Basko Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 v Užicah je bilo tako kot lani - FENOMENALNO !!!!!!! ljudje so res prijazni in se med njimi takoj počutiš kot doma :OK: zbor in organizacija je res dobra, pivo pa sploh :beer2: ERE hvala za vse :worship:
bowla Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 :worship: ja tud mi smo srecno prsli okoli polnoči v ljubljano. Vse ok. Vsaka cast vsem Slovencem ki nas je bilo letos zelo veliko, super. Odojka smo si pa zrihtal mi vsi!!! Vseeno, svaka cast tudi ERE in cela ekipa bivše Jugoslavije za super društvo. Z nekaterimi gremo letos še na Portugalsko a za druge želim da se vidimo što prije!!! Sretno svima!!! DaMa - Bowla :rolleyes:
bowla Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 :worship: aja še nekaj.: Za cene piva naj si naši organizatorji motozborov ogledajo kako je to v tujini. (včasih bi lahko kakšno akcijo naredil!!!) V Užicah 60 din./4 dcl. ( 0.70€ )halooooo, pa še boljše je kot pri nas!!!
čeladko Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) :worship: aja še nekaj.: Za cene piva naj si naši organizatorji motozborov ogledajo kako je to v tujini. (včasih bi lahko kakšno akcijo naredil!!!) V Užicah 60 din./4 dcl. ( 0.70€ )halooooo, pa še boljše je kot pri nas!!! Jebi ga , tm je pir že v osnovi cnej... Jest bom sam reku d tist k ni biv dol neve kaj pomeni biti ERE !!! Vsaka ji čast za tako dobrodošlico in skrb za nas ! Mel smo se hudo dobr ni kej ! Škoda da je vreme zjebu nastop stritfajterjev ! Pa d nisva dobila dopusta d bi lahko ostala malo dalj časa ... Vsaka vam čast ERE !!!!!! Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil čeladko
gregor46 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Daj nalimajte še kakšno sliko iz dogajanja, letos me je zje......lo, drugo leto grem ziher :evilgrin: :krneki:
simpleme Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 :OK: Ja , res same pohvale organizatorjem , pa upam da se drugo leto spet vidimo. :OK:
čeladko Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Daj nalimajte še kakšno sliko iz dogajanja, letos me je zje......lo, drugo leto grem ziher :evilgrin: :krneki: Evo mal za zrajcat ...
čeladko Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Daj nalimajte še kakšno sliko iz dogajanja, letos me je zje......lo, drugo leto grem ziher :evilgrin: :krneki: Pa še mal...
čeladko Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Daj nalimajte še kakšno sliko iz dogajanja, letos me je zje......lo, drugo leto grem ziher :evilgrin: :krneki: D ne govorim o futru ... Samo gledaj i divi se ...
čeladko Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Edino jelovnik ti lahko da mislt...
čeladko Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Daj nalimajte še kakšno sliko iz dogajanja, letos me je zje......lo, drugo leto grem ziher :evilgrin: :krneki: Pa še en pogled iz Hotela , ki ga po štukih prenavljajo , in Hotel Zlatibor v katerem smo bivali !!!
uki2804 Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 (popravljeno) Evo še mal slikc :naughty: Popravljeno Julij 4, 2007. Popravil uki2804
ere031 Objavljeno Julij 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Evo dragi prijatelji da vam se zahvalim u ime MC ERE na vasoj poseti i da pozelim i vama i nama mnogo zajednickih druzenja. Zahvaljujem sa posebno klubu Road kings i hrabrom Pussy rideru Celatku na dolasku po prvi put u nas grad i nadam se da ste se lepo proveli. Mislim nije Uzice neko mesto za prvo bracno putovanje al ajd sad sta je tu je..... Pozdrav svima od ERA koji kako se vidi sa slike muce dan posle susreta....
čeladko Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Evo dragi prijatelji da vam se zahvalim u ime MC ERE na vasoj poseti i da pozelim i vama i nama mnogo zajednickih druzenja. Zahvaljujem sa posebno klubu Road kings i hrabrom Pussy rideru Celatku na dolasku po prvi put u nas grad i nadam se da ste se lepo proveli. Mislim nije Uzice neko mesto za prvo bracno putovanje al ajd sad sta je tu je..... Pozdrav svima od ERA koji kako se vidi sa slike muce dan posle susreta.... Užice nisu neki grad... Ali dobre za bračno putovanje ( boli guzica - i to od motora ne od sexa ) HA HA HA !!! Barem sam u miru mogao popiti nekoliko piva !!! Pozdrav svima u Užice !!!
mokl Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 Živi bili, vozači iz Užica. Pozdrav tebi Krče, ako se slučajno muvaš po forumu, naravno pozdrav zaslužuje i Kiško, Jovana, Stana..... Hvala na svemu, vidimo se! :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se