Skoči na vsebino

Moto piknik MOTO ROAD RACING CLUB Medvode 2007

Priporočene objave

Objavljeno

a bojo babe brez konja in osla mogle kej plačat al boljše da koga zajahajo na vhodu?

Objavljeno
a bojo babe brez konja in osla mogle kej plačat al boljše da koga zajahajo na vhodu?

NE :grrr

Objavljeno

evo sm ze nazaj :> pral me je pa k prasca ... mar bi tam ostal pa se stiskal s kaksno :P

Objavljeno
peeeeeeeeeeezda dž je :BUA:

jst grem jutri z avtom in bom trezna :rolleyes:

jest tut 2x .... jok

Objavljeno
jst grem jutri z avtom in bom trezna :rolleyes:

ker ti je cimra ves merlot zeksala?

Objavljeno

Ne vem a sem spregledov a nč ne piše zanima me pa kdaj je dons panoramska vožnja?

LP z gorenske

Objavljeno
Ne vem a sem spregledov a nč ne piše zanima me pa kdaj je dons panoramska vožnja?

LP z gorenske

Sobota bo tudi standardna - različne motoristične igrice, promenadna vožnja bo vrjetno okol 16h, od 17h ....

Objavljeno

evo...jz sm nazaj :010

učeri je blo zakon, čeprov je scal ful :D :OK: smo se pa vsaj mal v šotoru stiskal ;) :naughty: :whistle:

dons se bomo pa spet : :whistle: :010

pa upam da ne bo dežja..čeprov se je zdele tuki prov fejst uscal :angry: :angry: :angry: :closedeyes:

se vidjamo še dons :yea2: :yea2: ...če me pa kdo vidi...nej me pa za rokav pocuka :grim :grim :)

Objavljeno
evo...jz sm nazaj :010

učeri je blo zakon, čeprov je scal ful :D :OK: smo se pa vsaj mal v šotoru stiskal ;) :naughty: :whistle:

dons se bomo pa spet : :whistle: :010

pa upam da ne bo dežja..čeprov se je zdele tuki prov fejst uscal :angry: :angry: :angry: :closedeyes:

se vidjamo še dons :yea2: :yea2: ...če me pa kdo vidi...nej me pa za rokav pocuka :grim :grim :)

a nista ble same z ireno ?

:whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno

evo... na zboru je blo :worship: , dobra organizacija, nic pretepanja... skratka pohvale, se tko naprej :worship:

nej omenm se to, da sm na motorju pozabu soncna ocala ko sem se pripeljal... nato sem cez 20min prisel pogledat ce so slucajno se na "svojem" mestu in glej ga zlomka... res so bile :yea1:

Objavljeno

Neverne BA(E)BE, rzturajo.......! Racingi so zakon, itaq saj so Gorenci.... :worship:

post-6249-1182062172_thumb.jpg

Objavljeno

Blo je zakon, sam muska je bla mal premal časa

:worship:

Objavljeno

u na drugi slikci se pa mojo potujočo hišo vid pa celo en kos mojga črička

Objavljeno

Bilo je prav fajn, pohvale tako petek, kot sobota :OK:

Objavljeno

blo je res fajn ja :rolleyes: :rolleyes: ful ljudi, ful muske....ma dobr je blo.....

Objavljeno

Odlicno!!! :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Bilo je zakon, kar tako naprej. :whistle:

Objavljeno

pohvalno! čevapi pa dragi ko pra****

Objavljeno

Blo je super noro...pohvala organizatorjem :yea1: Škoda edino ker je v petek vreme malo pokvarilo vzdušje :doze:

Objavljeno

Blo super-sam u soboto mal preč spiu pa sploh do zbora pršu nism :lol1:

Objavljeno

suprca je blo :worship:

pohvalno, ma vreme dns zutri, pa ubijalsko vroče :evilgrin:

me po dougm času sonček zbudu :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!