ere031 Objavljeno Maj 30, 2007 Opozori Objavljeno Maj 30, 2007 Dobro vece brothers bajkeri. Puno pozdrava iz prijateljskog Uzica.Ove godine organizuijemo drugi moto susret i pozivamo sve one prijatelje iz Slovenije koji su bili prosle godine da nam dodu u goste i ove. A oni koji nisu bili da im se pridruze. Obecavamo tri dana ludila. Sve je isto kao i prosle godine sto se mesta tice kamp je opet u centru grada ,tusevi,pranje motora kao i ceo hotel rezervisani samo za bajkere. Ove godine mnogo vise iznenadenja kao i non stop programa. Defile kao i prosle godine po selima Zlatibora uz trubace i degustaciju domacih specijaliteta (rakija,kajmak,pecenje). Cene hotela kao i informacije o rezevacijama mozete dobiti kao i prosle godine na dekisava@yahoo.com ili na telefon +49 15207472064. MC ERE pozdravljaju klubove Sairach,klapu7,pussy riders,road kings i naravno Primoza i Seljacke momke kao i ostale bajkere iz Slovenije Dobrodosli u Uzice.
mokl Objavljeno Maj 31, 2007 Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 V sredo smo se pri Seljačkih momcih že dogovarjali za odhod. Sigurno se vidimo :grupni: Mokl
ere031 Objavljeno Maj 31, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2007 V sredo smo se pri Seljačkih momcih že dogovarjali za odhod. Sigurno se vidimo :grupni: Mokl
bowla Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 :worship: Halo, šta ima ERE?? Eto mi se spremamo za odlazak uskoro!!! Vidimo se tako u petak navece. P.S.: Lunardi povej mi prosim ce imate vi Kranjcani plan za pot dol, ker me sprašujejo koliko približno nas bo!!! Povej približno število! :naughty: David Ljubljana
ere031 Objavljeno Junij 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 :worship: Halo, šta ima ERE??Eto mi se spremamo za odlazak uskoro!!! Vidimo se tako u petak navece. P.S.: Lunardi povej mi prosim ce imate vi Kranjcani plan za pot dol, ker me sprašujejo koliko približno nas bo!!! Povej približno število! :naughty: David Ljubljana Hvala na interesovanju sve ide po planu. Hotel je rezervisan za bajkere.Grupa je uzeta to je Van Gog trenutno su najaci ovde kod nas. Ocekujemo jedno 20000 ljudi na koncertu. Pivo ce ove godine biti Jelen(najbolje je). Bili smo prosli vikend na skupu u Sisku i u jednom trenutku smo pomenuli kako bi bilo lako doci do Ziri na skup ali brate zezaju nas vize a bili smo samo nekih 130km od Sairach.Bice boljih vremena pa ce mo se druziti i kod vas.
bowla Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Ima li neki interesent za Užice možda? Ja i moja žena dolazimo sigurno :naughty: Jaoo bit ce nam ludo!!!!!!!!! DaMa
bkoban Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Ima li neki interesent za Užice možda? Ja i moja žena dolazimo sigurno :naughty: Jaoo bit ce nam ludo!!!!!!!!! DaMa bowla jest grem sigurno Lp Bogdan
HRC Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 ZDRAVO TUDI MI PRIDEMO.POZDRAV VSEM IN SE VIDIMO V UŽICAH. :yea1: :kva2:
leila Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Namerava kdo šibat že med tednom v tej smeri?
HRC Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Namerava kdo šibat že med tednom v tej smeri? Jaz grem sam,do Beograda v četrtek popoldan.
ere031 Objavljeno Junij 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2007 Evo jos malo informacija. Hotel u centru grada je rezervisan za bikere. nocenje je 1000din = 11-12eura po osobi inace nekih 500metara od susreta . imaju bezbedan parking ispred hotela tako za motore nema problema. Sve su pripreme zavrsene i sad se sreduju jos neki mali detalji. ocekuje se stvarno veliki brioj ljudi. dalje rezervacije hotela preko foruma. hvala Primozu i Vaskim bojsima na iznenadnoj poseti . nadamo sa da ste se lepo proveli.
bowla Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 bowla jest grem sigurnoLp Bogdan Evo Bogi mi trije štartamo ob 12h v petek.
S57CQ Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Aloha El Juniore in ostala klapa ... srecno i pozdravite ekipo iz ex YU. Ajd uzivancija DaNe - opet na putu srece....
bkoban Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Evo Bogi mi trije štartamo ob 12h v petek. ? kdo mi trije :drunk: Lp Bogdan :worship:
bowla Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ? kdo mi trije :drunk: Lp Bogdan :worship: jaz, žena in Vasja - zamejski slovenc. :naughty: pa ti?
HRC Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Zdravo,evo vse je spakirano,motor natankan,ob treh zjutraj pa štartam za Beograd(sprememba plana),v petek popoldan ga pa prikurim v Užice,kot kaže bo tam Slovenija v malem. Lep pozdrav in srečno vožnjo. HRC
bkoban Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 jaz, žena in Vasja - zamejski slovenc. :naughty: pa ti? ja mi gremo ob 6.00 gre nas prbližno 10motorjev? :worship: Lp Bogdan
uki2804 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Mi štartamo ob 07:00 iz Trbovelj. Se vidmo u Užicih na PIRI. :kva2: lp uki
Lunardi Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ja mi gremo ob 6.00 gre nas prbližno 10motorjev? :worship: Lp Bogdan Sprememba plana !!! Gre nas cca. 15 motorjev iz Kranja, Škofje Loke, Ljubljane, Sore, Zvirč, .... Se vidimo u Užica! LP Aleš :worship:
tati Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Sprememba plana !!! Gre nas cca. 15 motorjev iz Kranja, Škofje Loke, Ljubljane, Sore, Zvirč, .... Se vidimo u Užica! LP Aleš :worship: kaj naj vam rečem, varno...potem pa do konca noro se imejte.........še zame..... upam, da gremo spet kam skupaj, če ne letos pa drugič...., lp Tati :naughty: :whistle:
Lunardi Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 :( :( :( :( kaj naj vam rečem, varno...potem pa do konca noro se imejte.........še zame..... upam, da gremo spet kam skupaj, če ne letos pa drugič...., lp Tati :naughty: :whistle: :huh: kako ne!!?? No res mogoče drugič, sam res :OK: :beer2:
tati Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 :( :( :( :( :huh: kako ne!!?? No res mogoče drugič, sam res :OK: :beer2: mi moraš sporočiti kdaj greste kam dol na jug recimo septembra, da si vzamem dopust in odvihram z vami, pozdravi vse poznane........ :worship: :beer2: :beer2:
Lunardi Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 mi moraš sporočiti kdaj greste kam dol na jug recimo septembra, da si vzamem dopust in odvihram z vami, pozdravi vse poznane........ :worship: :beer2: :beer2: :OK: :OK: :OK: OČU!! Se vidimo!! LP Aleš
uki2804 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Evo pršli domov včeraj okol 20 h, blo je spet PRVA LIGA. Slovenci (Bowla zrihtu) dobili odojka za darilo. JELEN PIVA je blo pa full. :kva2: :drunk: MC ERE svaka čast. :worship: Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil uki2804
vdusan Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Gorenci pešli srečno domov, eni celi, ene smo pa med potjo pokrpal. Blo je super, "HVALA ERE i do godine"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se