volk Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 S Hellenco imaš vsak pir zastonj, Vapo pa hoče, da mu jih človek plačuje, pa še znebit se ga ne moreš ... :grim :grim :worship: ne menjam :grrr
LUMPKA Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Bi z veseljem prišla pa žal finance zajeba..... :headbang:
soncek9 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 lani je blo fino, tko,da bo treba ponovit :worship:
vapotek Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 Vapo pa hoče, da mu jih človek plačuje, pa še znebit se ga ne moreš ... :grim Kak se me ne moreš znebit??? :eek: Mi pač tak dolgo pire plačuješ, da skup padem, pa je problem rešen! :grim Problem nastane, če se me ne noče(š) losat... :whistle:
tati Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Tako je to, bravo............ :worship: :worship:
DivjaSvinja Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Jah blo je super ja...:) Ej Cvičkar kwa pa si z našo tamlado delau... V soboto je bil njen fotr čist živčen, jst sem ga pa še mal dražu:) :whistle:
volk Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Jah blo je super ja...:) Ej Cvičkar kwa pa si z našo tamlado delau... V soboto je bil njen fotr čist živčen, jst sem ga pa še mal dražu:) :whistle: Baraba ! :angry: Jaz pa sem mamo tolažu. :whistle:
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Tako je to, Jebiga rejsing tim :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Jah blo je super ja...:) Ej Cvičkar kwa pa si z našo tamlado delau... V soboto je bil njen fotr čist živčen, jst sem ga pa še mal dražu:) :whistle: Js sm bil čist pridn...Lepo sma se sprehajala okrog pa mal pogovarjala!Nč taga... :D
triker Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Mal še skurjen, drgač je blo pa fajn...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Pa še neki...Nism si mislu da je ena forumašica tko zagreta za pretep :whistle: :evilgrin: :evilgrin:
bmwslo Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Pa še neki...Nism si mislu da je ena forumašica tko zagreta za pretep :whistle: :evilgrin: :evilgrin: Cvičkar, kera te je nalomla :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Mene nobena...Ampak kdo pa je koga pa ni važno :P
tati Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 moram res pohvaliti vse poznane....... :worship: bilo je fajn hvala stanodajalcu za prenočišče :winkiss: :winkiss: GorazdH in vsa primorska elita, lepo vas je bilo videti :winkiss: :winkiss:
skobc Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 :worship: Ko tudi največji zasp......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se