civava Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 Evo še fotke s sinočnjega koncerta Metropoli. Na prvi fotki je mal Absinth efekta :grim
andi1 Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 Prima je bilo, poskrbljeno tako za oči kot tudi za želodce in mehurje. Pa plavanje v reki je tudi pasalo.
žuristka Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 nazadnje sm jih vidu v kampu.....so flašo jegra uničeval :devil: Kje se sme vse povedat. Jih boš dobil po ri... :yea1:
TONTO Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 ma s kom smo pa splahaval pa nisi vidu-Še sreča
motogirl Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 A moj objem pa ni dobr :eek: a pogrešaš wobewtov objem :unsure: :hmm:
volk Objavljeno Junij 25, 2007 Opozori Objavljeno Junij 25, 2007 a pogrešaš wobewtov objem :unsure: :hmm: Ma :nono: Mi ni prav, da njemu moj ne sede :?
klimbra Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Še zdej brez glasu........zato bom kratek.... Fajerji........spet ste zmagal :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
volk Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Še zdej brez glasu........zato bom kratek.... Fajerji........spet ste zmagal :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Ti pa naspal. Simbioza :grim :OK:
motogirl Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Ma :nono: Mi ni prav, da njemu moj ne sede :? :unsure: potem pa ne vem, ker mojega tudi ni dubu :krneki:
METAL4EVER Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Super plac,dobra žurka (sem še mal bogi)kolpa topla za popizdit ,v barčku smo pa v nedeljo ves pir popil,ni bilo ne uniona ne laškega.Edino svinsko je bilo včeraj,ko so v obe smeri policaji kontroliral.Aja Tati a mogoče očala pogrešaš. Lili jih ima pa ne ve čigave so. :worship:
volk Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 :unsure: potem pa ne vem, ker mojega tudi ni dubu :krneki: :xx:
Happy Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Odlično je bilo, še dons sm zmatran :OK: :OK: :OK: :OK: :grupni:
Sparx Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Bilo super! :yea2: :drunk: :worship:
cof Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 zakon žurka je bla :worship: jes sm še zdej mal povožen. :krneki: bom šu zdej kar na krvodajalsko da bom frej šihta :naughty: če jo bojo sploh hotli vzet po takmu vikendu :whistle:
tati Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 no fajn je blo.....sam lani je blo boljš :hmm: :whistle: tati,MARJA :beer2: :beer2: Gorazdh, Miha..........Klimbra in Irenca - hvala za posteljno udobje in seveda kavico....... ostalim, bilo vas je preveč, da bi naštevala Biba., Fifty, Wobert, Volk, Helenca, kekec, lidija, :worship: :worship: :worship: :worship:i in vsa ostala banda - bilo je res lepo in meni osebno kljub temu, da sem bila na dolžnosti zelo , zelo fajn..........večjih poškodb ni bilo, razen žuljev, glavobolov, alergij in ene poškodbe bolj nevarne poškodbe :rolleyes: :rolleyes: :naughty: :unsure: aja, pa spoznala cofa, punco z unca, Yerija........... in še ne vem koga, fajn Cerkrnška družba...... :worship: :worship: :worship:
punca z unca Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 tale vikend paket je biu pa res naporen!!! dobr da mam dns popoldne šiht. Spoznala Andija1 (ma to je pa živa legenda rokenrola), tati, volka in mogoče še koga.... prva liga :worship:
soncy Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 pa sem tud jz doma :doze: utrujena, ampak ne tolk, da neb zdržala še kak teden :whistle: res je blo super :010
Einherjar Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Evo tudi mene... Koncno stanje, zjebana kolena, ozgan, da izgledam kot indijanec, oci imam kot jagode (tako rdece). Hvala vsem, ki ste prisli, se posbej sobotnim, ker smo slisali, da je pol slovenije v dezju... Mi pa se kuhali na 30+ vrocine... Fajn je blo... Ampak se dobro, da lahko zdej eno leto pocivamo :) :) Galerija pa bo seveda v kratkem na nasem page-u - samo da se vsi pocasi nakaplamo do doma (smo si malo vikend podaljsali)
Wobewt Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 :unsure: potem pa ne vem, ker mojega tudi ni dubu :krneki: Kuko nism dubu? :unsure: Damn, pol sem pa gospoda Volka objemow. Sm mislu, da si bila ti. :headbang: Mah, objem je objem, čeprow bi ga rajš (zelo rajš (zelo zelo)) dobil od mississ Anite girl! B) Loopčka sem si pa le izboril! Ker kdor zna, zna! :004
volk Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Kuko nism dubu? :unsure: Damn, pol sem pa gospoda Volka objemow. Sm mislu, da si bila ti. :headbang: Mah, objem je objem, čeprow bi ga rajš (zelo rajš (zelo zelo)) dobil od mississ Anite girl! B) Loopčka sem si pa le izboril! Ker kdor zna, zna! :004 Da tud lupčka nisi dobil od mene? :winkiss:
Wobewt Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Da tud lupčka nisi dobil od mene? :winkiss: :hmm: Neki je že blo mokrga... Sam, to je bla najbrž Kolpa. B)
volk Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 :hmm: Neki je že blo mokrga... Sam, to je bla najbrž Kolpa. B) tok topla pa že ni bla :naughty:
LUMPKA Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Prišli domov in zmagal Zdaj bi pa počivala
Einherjar Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Prišli domov in zmagalZdaj bi pa počivala Jaz bi tudi, pa sem ze v sluzbi.
soncy Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Jaz bi tudi, pa sem ze v sluzbi. počivam še jz za vaju, a prov? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se