skobc Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 sem sam mal premišleval o blondinki v ozadju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 sem sam mal premišleval o blondinki v ozadju predrznež :evilgrin: ............še sreča, da imam tipa, ki te še ni na uč :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 predrznež :evilgrin: ............še sreča, da imam tipa, ki te še ni na uč :winkiss: :winkiss: :winkiss: in od kdaj si ti blond :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 predrznež :evilgrin: ............še sreča, da imam tipa, ki te še ni na uč :winkiss: :winkiss: :winkiss: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 in od kdaj si ti blond :whistle: on že ve zakaj, nisem blond, ampak Hellenci si ni upal kaj takšnega narediti kot meni :alien1: :krneki: :evilgrin: čeprav so mu misli uhajale k njej :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 uredu je blo, srečala kr neki znanih obrazov :worship:,spoznala Hellenco :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 ....spoznala Hellenco :) za naslednjič ti priporočam volka :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Js sm bil čist pridn...Lepo sma se sprehajala okrog pa mal pogovarjala!Nč taga... :D Ja, ja, ja, pol pa pride svizec, pa zavije...................... :wub: ................................. :wub: ........................ :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Pa še neki...Nism si mislu da je ena forumašica tko zagreta za pretep :whistle: :evilgrin: :evilgrin: Na prvo žogo :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajo7 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Kaligula Kakšna poza :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 Zdj pa izstopam iz te teme k vidm da nben nč ne verjame...Pa sam zajbavate... :D Ka si bo pa miro mislu?? :P Še dobr da ga ni tle gor... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 za naslednjič ti priporočam volka :naughty: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 fajn je blu kaj nej rečem druzga k da drug let spet pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 fajn je blo :krneki: sam drug dan je bla mal težka glava :whistle: nekaj slik je na http://www.mk-raubritter.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 uredu je blo, srečala kr neki znanih obrazov :worship:,spoznala Hellenco :) :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 sem sam mal premišleval o blondinki v ozadju če boš samo "premišljeval" ne bo nč :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hellenca Objavljeno Julij 7, 2008 Deli Objavljeno Julij 7, 2008 A Hellenco boš spustil na Metalcamp :unsure: Me ni spustu, sej mal mi je žal....ampak drugo leto bom pa DVOJNO nadoknadila Metal camp .) Drugač je blo pa fajn, tko kot vsako leto, sploh družba je bla taprava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 cvičkar......s tole se nisem jaz objemala :evilgrin: :evilgrin: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 cvičkar......s tole se nisem jaz objemala :evilgrin: :evilgrin: :winkiss: Bom Garfildu poveda, da ti prepove zlorabljat njegove slike In Vedi: Ta punca bo kamlu zrasla- In KAJ če bo VEČJA in močnejša kot ti? :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Bom Garfildu poveda, da ti prepove zlorabljat njegove slike dokler sam slike :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Bom Garfildu poveda, da ti prepove zlorabljat njegove slikeIn Vedi: Ta punca bo kamlu zrasla- In KAJ če bo VEČJA in močnejša kot ti? :fight1: aha, zdaj mi pa še grozijo............... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: bomo še obračunali....... :naughty: :headbang: dokler sam slike :whistle: hvala, saj moških ne zlorabljam, le občasno me malo zanese.......... :winkiss: Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Joj tati :D Kaj pa če miro vidi slike ?? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Joj tati :D Kaj pa če miro vidi slike ?? :unsure: Simpl: Zaslužen za lepotne korekcije ne bo Botax ampak Mirox :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 (popravljeno) Mi bo menda kako stvar vgradil,pa če se bom približu na več kot 50km bo začel piskat :D Tati,pa glih ta slika k sm najbol čudn gor :D ... Popravljeno Julij 8, 2008. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DivjaSvinja Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Simpl:Zaslužen za lepotne korekcije ne bo Botax ampak Mirox :whistle: Cvičkar opet si ga najebau:) Boš vidu ko te prasc useka s svojmu rivcom, če po njegovih kej šariš :headbang: :headbang: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se