Fire Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Vabljeni na motorajanje ob Kolpi. Letos bo datum zaradi praznika malce raztegnjen. Torej 22., 23., 24. in 25., v kraju Primostek, kjer se Lahinja steka v Kolpo. Vode bo dovolj, seveda pa pijace in jedace ne bo manjkalo. Glasbe bo dovolj za vse okuse, tocen seznam bandov pa se sledi. Dobrodosli na zur :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :kva2: :kva2: :kva2:
MARJA Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Pridem, če me bojo Albanke spustile iz svojega objema :whistle:
vapotek Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 Pridem, razen če bodo nevihte napovedane, ker bom v tem primeru malenkost preveč izpostavljen.
jerryspringer Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 pridemo! :beer2: fajn lokacija, žur... :grupni:
punca z unca Objavljeno Junij 5, 2007 Opozori Objavljeno Junij 5, 2007 lani je blo maximalno, tko da letos obvezno pridem..... pa še vikend bo podaljšan;) spet bo norija :bounce: :bounce:
LUMPKA Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 že komaj čakam :010 Saj vsi komaj čakamo! Bo fajn noro - kot vedno! LP :wacko:
Einherjar Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Mali seznam bandov: Metropolis Sausages Black Patrons Silencia Pa se kaj bo... Aja, jaz tudi pridem Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil Einherjar
punca z unca Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 PRIDEM ITAK pa dej še nažga marčela nažicej da bosta šla s cirkusom.....
Sanda7 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ga bomo zjebal da bo šu zravn,pa kača tud :winkiss:
jerryspringer Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 pa dej še nažga marčela nažicej da bosta šla s cirkusom..... :kva2: cirkus :kva2:
LUMPKA Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Mali seznam bandov: Metropolis Sausages Black Patrons Silencia Pa se kaj bo... Aja, jaz tudi pridem A ti tud? Ja jaz tudi pridem :hmm:
Einherjar Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 razwrat B) Tega sicer ne moremo obljubiti, kot pa izkusnje kazejo se zna zgodit :)
leila Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A borovničke so letos tudi na sporedu? No, če je odgovor pritrdilen in sploh, če bodo tako užitne kot lani :rolleyes: , itak da je udeležba obvezna B)
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A borovničke so letos tudi na sporedu? No, če je odgovor pritrdilen in sploh, če bodo tako užitne kot lani :rolleyes: , itak da je udeležba obvezna B) :grim letos bojo še bolj užitne :naughty:
TONTO Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A bo to v isem kampu kot lani.Lani je bilo zakon.
punca z unca Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A bo to v isem kampu kot lani.Lani je bilo zakon. lani je blo v podzemeljnu
tati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 :grim letos bojo še bolj užitne :naughty: :( :( :( kaj mi pomaga, če so dobre, če ne smem pit, dolžnost je dolžnost.......... :hmm: pa vseeno, vem, da bo fajn tudi brez borovničk :worship:
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 A bo to v isem kampu kot lani.Lani je bilo zakon. Ne bo v istem kampu kot lani (Podzemelj) letos smo v Primosteku in je ene 6 km prej. Tudi letos bo ZAKON.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se