OSSA Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ....priletel kak naduvan LJ motorist, bom pa ..... Pa kaj teb ni jasno? :headbang: :headbang:
Manu Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 p.s. ti manjka :) /quote] Opazila... mi je blo ful nerodno, da izpadem taka šklemfa :rolleyes: :wub: Zate.
Manu Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Pa kaj teb ni jasno? :headbang: :headbang: Nikoli nič. :rolleyes:
tati Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Js si vedno želim takšnega :naughty: ti si ena........... :004 :004 :004 :004
Manu Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 ej mi je res vseen kaj si ti mislš, men je blo fajn. :whistle: za zdravje pa ne skrb, se ne obremenjujem s tem kaj je zdravo in kaj škodljivo. :whistle: in ne boš verjela, sem zdrava k dren .) in sploh nisem jezna, me zlo mal stvari sprav iz tira. Vidim ja, da te zlo mal stvari spravi s tira . :winkiss: p.s. Reče se : s tira.... ne iz tira ( ker če ne bi mogla bit not v tiru, da bi te spravlo IZ ...) :rolleyes:
soncy Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Vidim ja, da te zlo mal stvari spravi s tira . :winkiss: p.s. Reče se : s tira.... ne iz tira ( ker če ne bi mogla bit not v tiru, da bi te spravlo IZ ...) :rolleyes: sori no, zgodi se tud najboljšim :friend2:
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Manu ne teži... B) Opažam, da se vsako leto zelo obremenjuješ z našim moto zborom ,ti priporočam ,da prej obiščeš psihiatra ti bo veliko bolje,če bo kaj pomagalo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se