zverac Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 :naughty: Ali se kdo namerava udeležiti morskega motozbora :OK: :010 :drunk: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 in v kateri ljudski republiki je to :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Junij 12, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) quote name='Zdrawc' post='996969' date='12 Jun 2007 @ 17:11']in v kateri ljudski republiki je to :blink: Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil zverac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 lani je blo maximalno, pa še do ene 5 al 6 zutri so špilal.... letos me pa mal jebe, ker so spremenili termin. 6-8. julij so tud rihemberk, ker se fantje znajo potrudit in nardijo špico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 Ali se kdo namerava udeležiti morskega motozbora niet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Vsako leto sem tam pa je fuuull noro dobro tako, da upam, da pridem tudi letos :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Jast u RIHEMBERG ni blema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 vleče me v Rihemberk ampak Indiansi... :worship: Indiansi valda čeprav bo treba pir nest sabo unga Karlovačkega raje nebi :SS @punca z unca: daj ne ser ga pridi na Indianse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Jaz bi prav rad, vendar imam koncert na Dunaju v soboto - mogoce, ce najdem druzbo priletim v petek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Jaz bi prav rad, vendar imam koncert na Dunaju v soboto - mogoce, ce najdem druzbo priletim v petek. Jaz imam namen it v petek, če bo vse ok tako,da gremo lahka vkup :rolleyes: Pozdravi svojo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Jaz imam namen it v petek, če bo vse ok tako,da gremo lahka vkup :rolleyes: Pozdravi svojo Se bomo ze se zmenili... Za zdravljenje ima pa na sreco zdravnike :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Junij 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2007 :worship: Kaj pravite na to, da se dobimo :friend2: v pizzeriji Palermo, v samem centru Tara , med deseto in enajsto uro, po tem pa :yea2: počasi proti prizorišču :devil: greha :beer2: :beer1: :grupni: :drunk: :SS :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 Tegale bi se pa znali udeležit :hmm: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) lani je blo kar fajn ja... smo en stari moped metali v daljino... Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
punca z unca Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 vleče me v Rihemberk ampak Indiansi... :worship: Indiansi valda čeprav bo treba pir nest sabo unga Karlovačkega raje nebi :SS @punca z unca: daj ne ser ga pridi na Indianse a greva skupi????;) ma verjetn bom šla res raj na rihenberk.... bom kr dopust uzela za soboto..grrrrrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Tegale bi se pa znali udeležit :hmm: . Na ostalo pozabite- to bo tapravo!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andi1 Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Sem že zdavnaj planiral dopust tako, da bi imel prvi vikend v juliju čas za Indijance, sedaj pa so ga barabe prestavile za en teden :( . To bo njihov prvi zbor, na katerem me ne bo :cry: . Lepo se imejte, kdorkoli bo pač tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 a greva skupi????;) ma verjetn bom šla res raj na rihenberk.... bom kr dopust uzela za soboto..grrrrrrr Ne vem. Jaz grem na Indianse 100%, pa perči....itn :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno Junij 14, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2007 :worship: Kaj pravite na to, da se dobimo :friend2: v pizzeriji Palermo, v samem centru Tara , med deseto in enajsto uro, po tem pa :yea2: počasi proti prizorišču :devil: greha :beer2: :beer1: :grupni: :drunk: :SS :yea1: :headbang: Jebiga, med pisanjem mi je izpadlo "v soboto zjutraj" :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Ne vem. Jaz grem na Indianse 100%, pa perči....itn :naughty: me vzameta s sabo, ampak moram biti nazaj do nedelje zvečer, ker grem v nočno..... :naughty: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 me vzameta s sabo, ampak moram biti nazaj do nedelje zvečer, ker grem v nočno..... :naughty: :winkiss: :winkiss: Če nas ne boš ob 6h zjutrej budila :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 me vzameta s sabo, ampak moram biti nazaj do nedelje zvečer, ker grem v nočno..... :naughty: :winkiss: :winkiss: Valda. Sam pogoje moraš izpolniti. Dečva ti jih je že razložila! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Če nas ne boš ob 6h zjutrej budila :naughty: to pa ne obljubim........... :naughty: :naughty: ker ponavadi grem takrat spat :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 to pa ne obljubim........... :naughty: :naughty: ker ponavadi grem takrat spat :whistle: :whistle: te bomo enkrat fajn nalili s tistimi bambusi, :drunk: pa da te takrat vidimo, kako boš šla ob 6ih (popoldan) spat :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Zdrawc-a bomo letos probal gorensk šnopc(ampak ne gunga-vodo spiješ pa z lopato po hrbtu)? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se