drjack_dj Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Nažalost oziroma na srečo malo izgubljenim delom motociklov odpiram novo temo. V nedeljo 24. 6. se je nekje na poti Vodice-Kamnik-Črnivec-Mozirje-Vransko-Tohinjska dolina-Kamnik-Vodice izkubila desna bočna plastika od Yamahe Tenere starejši letnik (86) bele barve. Če jo je kdo videl na cestišču ali ob njem, naj me prosim kontaktira na Tel. 031 594 770 ali mail drjack.dj@gmail.com, lahko tudi na PM. Morebitnega najditelja čaka nagrada. Motor je od očeta, jaz sem vozil za njim s Transalpko in res nisem opazil da mu je sploh odpadla, mi je pa nekajkrat pobegnil pri prehitevanju malo naprej, tako da nisem 100% časa bil direkt za njim. Najverjetneje je kje ob cestišču, sicer bi jo že sam opazil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Junij 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2007 Plastika se je našla (malo pred Vodicam). Moderator lahko to temo izbriše. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se