punca z unca Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 s kom si pa šla .......a z yamaho Sz Sebkotom od mk Krokar, drgač pa sz Hornetko
punca z unca Objavljeno Junij 26, 2007 Opozori Objavljeno Junij 26, 2007 Sz Sebkotom od mk Krokar, drgač pa sz Hornetko -....do Medvod, na panoramsko me je pa cof povabu;)
ghibli Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ghibli si se našel tle gor?http://www.motosvet.com/album/admin.php?cid=2_468 Ne. Kje so slike?
minca Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 (popravljeno) a ima kdo mogoče še kakšne slike? mogoče če jih je kje drugje odjavil? :? Popravljeno Junij 27, 2007. Popravil minca
peter1 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 Ne. Kje so slike? Ja album odpri !!!!!!!!!!
ghibli Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Ja album odpri !!!!!!!!!! Nič ne odpre. Piše da v tem albumu ni slik. :headbang: peter1 neresen ratuješ! Ne vem a te že druga puberteta jebe al kaj :rolleyes:
minca Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) ej fanta...ne se kregat ;) :004 joj no..zdej mam pa jz dovolj tega....kdo sta tiste2 z rutkami, k sm ju v petek vidla? :angry: :angry: :angry: hitro mi povejte :grim :004 Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil minca
Jasa Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 zdej pa tkolele :D neki mi povejte, če veste oz. poznate....v petek zvečer sta bla na zboru 2 ''čoperista'' z 1 motorjem, mislim da goriško registracijo :? :hmm: ....parkirana sta bla mal naprej odprvih wc-jev oz. sta bila mislim da samo 2 :hmm: zravn pa sta imela šotor še....bla pa sta bolj ''metalca'' (pomojem) in oba2 sta imela tko ful lepo rutke na glavi oz.okoli glave :blush: :wub: , pa men se je zdel da sta si bla ful podobna :? a ju slučajno kdo pozna??? :? :? :hmm: hvala že vnaprej :winkiss: V petek nas je blo še full malo v kampu in jaz sn meu šotor malo naprej. sam se ne spomnim koga podobnega tvojemu opisu :) a je bil kteri slučajno tak full čupavi ? :P
minca Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 V petek nas je blo še full malo v kampu in jaz sn meu šotor malo naprej. sam se ne spomnim koga podobnega tvojemu opisu :) a je bil kteri slučajno tak full čupavi ? :P ma nista bla ful čupava...oz ni biu :grrr....tko bolj kratke lase...mogoče douge ene 5 cm...več ne, en je imeu mal svetlih pramen, drugač pa sta imela svetlo rjave lase :blush: :blush: ...pa rutke sta imela tako zvite in okol glave...al kako nej povem :blush: :blush: :blush: ...
sršenar Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 minca boš mogla zgleda kar u kran na motozbor že u petk pridt šotor postavt pred vhod pa prečekirat vsakega ki bo šov notr! Pa ga boš mogoče najdla :naughty: !! lp miha
minca Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 (popravljeno) minca boš mogla zgleda kar u kran na motozbor že u petk pridt šotor postavt pred vhod pa prečekirat vsakega ki bo šov notr! Pa ga boš mogoče najdla :naughty: !!lp miha itak :grim ...jz bom oba dneva gor..... :yes: :grim bom jz prečekirala vse po vrsti, ko bodo ..... :naughty: :evilgrin: :whistle: :lol1: ;) Popravljeno Julij 4, 2007. Popravil minca
katja Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) Na spletni strani kluba si lahko pogledate slike z letošnjega piknika in pa prispevek medvoške televizije :D mrrc medvode Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil katja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se