sarcika Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 hey! letos polet nameravava it s tipom mal na Blatn jezero pogledat, pa kr nisva lih človeka k bi se iz levga na desn bok obračala pa ždela cele dneve v sobi me zanima če je tm kej za počet. ...aja...pa kakšne so kej cene tm...npr. hrana, pijača :beer1: , isposoja čolnov, kajtov,...a se zvečer tm kej dogaja al se ga loh sam na obali nažreš k konj in pol ne najdeš poti do hotela? :D tnx sara Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Zgleda, da nič kaj posebnega... Mela bosta pa blatno kopel, če se bosta namakala :whistle: Če hočeš pa poceni dopust pojdi pa na Češko . Tale kamp je superduper samo, če hočeš met apartma v njem ali pa bungalow se pa najavi, ker majo v sezoni vse zasedeno. Če se zanimaš mi pošlji PM, pa ti še kaj več povem... Sori vsem, ki niso začetniki na forumu, ker sem :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 hey! ...al se ga loh sam na obali nažreš k konj in pol ne najdeš poti do hotela? :D tnx sara Jah, ka pa vem. Men' ta ideja sploh ni tako napačna, anede?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se