simonsi Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) http://www.eur888.com/sort.asp?sort_id=18 A je kdo že kupoval? :lol1: Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil simonsi
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 http://www.eur888.com/sort.asp?sort_id=18 A je kdo že kupoval? :lol1: lol :D kakšna natega je spet to :P
sayo Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Hajabusa 1600€ :eek: Skuter CPI pa 1000€ :wacko: to so po moje izklicne cene licitacije ali pa nateg
Fabo Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Ja ful fajn ane...haha :naughty: Jst sm pa moj motor u kinder jajcku dobu... :rolleyes:
stuhec Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 a piše kje poleg velikost teh motorjev ?
primozh Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 pomoje so modelčki :lol1: bom pa preveru pri svojih frendih iz UK
sayo Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Če mi kdo pripelje Hajabuso za 1600€ in jo registrira mu dam zraven še za eno
no_name Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Čudna reč... :glare: Drgač sem pa sam naletel tudi na smešno nizke cene preko AUTOSCOUT24. Takrat sem gledal za BMW R1100S. Cene smešno nizke. Fora pa je bila da jim nakažeš denar, oni pa imajo že vse zapakirano in samo čaka da gre. Si tudi zavarovan in sicer tako, da ti vrnejo polno kupnino, če reklamiraš blago v 5 dneh, vendar ga moraš poslati nazaj v roku 30 dni. Pošiljanje robe nazaj je pa šlo na tvoje stroške. Nad vsem tem pa je bila neka "xxxx transport xxxxx logistic xxxx", ki je izvajala popolnoma "legalen" transport paketov. Paketi so hodili em ter tja pa nazaj, za vsak "nateg" pa je firma profitirala transportne stroške... Bilo pa je takrat ene 5 "nategovalcev" ki "so" bili vsi angleži (čeprav jim je angleščina delala hude probleme), ki živijo v ameriki in je babica pošiljala ali kolega zaradi pomanjkanja časa ter odsotnosti :rolleyes:
Guest Brumer Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 http://www.eur888.com/sort.asp?sort_id=18 A je kdo že kupoval? :lol1: To je vse NATEG,ti mu samo odpiši,pripravi dokumente,pridem po motor s prikolico -plačam z gotovino in ni več ne duha ne sluha od prodajalca. :OK:
ssabic Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Čudna reč... :glare: Drgač sem pa sam naletel tudi na smešno nizke cene preko AUTOSCOUT24. Takrat sem gledal za BMW R1100S. Cene smešno nizke. Fora pa je bila da jim nakažeš denar, oni pa imajo že vse zapakirano in samo čaka da gre. Si tudi zavarovan in sicer tako, da ti vrnejo polno kupnino, če reklamiraš blago v 5 dneh, vendar ga moraš poslati nazaj v roku 30 dni. Pošiljanje robe nazaj je pa šlo na tvoje stroške. Nad vsem tem pa je bila neka "xxxx transport xxxxx logistic xxxx", ki je izvajala popolnoma "legalen" transport paketov. Paketi so hodili em ter tja pa nazaj, za vsak "nateg" pa je firma profitirala transportne stroške... Bilo pa je takrat ene 5 "nategovalcev" ki "so" bili vsi angleži (čeprav jim je angleščina delala hude probleme), ki živijo v ameriki in je babica pošiljala ali kolega zaradi pomanjkanja časa ter odsotnosti :rolleyes: zelo dober nakup
Fresh_ales Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 hmmm vem za primer, ko je nekdo vplacal motor preko neta....... caka 14 dni (kot so rekli da pride) 3 tedne... 4 tedne... vmes klice... in najprej so obljubljali da je tezava z dobavo in da bo.... nakoncu ni nikogar vec dobil na telefon.. sel na policijo.... in so mu samo rekli.... zelo zal...ampak ste eden od xxxx ljudi ki so vas nategnili.... pa je sel denar.... dio... :headbang:
rosse20 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 jst še kruha ne kupujem preko interneta, ne da bi POCENI motorje iz tujine naročevala. sem pa kdaj pa kdaj tudi kaj kupila preko interneta vendar samo od slovenskih trgovin, za katere sem vedla, da obstajajo tako na papirju kot tudi tako, da si lahko lastnoročno pri njih otipal in potem kupi. ostalo pa ne :nono:
rrrr Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 http://www.eur888.com/sort.asp?sort_id=18 A je kdo že kupoval? :lol1: ko sem še sam kupoval, sem se ziljonkrat nategnil s kakim oglasom za minimoto replike ... neki bo verjetno tudi na tem, če dobro pogledam so telefoni kitajski (+86...)
GREY WOLF Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Včeraj preko neta vplačal 2 kosa.Danes zjutraj dostavljena s hitro pošto.Priporočam vsem. (:headbang: press)
HyperJack Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Sej se dogovarjal preko MSN-ja....hehe....Je rekel, da so cene zato tako nizke ker dobijo brez davka direktno iz proizvodne...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) to napizdevajo...sva s kolegom pred časom našla tudi podobno stran- www.top-motor.net, al nekako tako je bil naslov, in so bile cene ekstremno nizke, pa tudi oni bi poslali motor za 420€(hoteli so pa da jim vnaprej nakažema 25%)...začela pa sma jih sumit tam, ko so rekli, da midva ne moreva prit to tja pogledat, ker sma namreč mislila it na škotsko s prikolico in si sama dol prpelat....smešno je bilo tudi to, da jim telefonska številka ni delovala, na koncu sn pa prek google satelita ugotovil, da adresa ki so jo imeli vpisano sploh ne obstaja, na maile so pa odgovarjali vsake kvatre enkrat, in se spretno izmikali raznim vprašanjem...tak, da če mislite bilokaj uvažat in naročat prek neta, se res dobro prepričajte, pa zahtevajte razne reference ostalih kupcev te firme ki to prodaja, ker takih napizdovalcev je malo morje... Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil _Nejko_
_Fingi_ Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Hm, jest bi temu rekel too good to be true :closedeyes: :closedeyes:
C4V4L13R Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 lih zle sm se pogovarju s tipom. poštnina z ladjo stane cca 400€, zavarovanje 100€. torej dobiš aprilio rsv mille 2006 letnik za dobrih 3000€ v slovenijo. vse stroške plačaš po povzetju na pošti. tako mi je tip povedu. torej, če je komu do tega, da poizkusi, saj v bistvu nič ne stane. če pa začne govorit o kakšnem denarju vnaprej, pa itak lahko odnehaš. :evilgrin: evo še pogovor z msnja: eur888_hotmail.com.html
HyperJack Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Sej ga lahko vsak doda na MSN. Sej če ne drugega samo zaradi tega, da se malo nasmeje. Kaj vse piše :slap:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 lih zle sm se pogovarju s tipom. poštnina z ladjo stane cca 400€, zavarovanje 100€. torej dobiš aprilio rsv mille 2006 letnik za dobrih 3000€ v slovenijo. vse stroške plačaš po povzetju na pošti. tako mi je tip povedu. torej, če je komu do tega, da poizkusi, saj v bistvu nič ne stane. če pa začne govorit o kakšnem denarju vnaprej, pa itak lahko odnehaš. :evilgrin: evo še pogovor z msnja: eur888_hotmail.com.html hahaha, ja ja toti ti take lešnike prodaja da kuj oke pečejo... edino to je verjetno da boš pol dobil kakšnega zhongshena po pošti, ki bo ponaredek aprilie, gor na motoru pa bo pisali aprilia v kitajskih pismenkah... original aprilia made in china...heheh
moto rider Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Malo d'narja, malo mus'ke! Kaj pa homologacija itd, itd... Da bi kar "šenkaval'"? Ne verjamem. :nono: :hmm: :? So preveč požrešni!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se