minca Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 še dobre 3 ure, pa pridem :010 :010 :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 pa kolkrat boš še to napisu? :slap: :wacko: :yawn: Se vidmo dons? Aja, dej, že ene dva mesca se probam spovnt da ti rečem da pokažeš tvojo želvo k mislem neki podobnga kupt, pa zmeri pozabm, tk da če boš pršu, dej me mal butn da sem spomnu, k me res zanima kašna je :topic:
andrejba Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 (popravljeno) kdaj se jutri začne kak program? Da ne pridem gor in bom mogu samo pit pa jest :D in pa kje je ta supernova? Popravljeno Julij 20, 2007. Popravil xopy
maus Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 ravno prišel od tam.... pivo hladno.. klobase odlične, družba fantastična.... vzdušje noroooo :kva2: jutri obvezno nazaj :010
_ales_ Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Se vidmo dons? Aja, dej, že ene dva mesca se probam spovnt da ti rečem da pokažeš tvojo želvo k mislem neki podobnga kupt, pa zmeri pozabm, tk da če boš pršu, dej me mal butn da sem spomnu, k me res zanima kašna je :topic: sm biu tm od osmih pa do ene desetih pa te nism nič vidu... pa ju3... ju3 bom pa zih dal časa... morm pa pohvaliti prostor, res je zakon! edino tisti bend ko je biu gor bi meu lah malo manj tonskih vaj...
Miha Z. Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 glih kr se prpelu domov....jutr zvečer pa nazaj gor :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 pa kolkrat boš še to napisu? :slap: :wacko: :yawn: ničkrat :D ker je poroka mem.. zdj je pa piknik.. haha :evilgrin: pred parimi minutam sm dam pršu iz zbora.. za nastopajočega pevca sploh vem ne kdo je biu, ker sem poslušal iz kampa. glede njegovega petja = no comment :xx: zdj grem pa šlafat :yawn: noč
Irencko Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 ewo pa se ga vidjamo dones :naughty:
sjeng Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Bil včer, sreču ena par poznanih, dans pa spet na eno Zalo
metuljcica46 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Bil včer, sreču ena par poznanih, dans pa spet na eno Zalo kaj.....jst te pa nism vidla :?
sjeng Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 kaj.....jst te pa nism vidla :? Sm bil kr pozen, pršel okrog polnoči, ti si takrat verjetn že smrčala :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Sm bil kr pozen, pršel okrog polnoči, ti si takrat verjetn že smrčala :D nop sm bla tam do dveh zutri... :whistle:
sjeng Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 nop sm bla tam do dveh zutri... :whistle: No pol si pa verjetn kakega deca nadlegovala ravn takrat ko sem bil jaz tam (večino časa sm klepetal pri šanku z Minco, Aisho, Rokyjem, Marjo...)
metuljcica46 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 No pol si pa verjetn kakega deca nadlegovala ravn takrat ko sem bil jaz tam (večino časa sm klepetal pri šanku z Minco, Aisho, Rokyjem, Marjo...) ka z roky-em....če je biu z nami v campu...ej nč...se pa dons vidmo ;)
metuljcica46 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 mogoče pa res :D ja sam da ne boš cele blazine zasedu :unsure:
Schmid87 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 ja sam da ne boš cele blazine zasedu :unsure: ej, js sm jo prvi vidu.. pa tut prvi sm se ulegu gor :rolleyes: :grim :grim sam poj mi jo najprj ti zasedš (ampak nj ti bo, ti si mi služila kot povštr :evilgrin: ) ostali so bli pa v napoto.. :)
metuljcica46 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 ej, js sm jo prvi vidu.. pa tut prvi sm se ulegu gor :rolleyes: :grim :grim sam poj mi jo najprj ti zasedš (ampak nj ti bo, ti si mi služila kot povštr :evilgrin: ) ostali so bli pa v napoto.. :) ja supr......zdj sm že povštr.... :unsure: ma ja ns je blo preveč gor, računej...katja, roky je bl na pol biu gor, ti, jst pa se sharku je glavo podpirala...madonca ni čudn da je spustila....veš kakšna teža je to :D
Schmid87 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 ja supr......zdj sm že povštr.... :unsure: ma ja ns je blo preveč gor, računej...katja, roky je bl na pol biu gor, ti, jst pa se sharku je glavo podpirala...madonca ni čudn da je spustila....veš kakšna teža je to :D ja.. pa še nč ni blo podložen.. tko da je komot prtisnla na kšn istr kamn :D pa je šla po gobe :whistle: mah sj tist sosed k je KRAŠEVEC, je biu čiiist faca za moje pojme :D hehe dons mugoče pridm kj pogledat, al pa grem km na pjačo :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 ja.. pa še nč ni blo podložen.. tko da je komot prtisnla na kšn istr kamn :D pa je šla po gobe :whistle: mah sj tist sosed k je KRAŠEVEC, je biu čiiist faca za moje pojme :D hehe dons mugoče pridm kj pogledat, al pa grem km na pjačo :rolleyes: biu je na pol primorc :D ja no dj ulet kj....kam na pjačo...eh...ajaaaa....že razumem.... :OK: no če ne boš šu na pjačko pa prit kej ns v camp pogledat.... ;)
Schmid87 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 biu je na pol primorc :D ja no dj ulet kj....kam na pjačo...eh...ajaaaa....že razumem.... :OK: no če ne boš šu na pjačko pa prit kej ns v camp pogledat.... ;) sj js ne razumem? :D
metuljcica46 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 sj js ne razumem? :D ja ne vem....si zmenen s kom za pjačko mogoče... :unsure: :whistle: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se