Schmid87 Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 ja ne vem....si zmenen s kom za pjačko mogoče... :unsure: :whistle: :D nop.. nism nč zmenen.. sam fora je d bom poj vidu kok se mi bo km dal. :D res pa je da je blo po en stran prou da sm biu na motozboru do zutri, ker je blo treba Rokya merkat k dojenčka :evilgrin: nonstop si ga mogu met na očeh.. :) hehe bom še vidu kuko bo dons kj.. :D grem zdj pod tuš.. poj pa v bohinsko belo.. adios :D
minca Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 No pol si pa verjetn kakega deca nadlegovala ravn takrat ko sem bil jaz tam (večino časa sm klepetal pri šanku z Minco, Aisho, Rokyjem, Marjo...) :grim.....pr šanku se je zbrala slovenska kmečka družina :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: (sjeng, aisha pa jz .) ) blo je ful dobr učeri :010....spoznala sm še kr neki folka :010.....se pa oproščavam, če komu nism dala taprav pir, vodo....uglavnem če je blo karkol narobe iz moje strani pr šanku :whistle: :whistle: :whistle: :rolleyes:
Irencko Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 blo je ful dobr učeri :010....spoznala sm še kr neki folka :010.....se pa oproščavam, če komu nism dala taprav pir, vodo....uglavnem če je blo karkol narobe iz moje strani pr šanku :whistle: :whistle: :whistle: :rolleyes: ewo beyba še dones prlet :whistle: :naughty: :winkiss: :naughty:
minca Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 ewo beyba še dones prlet :whistle: :naughty: :winkiss: :naughty: ne morem :closedeyes: :cry: ....imamo druge plane... :cry:
sjeng Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 :grim .....pr šanku se je zbrala slovenska kmečka družina :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: (sjeng, aisha pa jz .) ) blo je ful dobr učeri :010 ....spoznala sm še kr neki folka :010 .....se pa oproščavam, če komu nism dala taprav pir, vodo....uglavnem če je blo karkol narobe iz moje strani pr šanku :whistle: :whistle: :whistle: :rolleyes: Ne veseli se preveč, jutr ti molzeš
Roky Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 ka z roky-em....če je biu z nami v campu...ej nč...se pa dons vidmo ;) O ne...smo se sjengom in mihatom kr eno udarl pr šanku :D :D nop.. nism nč zmenen.. sam fora je d bom poj vidu kok se mi bo km dal. :D res pa je da je blo po en stran prou da sm biu na motozboru do zutri, ker je blo treba Rokya merkat k dojenčka :evilgrin: nonstop si ga mogu met na očeh.. :) hehe Kva mene :blink: aja...to k sm biu mau pjn, eh sej nebi blo treba :blush: :lol1:
kađiva Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 jz sem po spletu okoliščin mogu it dons dopoldne po motor dol :whistle: :whistle: :krneki: tko da dons sem jz tud na vodi,...nč pira :rolleyes:
minca Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 (popravljeno) Ne veseli se preveč, jutr ti molzeš itak :grim....ja sej dons sm pa tamali kombajn al kaj vozila :lol1: :lol1: :lol1: O ne...smo se sjengom in mihatom kr eno udarl pr šanku :D :D sej niste nobene od nas pr oz. za šankom udarl :whistle: :naughty: .... kva pa jz :angry: ...mene si pa čist pozabu :cry: :hmm: jz sm še vedno čist brez glasu :closedeyes: Popravljeno Julij 21, 2007. Popravil minca
Pips Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Vrnil sem se iz res dobrega zbora v Kranju.Zahvalil bi se organizatorju in njihovemu gostu iz Slovaške za vrnjen mobilni telefon,ki sem ga izgubil na srečanju in upam,da še vedno dober glas seže v deveto vas.Vsaka vam čest fantje in na svidenje tudi na 10 zboru :worship: lp Pips
sjeng Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 No jst sem se pa samo okrog sedmih oglasu na eno Zalo, pol sm bil pa kr mal preveč zmatran za nazaj it. Upam da ste se dobr mel.
lilit Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) Reeees zakon žur :evilgrin: :010 Šele zdaj prišla mal k sebi (od včeraj zjutraj) :wacko: . Takšnga tigra pa še ne :beer2: :SS . Sonči je bla ena redkih, k je bla še ob 10-ih zjutraj še vsa na poskok :worship: Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil lilit
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ja fajn je blo :worship: sam zutrej je župca falila nekaj fotk že na http://www.roadshadows.com/index.html ostalo v večernih urah grem spat pa očala sm zgubila če jih je slučajn gdo najdu(ray ban) :headbang:
PETARDA46 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 :naughty: Bilo je pestro tko na zboru, kakor po zboru :naughty: In še bo pestro :kva2: Miha Z. - hvala za šotor čeprav ga nism veliko uporabljau :lol1: Sam si pa jebač.... s ta novo frizuro :kva2: :kva2:
soncy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Reeees zakon žur :evilgrin: :010 Šele zdaj prišla mal k sebi (od včeraj zjutraj) :wacko: . Takšnga tigra pa še ne :beer2: :SS . Sonči je bla ena redkih, k je bla še ob 10-ih zjutraj še vsa na poskok :worship: ma jz sem vedno na poskok :naughty: :010 super je blo :worship:
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 in skoraj vedno brez glasa :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 supr je blo......fajn folk.......edin un sosed je biu mejčkn čudn..... :unsure:
jerryspringer Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 se počutm kot da bi celo noč :headbang: proklet alkohol! drgač je blo pa super! :worship:
motogirl Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 mene pa je en preveč vrtel :naughty: ... se mi je še cel dan vrtelo v glavi :unsure: drugače pa je bilo prav fajn :worship:
soncy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 in skoraj vedno brez glasa :winkiss: ja, men pa ni potrebno velik da pridem ob dobr glas :whistle:
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 hehe ti že veš kaj sm jz mislila me pa vse boli od une vrvi,k da bi me nagonil :rolleyes:
soncy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 hehe ti že veš kaj sm jz mislilame pa vse boli od une vrvi,k da bi me nagonil :rolleyes: nč ne stokaj, za kralja živali mormo pa tud mal trpet :naughty: tud on se je žrtvoval za nas :lol:
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 ja no to maš tud res sam drago je tole žrtvovanje,oluplen prst nategnene vse mišice tud tiste za katere sploh vedla nism da obstajajo sam morm priznat da me vsaj rit ne boli hehe povrh vsega pa sm bla še full razočarana k so nas tko hitr premagale,pa še vem ne kere so to sploh ble sem pa na ta račun dost smešnih slišala sam prasc je bil pa full dobr
soncy Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 mene pa to presenetlo, da smo skor sam babe štrk vlekle :evilgrin: deci sam pr šanku mišice uporabljajo :lol:
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 po moje jih je bilo še od lanskega leta strah hehe pa se niso upal prjavt dodane še fotke na http://www.roadshadows.com/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se