VStarRider Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Preminger & MC RAJVOSA present DILLIGAF – From Dusk Till Dawn Organizator/domaćin: Rajvosa MC, Sarajevo, Bosna i Hercegovina Datum održavanja: 29.06. – 01.07. 2007. Lokacija: Ljetna pozornica Ilidža, Sarajevo, BiH Kontakt: club@rajvosa-mc.com ; www.rajvosa-mc.com ; +387 61 899 159 Svirka uživo: Petak 29.06. - Vrane, Požega, Hrvatska Subota 30.06. - Queen Tribute, Beograd, Srbija - One Hot Minute - Red Hot Chilli Peppers Tribute, Beograd, Srbija - Cactus Jack - Deep Purple, Led Zeppelin, Whitesnake Tribute, Pančevo, Srbija I još mnogo toga. Flyeri: 740) {this.width = 740;}" onmouseout="unpointercursor();" onmouseover="if(this.width == 740) {pointercursor();}"> 740) {this.width = 740;}" onmouseout="unpointercursor();" onmouseover="if(this.width == 740) {pointercursor();}"> I video jingle: http://www.youtube.com/watch?v=ladXOJH8RnM Ulaz za bikere besplatan, za pješake simboličan. Dobro došli!
VStarRider Objavljeno Junij 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Nekoliko slika lokacije ovogodišnjeg moto susreta: panorama vanjskog izgleda i okoline izgled sa ulaza pogled na prostor sa bine pogled na binu sa vrha prostor za kamp kamp sa druge strane kamp prostor iznad bine Dobro došli na DILLIGAF! :naughty:
volk Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 To pa ni tam kot lani. Verjetno blizu ?
VStarRider Objavljeno Junij 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) Udaljeno je oko 20 metara od prošlogodišnje lokacije. Otiđi na www.rajvosa-mc.com pa na News, imaš mapu. Pozdrav. Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil VStarRider
VStarRider Objavljeno Junij 12, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Zainteresovani smještaj u pansionu udaljenom 100 metara od lokacije DILLIGAF-a, imamo na raspolaganju 13 soba, ili 26 kreveta. Cijena smještaja je 15 EUR/krevetu dnevno. Rezervacije na club@rajvosa-mc.com
Frips Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Če bo vse po planu, se vidimo :grim Madona, spet v Sarajevo...najbolš da se kar dol preselim :D
volk Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Če bo vse po planu, se vidimo :grim Madona, spet v Sarajevo...najbolš da se kar dol preselim :D :grim :grim :grim
Rude Boy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 iz zaupnih virov :blush: sem izvedel da bo dol "motosvet" Ducatistov ko burekov ! se jim bom sicer pridružil a ne z burekom ! :P neki kao amfitetater izpred odra ??!! bravo Rajvosa ! itak da se vidimo ! vaš pjevač ! :evilgrin:
Rude Boy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 jebala me teta v amfiteatru ! :fredy:
Frips Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Pa preseli se :OK: Pa kolko sem zadnje čase v Ilidži bi res že lahko :grim Ah mešano meso in čevapi :yea1: Da o ostalem niti ne govorim, posebi okoli Haciende v centru Sarajeva :whistle: :naughty:
VStarRider Objavljeno Junij 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 jebala me teta v amfiteatru ! :fredy: Ako je teta sa prve slike to mi je djevojka :lol: :evilgrin: Jeste nešto kao amfiteatar, ali nije puno strmo, može se motorom uz male stepenike na vrh doći gdje je kamp. Biće nam drago ako puno ljudi dođe, ove godine će biti puuuno bolje i više nego prošle kad nije bilo skoro ništa...
volk Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Kako nije bilo ?! :eek: A moja glava puna :evilgrin:
VStarRider Objavljeno Junij 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Pa nije bilo sve sto smo mi htjeli da bude... Ove godine smo svasta spremili, vidjecemo kakvi ce biti utisci...
Rude Boy Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Ako je teta sa prve slike to mi je djevojka :lol: :evilgrin: he, he ! :grrr sem natipkal preveč tet v besedo amfiteater ! VStarRider - ako za petak nema dovoljno bendova, nadam se da če opet biti karaoka ! :whistle: ili da dovedemo još kakav bend ( čitaj moj bend) pa raztur i u petak ! :naughty:
VStarRider Objavljeno Junij 14, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Karaoke možemo uvijek organizovati, ove godine i ja pjevam :kva2: trebali su bit ovi lokalni momci, tačnije naš bend, PAKT 5, oni što su svirali na winter party, al je bubnjar u Beču tad... Za bend, najbolje da nazoveš Željku na broj telefona sa flayera pa se dogovori sa njim. Mislim da neće biti problem...
GULI Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 A se da kampirat, al samo komirat? :whistle:
VStarRider Objavljeno Junij 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Ako sam dobro razumio, da se kampirat, ima prostor za kamp.
volk Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 A se da kampirat, al samo komirat? :whistle: Oboje po želji
Frips Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 (popravljeno) Ipak pridem. Se ustavimo in pozdravimo na poti na vzhod. :D Popravljeno Junij 15, 2007. Popravil Frips
VStarRider Objavljeno Junij 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Još jedna panorama gdje se vidi koliki je stage u odnosu na motore. I panorama cijelog prostora sa strane. Vidimo se za 12 dana!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se