Skoči na vsebino

Drugorazredni državljani!

Dušan Uršič

Priporočene objave

No sedaj "podjetnik" vozi Porscheja 911 Turbo.

GT2 si pozabil dodati.

Whatever, who cares?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest bom začel sabo nosit/vozit en masiven momentključ, pol se pa pejmo rajsat pa izsiljevat...

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nabolj pomaga okovana spica skornja - ko jo z uzitkom potegnes po dolzini porschejeve stranice......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za take tipe pomaga tudi nekaj svincenih kroglic od siber ali lezajev ki jih imas v zepu in ko ga prehitis jih vrzes preko rame. garantirano mu stolcejo lak po haubi. :twisted:

no edino ce ima GT2 in je tak idiot potem imej hiter motor ali vrzi in takoj na kak izvoz tako da bo dokler je se v soku odpeljal naprej. :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj zato sem pa vse skupaj zapisal! Da se ga bomo izogibali. Če bo še kdo kaj svojega napisal, se bo mogoče lahko na tak način izoblikovala črna lista lovcev na motožrtve!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem že doživel nekaj slabosti v prometu samo na splošno pa moram potrkati da večjih problemov med avti nisem doživel

rešitev vidim predvsem v motorju primerni vožnji

avtocesta 100 (izogibam) , ostale ceste 80-100, teren 60-80

zakaj teren? ker ni avtov, ni tega sranja pofu***** ki bi ti ogrožalo življenje, ampak si odvisen sam od svojih napak kot je to zelo dobro povedal BRANE, s katerim sva užgala prvi skupni offroad po slovenskem primorju

en avto ki me je izsilil sem že zbrcal, žal mi je samo to da nisem imel obutih okovanih kros škornjev...

ni milosti za ta govna brezobzirna, te rane smrti, ki so se zgodile so me res globoko prizadele in nekaj mora biti storjeno, mi nismo narejeni po tekočem traku da bi tako tudi izginjali

tako kot v Angliji sprejet zakon za zaščito motoristov ki izpodbija razne izjave kot "nisem videl" in podobne prazne marnje ki jih izgobezdajo nepotrebni členi človeštva (info iz motosveta)

take privatnike z GT2.... ne bom raje nič pisal da ne bo kakšnega dokaznega materiala

pa lep pozdrav

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi motoristi,stara dobra ketna čez prvo šipo je še zmerej zakon,pa ni važno a je o-ring ali pa ne. :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa če bi policajem predlagali, da uvedejo še civilne policiste na motorjih (po zgledu civilnih avtomobilov - radarjev).

Pomoje bi po enem dnevu vožnje z motorjem policist lahko napisal zelooo veliko listkov. Pa še vozniki bi postali bolj pazljivi na motoriste.

Saj vem, spet bodo rekli, da ni denarja. Ga ni niti za motorista reševalca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi motoristi,stara dobra ketna čez prvo šipo je še zmerej zakon,pa ni važno a je o-ring ali pa ne. :twisted:

Ma kaki O-ring, ketna od motorne žage, pa usrana, pa rejnata mora bit! Taka, da se po laku pa po ta živmu usnju pozna!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa če bi policajem predlagali, da uvedejo še civilne policiste na motorjih (po zgledu civilnih avtomobilov - radarjev).

Pomoje bi po enem dnevu vožnje z motorjem policist lahko napisal zelooo veliko listkov. Pa še vozniki bi postali bolj pazljivi na motoriste.

Mislim, da se policaji med službo sploh kej dost ne prefurajo. Postavijo se nekam in čekirajo promet. Tak "civilni" moto-pulicaj, bi se pa moral ves čas po cesti furat, če naj bi dosegel namen. Bojim se, da jim to ne bi pasalo, pa še verjetno bi se bolj na motoriste spravili, kot pa preverjali odnos avto - motor. Ma kaj pa vem?! Ideja je pa zanimiva. MOgoče bi jo pa v okviru nastajajočega društva res lahko realizirali?!

LP HHV

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da se policaji med službo sploh kej dost ne prefurajo. Postavijo se nekam in čekirajo promet. Tak "civilni" moto-pulicaj, bi se pa moral ves čas po cesti furat, če naj bi dosegel namen. Bojim se, da jim to ne bi pasalo, pa še verjetno bi se bolj na motoriste spravili, kot pa preverjali odnos avto - motor. Ma kaj pa vem?! Ideja je pa zanimiva. MOgoče bi jo pa v okviru nastajajočega društva res lahko realizirali?!

LP HHV

Jaz bi se takoj javila za takega policaja. Vozila bi se okrog, pa še plačali bi mi za to. Pa kaj češ lepšega?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma kaki O-ring, ketna od motorne žage, pa usrana, pa rejnata mora bit! Taka, da se po laku pa po ta živmu usnju pozna!!

POTEM SE PA ČUDIMO ZAKAJ NAS IMAJO ZA HULIGANE, DIVJAKE...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi motoristi' date='stara dobra ketna čez prvo šipo je še zmerej zakon,pa ni važno a je o-ring ali pa ne. :twisted:[/quote']

POTEM SE PA ČUDIMO ZAKAJ NAS IMAJO ZA HULIGANE, DIVJAKE...[

/quote/

SINE VOZI SE Z KREPENINAMI V OBLIKI MOTORNIH KOLES 27LET TKO KOT JEST PO PA BODI PAMETEN. KOLIKO TAKŠNIH SREČANJ SEM PA MISLIŠ PREŽIVEL PO TVOJI LOGIKI.DEJ MI POVEJ KAJ TI NAREDIŠ KO TE CEPEC PORIVA NA STRAN ? MOGOČE PEACE BROTHER?

DEJ ODRASTI ŽE ENKRAT! :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja,precej krepkih smo že napisal glede raznoraznih butcev na cesti. Pa še velikrat bomo kej napisal, ker je nekak človeku potem malo lažje, vsaj meni je. Včasi gre vse skupi že tko daleč, da se kar s strahom peljem nekam, pol pa srečam kakšnga motorista, si pomahava in je prec malo bolje. Utopično bi bilo misliti, da bo nekoč človeška pamet na tako visoki ravni, da se nesreče iz objestnosti ali kakšnega drugega razloga povezanega s človeškim slaboumjem ne bodo več dogajale. Tud mene vrže iz tira ko se nekdo prilima na tablico in ves popizdjen tuli za tabo. Zadnje čase pa se mal umaknem, lepo prijazno pomaham tipu "pejt naprej" in čao. Redkokdaj pa se meni kdo umakne. V življenju večkrat nanese debata o prometu in vedno raje opozarjam sogovornike na probleme, ki najbolj zadevajo nas motoriste. Na koncu pa jih vedno malo v hecu opozorim "pa ko se boš peljel z avtom pa le malo poahtaj na nas motoriste"....Pa če mogoče enemu človeku ostane v glavi moj nasvet pa se mi zdi da sm neki dobrga za nas naredu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je tako Samo, ima pa Big Yellow tudi prav. Vsakemu svoje, najprej na lep način, če mu pa ne zaleže, pa ni čudno če se ti utrga, potlej pa krepelce poje. Smo vsi krvavi pod kožo. Jaz poskušam delati dober vtis, kjer se pač pojavim z motorjem. Ustavim lepo pred prehodom za pešce, da grejo stara mamca pa otroci lahko čez. Pomaham deci, ki radovedno gledajo na mopedina. Jasno potrobim in pomaham brkim deklicam. Podebatiram na benz pumpi itd, itd. Pa ne počnem tega tako na silo. Se pri tem prav fletno in odkrito počutim. Je pa res, da tudi odkrito popizdim, ko vidim prepotentnega smrkavca v avtu, ko tiši motoristu v zadnje kolo. Se je že dogajalo, da sem takega prehitel in mu nakazal, naj se umiri in drži varnostno razdaljo. Nekaterim zaleže, nekaterim pa je res treba tudi kaj drugega pokazati! :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hja, takale brca v vrata ali ketna/kamen v šipo človeku, ki je glih ušel nesreči psihološko res veliko odtehta, ampak IMHO dolgoročno gledano pa bodo taki idioti situacijo razumeli le, če jih pošteno udariš po žepu in/ali če dobijo nekajletno bivanje v zastonj sobici z zamreženim oknom in zaklenjenimi vrati. Saj ne zaradi drugega - samo zato, da ima čas DOBRO premislit, kaj je naredil...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo povej mi, koliko takih so pri nas že zaprli?

Najbrž ne veliko, ker se noben ni prav preveč potrudu, da bi jih spravli za zapahe. Zato pa smo zdaj mi tle. Ane?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo povej mi, koliko takih so pri nas že zaprli?

Lucky, tole je pa odlično vprašanje! Ampak imam tudi jest enega takega zate: Kaj je pa že kdo kdaj naredil, da bi ga???

No vidiš, o tem se pa sedaj pogovarjamo. Sem pa kar malce žalosten, ker sem ne le iz tega tvojega vprašanja ampak tudi včeraj med debato dobil občutek, da nekako ne verjameš v stvar, ki jo želimo postaviti na noge. Upam, da se oba motiva...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se prav na motor pa list papirja in svinčnik pa zapisovat tablice vseh norcev ki delajo piz…rije po cest pol pa na policijo.

Mene so enkrat k sm bil z avto eni mulci neki jeb…l sm jih prehitu pa mi je z dolgimi vozil za ritjo.Sm parkrat na žlajf stopu (mrbit pa ne ve da ma ta dolge) nč nucal me je prehitu pol mi je pa on na bremzo prtisku,Sm se ustavu na avtobusn da bi un odpelu naprej pa se je še on vstavil kar na sredi ceste.

Bla,bla,bla na konc sm zavil na policijo povedal kaj je bilo dal podatke itd.

So bili zelo prijazni do mene(policaji)

No čez par dni sm pa zvedu da so tisto mularijo policaji dobili in kaznovali(ode ispit,prometn vozilo ni bilo izpravno pa še kazen prov mastna) sm zvedu o tistega ki je vozil.

Se mi je prav lepo zahvalil za ovadbo

:lol: :lol: :lol:

Jest pa u jok pa na drevo pa nikol več dol :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene zanima iz ciste radovednosti komu je se uspelo kaj podobnega ? Mislim predvsem v smislu koliko policaji upostevajo take prijave.

Sem pa danes zjutraj na AC pri izvozu Dramlje videl nekaj zanimivega.

Sicer me ne za besedo drzat, ampak se mi zdi da si je eden avtomobilist malo privosu policaje na motorju, ker kolkr sem jaz videl na nasprotnem pasu sta imela na koncu policaja s sirenami tistega avtomobilista v sendvicu in mu ukazala zapustiti AC pri izvozu.

Zgleda, da ne rabimo civilnih policistov motoristov. :P :P :twisted:

Se prav na motor pa list papirja in svinčnik pa zapisovat tablice vseh norcev ki delajo piz…rije po cest pol pa na policijo.

Mene so enkrat k sm bil z avto eni mulci neki jeb…l sm jih prehitu pa mi je z dolgimi vozil za ritjo.Sm parkrat na žlajf stopu (mrbit pa ne ve da ma ta dolge) nč nucal me je prehitu pol mi je pa on na bremzo prtisku,Sm se ustavu na avtobusn da bi un odpelu naprej pa se je še on vstavil kar na sredi ceste.

Bla,bla,bla na konc sm zavil na policijo povedal kaj je bilo dal podatke itd.

So bili zelo prijazni do mene(policaji)

No čez par dni sm pa zvedu da so tisto mularijo policaji dobili in kaznovali(ode ispit,prometn vozilo ni bilo izpravno pa še kazen prov mastna) sm zvedu o tistega ki je vozil.

Se mi je prav lepo zahvalil za ovadbo

:lol: :lol: :lol:

Jest pa u jok pa na drevo pa nikol več dol :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!