hotschko Objavljeno Januar 17, 2003 Opozori Objavljeno Januar 17, 2003 Meni se sprememba naslova ne zdi dobra ideja. Ko nekdo vidi ta naslov, misli, da bo kaj zvedel o Maksiju, izve pa samo o vzrokih in poteku njegovega nastanka. Ta ogromna tema je pomembna in zanimiva, zato naj kar ostane, samo mogoče bi se našlo bolj ustrezno ime. No, samo moje mnenje. BMG Ravno zato naj bo tema MAKSI (med tem je že), da se vidi kako in zakaj se je rodil ...
Brrrm Objavljeno Januar 20, 2003 Opozori Objavljeno Januar 20, 2003 Novi naslov se mi zdi dober, ker sem ga jaz napisal :lol: Ko bo imel MAXI svojo spletno stran in ostalo, kar zraven spada, pa bomo notri vpisali še povezavo do tja in vse skupaj morebiti celo zaklenili in tako vzpostavili najenostavnejšo povezavo med Motosvetom in Maxijem.
Manu Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Novi naslov se mi zdi dober, ker sem ga jaz napisal :lol: 8) 8) 8) Men tut čist sam zarad tega :lol: :wink:
HHV Objavljeno Januar 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Novi naslov se mi zdi dober, ker sem ga jaz napisal :lol: Ko bo imel MAXI svojo spletno stran in ostalo, kar zraven spada, pa bomo notri vpisali še povezavo do tja in vse skupaj morebiti celo zaklenili in tako vzpostavili najenostavnejšo povezavo med Motosvetom in Maxijem. Delamo, pripravljamo.... bo, bo! :wink: :lol:
Društvo MAKSI Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Članice in člani ter nasploh motoristi in ljubitelji motorizma, ste vabljeni na 1. redni občni zbor, ki bo v soboto, 15. marca 2003 ob 13.00 uri v Muzeju motociklov na Vranskem pri Celju. Na občnem zboru bo predstavljeno dosedanje delo društva ter program dela, oblikovani pa bodo tudi vsi organi, ki jih predvideva statut. Članice in člani boste prejeli obvestilo o registraciji društva ter vabilo na občni zbor tudi po pošti. Vabljeni vsi motoristi in ljubitelji motorizma, ki verjamete, da lahko z zavzetostjo in resnim delom dosežemo spremembe na bolje. Boštjan Robežnik Predsednik društva MAKSI
marijan Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 bravo maksi, :D lepo prosim motoratorje da popravijo v naslovu ime naše lepe slovenije :oops:
Tratnjak Damijan Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Kje ste lih Vransko najdl, lahko bi kje bližje Ljubljani.
vrho1679 Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Kje ste lih Vransko najdl, lahko bi kje bližje Ljubljani. Kaj mora biti res vse v Ljubljani :?: :lol:
Lucky Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Kje ste lih Vransko najdl, lahko bi kje bližje Ljubljani. Hja, Vransko je pa ja leglo slovenskega motorizma že od nekdaj.
Hanzi Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Tud jaz ne vidim zakaj ne bi bilo na Vranskem! Saj je bližje GEOS-u kot pa Ljubljana! :wink: Zakaj mora biti vse v Lj zafrdamana! A mi lahko nekdo sprinta tisto priajvnico pa statut pa nekako dostavi (mogoče preko OLP) da se tudi jaz včlanim v MAKSI-ja saj sem najbrž prvi ki koristim njegove usluge pa še niti član nisem! :oops: :cry: Prijavnico lahko pošljem potem tudi po pošti sam nekako jo moram v roke dobit! :?
fifty Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 ..torej,se vidimo 15 t.m. ! Se že veseli (m) (va) :lol:
Ice Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Kje ste lih Vransko najdl, lahko bi kje bližje Ljubljani. a gres pes? :lol:
Mačica Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Kje pa piše, da mora bit vse lih v Ljubljani? Maksi je navsezadnje vseslovenski in ne sam ljubljanski.
MARJA Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Če dobim zamenjavo v službi priletim z motorjem.
bmw Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 definitivno pridem za podporo......pozdravljam prizadevanja v smeri motorizma......BRAVO!!!!!!!
Manu Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Če dobim zamenjavo v službi priletim z motorjem. Blah, blah, blah.... :twisted: p.s. A ga boš na hrbtu prinesu :?: :?: :? :shock: :twisted:
HHV Objavljeno Marec 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Če dobim zamenjavo v službi priletim z motorjem. . Blah, blah, blah.... :twisted: . p.s. A ga boš na hrbtu prinesu :?: :?: :? :shock: :twisted: A misliš, da je Trophy samo za polet?? :wink: :twisted: :lol: :lol:
marijan Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 pa saj je že skoraj poletje, meni klima dela :D :D
MARJA Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 A gre kdo v soboto z motorjem na Vransko na občni zbor MAKSI-ja?
Mačica Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 A gre kdo v soboto z motorjem na Vransko na občni zbor MAKSI-ja? Ja jjjjjjjjsssssssssssstttttttttttttttttt čebolelepovremepress
MARJA Objavljeno Marec 11, 2003 Opozori Objavljeno Marec 11, 2003 A gre kdo v soboto z motorjem na Vransko na občni zbor MAKSI-ja? Ja jjjjjjjjsssssssssssstttttttttttttttttt čebolelepovremepress Daj napiš kje se dobimo in gdaj. Jasno če bo vreme. Vreme sicer bo.....
MaraudeR Objavljeno Marec 15, 2003 Opozori Objavljeno Marec 15, 2003 :idea: ...da ne pozabite... Članice in člani ter nasploh motoristi in ljubitelji motorizma, ste vabljeni na 1. redni občni zbor, ki bo v soboto, 15. marca 2003 ob 13.00 uri v Muzeju motociklov na Vranskem pri Celju. Na občnem zboru bo predstavljeno dosedanje delo društva ter program dela, oblikovani pa bodo tudi vsi organi, ki jih predvideva statut. Članice in člani boste prejeli obvestilo o registraciji društva ter vabilo na občni zbor tudi po pošti. Vabljeni vsi motoristi in ljubitelji motorizma, ki verjamete, da lahko z zavzetostjo in resnim delom dosežemo spremembe na bolje. Boštjan Robežnik Predsednik društva MAKSI
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se