Skoči na vsebino

Zbiranje podpisov za kartico darovalca organov po smrti

Priporočene objave

Objavljeno

Sobota 11.8.2007 nekje v popoldanskih urah od cca 14:00 ure do 20:00 ure. Moto zbor Rižana 2007.

Vabljeni vsi interesenti in vaši prijatelji. Za podpis pottrebujete veljavni osebni dokument(osebno izkaznico ali potni list), ter zdravstveno izkaznico.

Na voljo bo uradna oseba iz Slovenija Transplant, ki vam bo na samem mestu lahko tudi odgovorila na kakšna bolj specifična vprašanja!

DA, pomagaš lahko tudi po smrti!!

http://www.slovenija-transplant.si/

Objavljeno

A smo motoristi dobri darovalci, a :? :evilgrin:

Objavljeno
A smo motoristi dobri darovalci, a :? :evilgrin:

odvisnood hitrosti, s katero se razpičiš......

Sicer pa je res, da na onem svetu ne bom rabil organov, tako, da ne vem, zakaj bi jih nosil tja, če je tukaj dovolj ljudi, ki bi jih rabili.

Objavljeno

na zahodu smo motoristi ze od nekdaj znani kot "organspender"-ji. (mladi, zdravi in mrtvi).

in ne zaradi kaksnih kartic ki bi jih naj nosili v ta namen.

Objavljeno

Na zahodu; pri nas na Balkanu, pa za vsako stvar ki jo narediš da nekomu pomagaš, rabiš priznanje, zakaj bi sicer pomagal. Miselnost pač :trance_33_sleep:

Objavljeno

mogoce sem premalo ironicno napisal;

(mladi) motoristi so znani kot "organspenderji" predvsem zaradi teznje k razletavanju in posledicnem oblezanju na/ob cesti.

in ker je frisno meso najboljse....... :whistle:

to zgoraj nima veze s karticami temvec kako nas vidi velik del prebivalstva.

po zakonu se lahko organi odvzamejo samo, ce ima doticna oseba kartico kjer je zapisano da daruje organe.

dalje upam da ni potrebe po razlaganju.

Objavljeno

Ni potrebe po razlaganju.Je pa vredno razmisleka...

Objavljeno
Ni potrebe po razlaganju.Je pa vredno razmisleka...

ni vredno razmisleka, vredno se je odločiti, jaz sem podpisnik že nekaj let in mi ni žal, če si pa premislim pa lahko dam odstopno izjavo.... :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Nič ne bomo s sabo nesli ... :rolleyes: :naughty:

Popravljeno . Popravil MARE 65
Objavljeno

Pozdravljam idejo, čeprav ali prav zato ker sem sam krvodajalec in darovalec organov s kartico stalno pri sebi že kakih 10 let!!

Objavljeno

Ali je tudi tukaj kaj pomembno, ali si iz MC, MK; MD, AMZS, "grupa građana" itd. in kateri imajo prednost?

Sam' vprašam.

Objavljeno
Pozdravljam idejo, čeprav ali prav zato ker sem sam krvodajalec in darovalec organov s kartico stalno pri sebi že kakih 10 let!!

ni dovolj, da imaš kartico z tvojim podpisom, temveč moraš imeti na tvoji kartici zdravstvenega zavarovanja vnešen ta podatek, ki ti ga naredijo na zavarovalnici ob predhodnem izpolnjenem obrazcu......... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!