žuristka Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 No pa smo ga preživeli. Tokrat pa se Moto Merkur žal ni izkazal. :nono:
Miha Z. Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 (popravljeno) No pa smo ga preživeli. Tokrat pa se Moto Merkur žal ni izkazal. :nono: kva a je zmankal odojku??? al.....so vas pustili žejne?? Popravljeno Junij 17, 2007. Popravil Miha Z.
Dvid7 Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 blo je zlo super, žal pa se zelo motiš :wallbash: :wallbash:
c0Li Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 blo je zlo super, žal pa se zelo motiš :wallbash: :wallbash: Motiti se, je clovesko!
PETARDA46 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 kva a je zmankal odojku??? al.....so vas pustili žejne?? He he ti bi zihr uživav!!!! :whistle: Kar te poznam bi biu žejen in še spat bi šou prou kmal... :fredy:
TONTO Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 blo je zlo super, žal pa se zelo motiš :wallbash: :wallbash: Kaj pa je bilo tebi tako super??????
bajo7 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 kva a je zmankal odojku??? al.....so vas pustili žejne?? Ne odojka je blo dost ,saj zame. Vina pa tud, za pivo pa ne vem,kerga nisem pil. Blo pa je samo Union :headbang: V Idriji nso pa tud kar dobro naštimal. najprej pivo in žlikrofe pol pa šev centru narezek in sladice. :worship: Fantje hvala še enkrat :010 :010 :010 :beer2: :010
žuristka Objavljeno Junij 18, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Ne odojka je blo dost ,saj zame.Vina pa tud, za pivo pa ne vem,kerga nisem pil. Blo pa je samo Union :headbang: V Idriji nso pa tud kar dobro naštimal. najprej pivo in žlikrofe pol pa šev centru narezek in sladice. :worship: Fantje hvala še enkrat :010 :010 :010 :beer2: :010 O stari, kaj pa tisti tvoji j........ So ti bili všeč, pa igrali so tudi za pop.....
bajo7 Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 O stari, kaj pa tisti tvoji j........ So ti bili všeč, pa igrali so tudi za pop..... Ma ja kar vredu. Pa prov mal predolg sem jih poslušu. :naughty: :rolleyes: :whistle:
METAL4EVER Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Sem bil slučajno na zboru,ker sv z kolegom imela tam čez pot.Mene je presenetl,res prijetn domač moto zbor.Pir je bil po 1.5 eura,edin z golažom so ga mal usra.Plac super folk tud pa za fruštek je bla kavica ,župca ,jajčka in ocvrte ribje palčke.Na določenih velikih zborih morš pa še kofe zjutraj plačat.Edina pomanjklivost je,da niso mel laškega pira. :worship:
TONTO Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Sem bil slučajno na zboru,ker sv z kolegom imela tam čez pot.Mene je presenetl,res prijetn domač moto zbor.Pir je bil po 1.5 eura,edin z golažom so ga mal usra.Plac super folk tud pa za fruštek je bla kavica ,župca ,jajčka in ocvrte ribje palčke.Na določenih velikih zborih morš pa še kofe zjutraj plačat.Edina pomanjklivost je,da niso mel laškega pira. :worship: In to velika,zjutri se še uscat ni dalo po tistem ta rdečem!
KR-MULC Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Res je blo zakon.... Merkur :worship: :worship: :worship: :worship: Vožna je bla zakon, žlikrofi, pivo, narezk...... Svaka čast!!!!!! Kar tko naprej!!!!
Death Angel Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 SEJ JE BLO VREDU SAMO JST SM MOGU DOMU DOBRA POSTREŽBA IN MUZIKA VOŽNJA JE BLA TUDI VREDU SAMO PIR PA !?! PA DRUGIČ ŠE BOLJŠ
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se