Miha Z. Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 (popravljeno) blo fajn...pa še nacukal sem se ga :blush: sam golaž je pa bil :worship: :worship: :worship: :worship: Popravljeno Julij 22, 2007. Popravil Miha Z.
Roky Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 blo fajn...pa še nacukal sem se ga :blush: sam golaž je pa bil :worship: :worship: :worship: :worship: A si ti slučajn golaž jedu k je poj en tvoj kolega z mal dalšimi lasmi pa rdečo Venucci jakno eno žogo men dau za napihovat? :D Pa kapsi so bli zravn za šankom :hmm:
cof Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 no pa sm tud jes pršu do doma :OK: milu mater je pa blu prou svetounu :yes: tjet je blu ogromnu, sama dobra družba, fajn žur, taku rečjenu prima. :worship:
Roky Objavljeno Julij 22, 2007 Opozori Objavljeno Julij 22, 2007 Masn sm ž odkar sm se rodil, pa reče se slinast :winkiss: Neki me še zanima...Kva ni blo ponoč jasn enmu nemcu k se je dru k žival okol po kempu pa enga lovil :headbang: kmal bi se na naš šotor prevrnu :krneki:
bulson Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) Neki me še zanima...Kva ni blo ponoč jasn enmu nemcu k se je dru k žival okol po kempu pa enga lovil :headbang: kmal bi se na naš šotor prevrnu :krneki: Enga je dobu,k je u njegovmu šotoru spau,pa je mislu,da je njegovi ženski vesele delu. :rolleyes: Pol je pa čist znoru. :naughty: Drugač je pa res blo fajn,pa še zmagu sem za najlepši tatoo na zboru. :yea1: Sam sem bil pa včeri že kar mal zmatran. :blush: Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil bulson
MARJA Objavljeno Julij 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Narobe. Slovenc je Nemca najdu v svojmu šotoru in ko mu je reku naj gre ven je ta Nemc čist znoru. Smo ga pomiril pol.
bulson Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Narobe. Slovenc je Nemca najdu v svojmu šotoru in ko mu je reku naj gre ven je ta Nemc čist znoru. Smo ga pomiril pol. Ja vem da ste ga pomiril,sam je tko čudn zgledu vse skupaj. :headbang: :rolleyes:
Einherjar Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Drugač je pa res blo fajn,pa še zmagu sem za najlepši tatoo na zboru. :yea1: HaHa, zdej pa vem, kdo si... Ipak sem bil v komisiji :)
LUMPKA Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Jaz pa za najlepšega. Hvala žiriji za dober okus :naughty: Od vlečenja vrvi pa vse boli. Mišice za katere prvič vem, da jih imam in rit, ker tla niso bila ravno mehka. Drugače pa noro dober žur! Pohvale!
Einherjar Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 jz mam pa motor opran :naughty: Pa Ajgor kavalir, ti ga je zapeljal na rampo.
Irencko Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 suprca je blo, pa tut vročino smo dobr pogasil :worship:
janetka Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Vse vas je blo lepo :grim vidt po dolgem cajt, sploh pa slavlenca, ki je po zboru (organiziran njemu u čast) odšel na dopust... Djume ga še častit ni utegnil. @ Marja: zelo ste se potrudil :OK:
jalovec Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Dolgo tega kar sem bil na zboru in prav lepo, da sem se udelezil prav tega v Kranju, moram priznati ,da je bilo tako kot je pac treba ,da si clovek zadovoljen in se odpeles z dobrim obcutkom domov . Pohvale vsem ki so se matrali ,da so bile nase duse zadovoljne .Vse je potekalo profesionalno in ni mi zal eurotov, ki sem jih pustil v Kranju ker so pristali v odlični skupnosti pod vodstvom odlicnega vodje DRAGOTA ki je lahko vzor nasi motoristicni sceni !!! :worship: Zagotovo se vidimo v prihodnje !!!!!! :naughty:
Sanda7 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 a je še kej odojka ostalo bi mi zdejle sedu en kos fotke na http://www.roadshadows.com/index.html
Fire Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Yep, krasno je bilo :worship: Prvic se je pa tudi zgodilo, da sem sotor v senci pospravljal :grim
Tanjuška Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Pa Ajgor kavalir, ti ga je zapeljal na rampo. :winkiss: kok je prjazn - hvala :winkiss:
Miha Z. Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 A si ti slučajn golaž jedu k je poj en tvoj kolega z mal dalšimi lasmi pa rdečo Venucci jakno .... niet :grrr
Miha Z. Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ... se mi je še cel dan vrtelo v glavi :unsure: ja coca-cola škodi :devil:
LUMPKA Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Yep, krasno je bilo :worship: Prvic se je pa tudi zgodilo, da sem sotor v senci pospravljal :grim Ja saj jaz sem ga mogla pa sama. Pa ne sam pospravit, tudi postavit. Ne vem, ne vem :naughty:
motogirl Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ja coca-cola škodi :devil: :hmm: če si mogoče od šanka do mene ji kaj dodal :devil: :naughty:
Sončece Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Od vlečenja vrvi pa vse boli. Tut mene. Pohvale tudi z moje strani :OK:
GorazdH Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 skoraj vse je blo OK, edino, da bi morala zmagat za tatuje una k ga je pokazala od joška do koraka... :whistle: lepšega tatuja kot je bla tista joškica zunaj ga nisem videl na nobeni od kandidatk :whistle: :whistle: :whistle:
Sončece Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 (popravljeno) skoraj vse je blo OK, edino, da bi morala zmagat za tatuje una k ga je pokazala od joška do koraka... :whistle: lepšega tatuja kot je bla tista joškica zunaj ga nisem videl na nobeni od kandidatk :whistle: :whistle: :whistle: Ocenjevalo se je tatoo-je, joške so pasale v drug del zabavnega programa. :whistle: Je komisija morala biti toliko bolj zbrana pri stvari Jaz zmagovalki čist privoščim :yea1: Popravljeno Julij 23, 2007. Popravil Sončece
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se