MDR Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Kdo ma kombial avtobus :yea1: Djoko je reku, da ma čist nov kombi :kva1: M.
CVIČKAR1 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Hja a ne grete z motorjem?...Pa sj ste menda motoristi... :naughty: :naughty:
volk Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Djoko je reku, da ma čist nov kombi :kva1: M. Onaj od lani :worship: sa liftingom Hja a ne grete z motorjem?...Pa sj ste menda motoristi... :naughty: :naughty: odmah iza tebe :whistle:
KeC Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Kombi? Mislim, da bi bilo bolj prikladno avtobus. :whistle:
Frips Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 (popravljeno) Tut BUS lahko zrihtamo :whistle: Drugače, sem pa že vrgel vabo za kombi. Popravljeno November 6, 2007. Popravil Frips
maus Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 a za to smo se zadnjič menili ????? :whistle:
Frips Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 :grim Čeprav takrat še ni bil bus v igri.
KeC Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 a za to smo se zadnjič menili ????? :whistle: Jaz sem mislil, da smo se že zmenli :naughty:
Frips Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Preveč vode je imel v krvnem obtoku, pa mu je to vplivalo na dojemanje :evilgrin:
Rude Boy Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Kombi? Mislim, da bi bilo bolj prikladno avtobus. :whistle: ja na bus lahko vzamem zraven še motorne sani za po bijelašnici ali jahorini ali igmanu ! :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 (popravljeno) odmah iza tebe :whistle: Verjem da sm vsega zmožen.Ko se mi enkrat nekaj u glavo zapiči to naredim :whistle: Upam da ne bo snega.Lp Že v Brčko sm mislu it pa je neki pršlo vmes. Popravljeno November 6, 2007. Popravil CVIČKAR1
Lara! Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Kr kombi naj bo da se bomo lahk stiskal :whistle: ; kec ka maš placa kaj na kolenih al?! :hmm:
suzyq Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Al pa šleper s štangami in kockarskimi napravami ?
Rude Boy Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Že v Brčko sm mislu it pa je neki pršlo vmes. vmes ja, verjetno ena taka debela plast mraza, pa kanček zdravega razuma verjetno tudi ! :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Razuma jst ne poznam.Prvo kot prvo mi je dihtngo na prvem cilindri prepihalo pa je nism dobil takoj,pol pa še s punco sma se skregala...Pa še vesel sem da sem se :whistle: Se opravičujem za off-topic. Drugač pa moram povedat da sm jst na Iliđi spal v enem solidnem hotelu Hollywood.Še kar poceni...Tak da če se letos oz to je drugo leto odpravim dol bom tam spal :whistle:
Frips Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 (popravljeno) Hja Hollywood ni med cenejšimi, je pa nobel.....masažna kad inp. Sicer tam spim parkrat na leto službeno. Torej kaj sedaj, kombi al bus? Kombi: Lara,Kec,šofi,me + še 4 :D PS.: sanke lahk na prikolco naložmo :evilgrin: Popravljeno November 7, 2007. Popravil Frips
Lara! Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Mam dve koleni :whistle: Pol pa definitivno kombi :grim !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se