Maci Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Kolpa je za kopat, ce nebo kaksnega dežja sm lih iz kopanja prsu :naughty: Sicer bom pa jaz delal za šankom v primostku Vrjetn :worship:
punca z unca Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Jaz mam kopalke še od lani.Verjetn barva ni več in vendar drugih nimam. ma ne sekirej se, jst jih ploh verjetno ne bom uzela.... bom raj tako kot lani udarla eno nočno kopanje zgoraj brez in spodaj nič....hehehehehe(itak ne bo noben vidu)
maus Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 ma ne sekirej se, jst jih ploh verjetno ne bom uzela.... bom raj tako kot lani udarla eno nočno kopanje zgoraj brez in spodaj nič....hehehehehe(itak ne bo noben vidu) Bom pa js škilu... hehe :whistle: Sj tud verjetn se prkažem dom :naughty:
soncy Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 bom tebi zaupala povojčke, pa boš ti do takrat pridna namesto mene, saj ne sme nič biti, ampak vseeno....... ni na koncu sveta, samo jaz pridem iz drugega konca sveta :winkiss: :naughty: :rolleyes: evo povojčke prevzela in upam da ostanejo celi do konc zbora. :worship: pa čimprej prid, da bomo popolni :naughty:
punca z unca Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Bom pa js škilu... hehe :whistle: Sj tud verjetn se prkažem dom :naughty: sm mislna da se boš pa ti z mano butnu v kolpo... brez škiljenja
maus Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 sm mislna da se boš pa ti z mano butnu v kolpo... brez škiljenja ja ja.. js se bom z tabo butnu v kolpo... mene pa pol drugi nabutal :whistle:
tati Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 evo povojčke prevzela in upam da ostanejo celi do konc zbora. :worship: pa čimprej prid, da bomo popolni :naughty: popoldan nekje......................, ker bo zelo naporen seminar :naughty: :krneki:
Einherjar Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Kolpa je za kopat, ce nebo kaksnega dežja sm lih iz kopanja prsu :naughty: Sicer bom pa jaz delal za šankom v primostku Vrjetn :worship: OK, kle me moti predvsem to, da je napisano delal in ne delalA :) :)
soncy Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 OK, kle me moti predvsem to, da je napisano delal in ne delalA :) :) jao, a ti bejbam pa ne prvoščiš šanka? :whistle: ne boš verjel, smo tud včas močno žejneeee .)
maus Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 soncy ... zrihti mi en plac u senci za mojo rdečo kapico in mene.. z ležalnikom prosim :whistle:
soncy Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 soncy ... zrihti mi en plac u senci za mojo rdečo kapico in mene.. z ležalnikom prosim :whistle: a maš še kako glasbeno željo? :lol:
maus Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 mam... I TEBEEEEEEE SAM SIIIIIIIT KAFAAAAAAANOOOOOOO :naughty: :lol1:
soncy Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 mam... I TEBEEEEEEE SAM SIIIIIIIT KAFAAAAAAANOOOOOOO :naughty: :lol1: te pa neznam :cry: znam pa uno, kolkor kapljic tolko let :whistle:
maus Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 te pa neznam :cry: znam pa uno, kolkor kapljic tolko let :whistle: Pol bova midva od kapljic pijana, ker jih je toliko :lol1:
Fire Objavljeno Junij 20, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 A so to Hoffmanove kapljice, ali kapljice gospoda Hoffmana :hmm:
LUMPKA Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Še danes :grupni: :grupni: :grupni:
zefi2007 Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Ha......teh 8 km od doma do Primostka bom pa že prevozu :naughty: .......bo treba it malo pogledat ja!!
maus Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Jaz bom šel v soboto okol 10-11 iz LJ - do Kočevja - Dvor - Črnomelj - Metlika ... je kdo za eno skupno afnagunc furco do motorzbora :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 A so to Hoffmanove kapljice, ali kapljice gospoda Hoffmana :hmm: nič od tega :grrr pač pa nekaj rjavega in zelenega
Fire Objavljeno Junij 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Se 4 ure, potem pa :krneki: yeeha
MARJA Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Tud moja malenkost se prikotali na sončenje na Kolpo z novim motorjem :rolleyes: :naughty:
Miha Z. Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 novim motorjem :rolleyes: :naughty: AHA!!!!!!bo treba zapit...... :evilgrin:
Incubation Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Jst in moja tamala prideva po vsej verjetnosti že jutr...in sva do pondelka.
Fire Objavljeno Junij 21, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Jst in moja tamala prideva po vsej verjetnosti že jutr...in sva do pondelka. Aha, mini dopust torej. :kva2: :kva2: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se