubenga ne poznam pa mi je mau bed it solo.. :hmm: solo?? dobro, dobro....si bom zapomnu tole :P
soncy Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 jes tud uletim :yes: v to pa sploh nisem dvomla :grrr da bi pa midva manjkala :lol1:
Lara! Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 solo?? dobro, dobro....si bom zapomnu tole :P Tja, ce pa sploh ne vem v kterih krajih bos morm mau poskrbet zase, kdo bo če ne js :rolleyes:
Irencko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ka bo kaka teta bikerica tud tam?!? Bi pršla js mau sam nubenga ne poznam pa mi je mau bed it solo.. :hmm: ma ti sam prit :winkiss:
Irencko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 a zdele boš še zenkam ukazoval al kaj?! Irencko!ti kr svobodno.ne ga poslušat.... so mu knjige v glavo udarle.....ne ve kaj piše.... kvaj ritka... ma sj veš, tuk cajt študerat... bi se men tut kak zobnik zaskoču kdaj ane :whistle:
PETARDA46 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 a zdele boš še zenkam ukazoval al kaj?! Irencko!ti kr svobodno.ne ga poslušat.... so mu knjige v glavo udarle.....ne ve kaj piše.... Ti bratec... V tej hiši ma DEC besedo :lol1:
PETARDA46 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 kvaj ritka... ma sj veš, tuk cajt študerat... bi se men tut kak zobnik zaskoču kdaj ane :whistle: Ma kaj sta se oba name spravla... Mihec... tebe bom že za šankom porihtu.... :naughty: Irenčka tebe pa v šotoru... če me prej Mihec ne bo za šankom zmuču :kva2:
Irencko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ma kaj sta se oba name spravla... Mihec... tebe bom že za šankom porihtu.... :naughty: Irenčka tebe pa v šotoru... če me prej Mihec ne bo za šankom zmuču :kva2: ne ne naju sam skrbi zate... sj za šankom ti bova pomagala dolivat, u spalko se ti bova pa tut pomagala stlačit, ane mihec :naughty:
Lara! Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ma ti sam prit :winkiss: Če sploh ne vem ke to je :? res da sem lani v Krškem delala izpit sam vse kar znam je do delte prit :grim
Irencko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Če sploh ne vem ke to je :? res da sem lani v Krškem delala izpit sam vse kar znam je do delte prit :grim pa sj bojo zihr table... pa pouhn folka... drgač pa telefončka pa je... :naughty:
Miha Z. Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Mihec... tebe bom že za šankom porihtu.... :naughty: ta prvo nared šolo pol se pa zmenva....po moško.... :beer2:
Irencko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 sam res ritka, najprej šolo, pol se ga pa pije :whistle:
Miha Z. Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 u spalko se ti bova pa tut pomagala stlačit, ane mihec :naughty: :blink: ok tole je ratal pa...... :blink: grem.... :chase: :devil: žal pa na ta zbor ne pridem....vreme bo tak ,da gre Mihec Italjanke pa Švicarke preganjat..... :blush: :devil: see ya......
Irencko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 kaj kr nau te? ojej... kdo bo pa bratca sliku? :unsure:
Miha Z. Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 kaj kr nau te? ojej... kdo bo pa bratca sliku? :unsure: še vedno ,ko sem ga sliku se je digitalc pokvaru tko da...... čao!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se