metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 no ker se pač ni noben opogumu odpret te teme, sm jo jst :yes: moto zbor v medvodah je skoz bližje....zato bi blo lepo da nekdo s kluba objavi mal kaj vse se bo dogajal(kdo bo nastopov, kdaj je panoramska vožnja...vse kar paše zravn)...vglavnem vse kar je v zvezi z moto zboram je dj tuki... :yes: :yes: pa lep pozdrav vsem
katja Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 za začetek tole, ostale informacije pa še sledijo :)
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 haha katy... :worship: :worship: :worship: en more odpret temo, če že ti nis hotla :lol1: :lol1: :P :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 katy to boš ti tut zih vedla, mikeno pa mene zanima če bo kaka vstopnina za tiste k tko pridemo???peški?? :whistle: :yes:
bandy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 katy to boš ti tut zih vedla, mikeno pa mene zanima če bo kaka vstopnina za tiste k tko pridemo???peški?? :whistle: :yes: a ti maš to črez?
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 a ti maš to črez? ja ona bo marisikej vedla povedat...je bo delala tm tk k vsak let že, ane katy :naughty: :worship: :worship: mal heca more bit... :winkiss:
shark357 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Upejmo na lep vreme pa dobr žur :OK: Jap pa da bo moped že zrihtan, ker peš ne mislim priti :headbang:
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Jap pa da bo moped že zrihtan, ker peš ne mislim priti :headbang: Ooo a ti tud prideš...Smo se 2004 nazadnje vidl :P
bandy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ja ona bo marisikej vedla povedat...je bo delala tm tk k vsak let že, ane katy :naughty: :worship: :worship: mal heca more bit... :winkiss: a pol pa lahk pridemo pogledat?
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 a pol pa lahk pridemo pogledat? ne če lahk, morte pridt pogledat.... :grim
TONTO Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ne....ne bo me..... :grrr mene tud ne. Se pa sigurnu vidma na odojku v Črnem Vrhu, kaj?
METAL4EVER Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Upam,da ne bo spet en kup folka,ki ne spada tja in dela probleme po zboru.(skini)in podobno. :angry:
Roky Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Upam,da ne bo spet en kup folka,ki ne spada tja in dela probleme po zboru.(skini)in podobno. :angry: A so kdaj delal probleme?Je sploh varn spat pa motor tm pustit :hmm:
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Jaz se nisem imel problemov, pa mislim, da sem bil na vseh dogodkih tam, kjer sem tudi spal in pustil motor. Tako da zaenkrat je "varno" In seveda, tudi letos pridem.
Miha Z. Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 mene tud ne. Se pa sigurnu vidma na odojku v Črnem Vrhu, kaj? O:-)
katja Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 katy to boš ti tut zih vedla, mikeno pa mene zanima če bo kaka vstopnina za tiste k tko pridemo???peški?? :whistle: :yes: mislm da je ne bo........je tudi prejšna leta ni blo in dvomim da bi se fantje izneveril tradiciji prostega vstopa za vse obiskovalce :)
KR-MULC Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 Hm.... pridemo u petk mal pogledat pa kekšno cocto udušt.... :whistle: :whistle: :whistle: :unsure:
_ales_ Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 pride/m/va/mo že v petek... :yea2: :beer2: :beer2: :beer1: :beer1:
ShadoW88 Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 Sem pa pridem pa če bo toča padala :angry: Se bomo pa v šotoru stiskali :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se