Yahosuka Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Tri dnevni paket prostih treningov na Hungaro ringu z Actionbike. Rezervacije za SLO voznike zbira Yahosuka racing. Prijave ter informacije možne na telefonski številki 041-625-698. Vabljeni v čim večjem številu. se vidimo
Gregs Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Zanima me cena za 3 dnevni paket oz. ali je možno tudi 1 ali 2 dni? Drugače pa me zanima... :grim
GhostRR Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A je mogoče napaka v datumu, ker na web strani piše 8.-10.6.2007 ?
suzuki Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Hola! Mene tud zanimajo podrobnosti... in kaj je z datumi???
Yahosuka Objavljeno Junij 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Pozdravljeni, Vsem skupaj se opravičujem za pomoto v datumu ter zelo pozno objavo termina. Trening je bil ta vikend, vreme je držalo gume pa tudi!!! Naslednji termin je dirkališče Brno GP in sicer od 12 do 15.7.2007 !!!NOVO!!! četrtek 12.7 za popolne začetnike ter vse tiste, ki si želite poizkusit vožnjo po dirkališču. Vožnja bo potekala pod nadzorom inštruktorjev v manjših skupinah. 13-15.7 prosti trening ter tekme po kategorijah. Točen dnevni program ter cenik bo objavljen na spletni strani www.yahosuka.si do konca tega tedna, kjer bodo možne tudi prijave. Ponujamo vam tudi program race oprame za vaše motorno kolo. Yahosuka racing
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se