ALEŠ M Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Bilo je :worship: :worship: pa še par fotk: http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?...&view=album LP z Gorenjske Aleš
SENIOR-Z Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 a je še kej odojka ostalobi mi zdejle sedu en kos fotke na http://www.roadshadows.com/index.html Bilo dobro,drgač pa Sanda glede na fotko bo potrebno še par odojkov da boš ga tko vlekla kot Irenčko. :P Pozdrav Mausu,Tanjuški,Sandi in Bobru aja pa Irenčko. :yea1:
Irencko Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Bilo dobro,drgač pa Sanda glede na fotko bo potrebno še par odojkov da boš ga tko vlekla kot Irenčko. :P Pozdrav Mausu,Tanjuški,Sandi in Bobru aja pa Irenčko. :yea1: hey ritka ne me smejat :whistle:
Miha Z. Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 :hmm: če si mogoče od šanka do mene ji kaj dodal :devil: :naughty: nikol ne boš izvedela :ninja:
Sanda7 Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Bilo dobro,drgač pa Sanda glede na fotko bo potrebno še par odojkov da boš ga tko vlekla kot Irenčko. :P Pozdrav Mausu,Tanjuški,Sandi in Bobru aja pa Irenčko. :yea1: hehe,jz sm skor izdahnla pr vlečenju,sam poglej te mišice na roki me še zdej vse boli,da ne govorim o vratu ki ga še zdej komi premikam oguljenih prstih in porajsanmu komovcu
motogirl Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 nikol ne boš izvedela :ninja: ok... maščevanje bo sladko :evilgrin:
Miha Z. Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 ok... maščevanje bo sladko :evilgrin: uuuuuu!!! :kva1: komej čakam B)
motogirl Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 uuuuuu!!! :kva1: komej čakam B) :lol1: sam da ne boš potem šotor zgrešu kot un nemc :naughty:
MARJA Objavljeno Julij 23, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Dolgo tega kar sem bil na zboru in prav lepo, da sem se udelezil prav tega v Kranju, moram priznati ,da je bilo tako kot je pac treba ,da si clovek zadovoljen in se odpeles z dobrim obcutkom domov . Pohvale vsem ki so se matrali ,da so bile nase duse zadovoljne .Vse je potekalo profesionalno in ni mi zal eurotov, ki sem jih pustil v Kranju ker so pristali v odlični skupnosti pod vodstvom odlicnega vodje DRAGOTA ki je lahko vzor nasi motoristicni sceni !!! :worship: Zagotovo se vidimo v prihodnje !!!!!! :naughty: Hvala za pohvale. A si ti mogu čakat na kavo v nedeljo zjutraj ko se je še kuhala?
LUMPKA Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Ocenjevalo se je tatoo-je, joške so pasale v drug del zabavnega programa. :whistle: Je komisija morala biti toliko bolj zbrana pri stvari Jaz zmagovalki čist privoščim :yea1: Hvala
Brdaus Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 :lol1: sam da ne boš potem šotor zgrešu kot un nemc :naughty: Ti... tole sm pa neki slišal, da so se po kampu lovil :lol1: :lol1: Da nisi bla ti tista, h kateri je Dojč v šotor zalutal :naughty:
brubi46 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Čau vsem skupi! Moj 1. moto zbor, mela sem se fenomenalno, pa še končno sem vas vse spoznala (po vseh zgodbicah k sem jih slišala o vas :naughty: -predvsem o članih Freisingov-je blo fajn dat obraze zraven).
GorazdH Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 smi zdi, da je bla kjaka bjrca preveč... :krneki: preveč blondink...tistih u plastičnem kozarcu in naokoli :closedeyes:
motogirl Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Ti... tole sm pa neki slišal, da so se po kampu lovil :lol1: :lol1: Da nisi bla ti tista, h kateri je Dojč v šotor zalutal :naughty: Oh kje pa... sem pa šla ena od zadnjih spat :rolleyes:
motogirl Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 smi zdi, da je bla kjaka bjrca preveč... :krneki: preveč blondink...tistih u plastičnem kozarcu in naokoli :closedeyes: :010 kaj si pa toliko pil ... potem pač trojno vidiš :whistle:
GorazdH Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 sej nisem pil. :trance_33_sleep: sem samo hotel videt dno kozarca čim prej :whistle:
PETARDA46 Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 sej nisem pil. :trance_33_sleep: sem samo hotel videt dno kozarca čim prej :whistle: Hm to se teb sam zdi, da si hotu videt ravno dno kozarca... pomoje si hotu kej druzga videt :naughty: :naughty: :naughty: :whistle:
MARJA Objavljeno Julij 24, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Člani MC Freising Riders Slovenija se zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešni izvedbi Moto zbora. :worship: Seveda pa Moto zbor ne bi bil uspešen, če ne bi bilo vas motoristov. Zato gre zahvala vsem klubom in posameznikom, ki so preživeli nepozabni vikend z nami. :worship: Žal pa nismo mogli izvesti tekmovanja za Miss mokrih majčk, zaradi premalo prijavljenih kandidatk. Drugo leto tretji vikend v juliju se ponovno dobimo.
minca Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Žal pa nismo mogli izvesti tekmovanja za Miss mokrih majčk, zaradi premalo prijavljenih kandidatk. a pol bodo lente ostale podeljene, tako kot na tisti sliki? :whistle: :whistle:
GorazdH Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 ja pa razširte tekmovanje še na tipe, ki majo mal več špeha, torej joške :whistle:
Rude Boy Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 aha ! za najdaljšo moško niplo ! :P
Miha Z. Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 jest pa pridem zgubit....ni kej pokazat :krneki:
norik Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Evo se moje fotke z fraisingou. Link TUKEJ.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se