Sončece Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Tako je. Drugače boš morala dat na šotor napis Dom ostarelih in omaganih motoristov. Kdo pa pravi, da bom s svojim šotorom :naughty:
Lobo Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Kdo pa pravi, da bom s svojim šotorom :naughty: Ga itak nima smisla sabo vlačit, pol pa se ti v njem podgane in miši zaredijo. Ti pa moraš drugje spat.
motoristek Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Sem na dopustu! :headbang: :grim
president Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Sej lahko pokažejo npr. srednji prst. :devil: :evilgrin: LUMPKA,LUMPKA :whistle:
president Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 daj ti raje traktor voz :evilgrin: SEM GA ŽE VOZU IN TO PO TAZADNJIH.PA ŠE POLNO PROBLEMOV SEM IMEL POL Z KMETICAMI,KO SO ME GLEDALE NAMESTO,DA BI KORENJE OKOPAVALE. :rolleyes:
motogirl Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 SEM GA ŽE VOZU IN TO PO TAZADNJIH.PA ŠE POLNO PROBLEMOV SEM IMEL POL Z KMETICAMI,KO SO ME GLEDALE NAMESTO,DA BI KORENJE OKOPAVALE. :rolleyes: :lol1: ja cool... sam da ni zarad tebe zdaj slovenski kmečki pridelek manjši :naughty:
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 SEM GA ŽE VOZU IN TO PO TAZADNJIH.PA ŠE POLNO PROBLEMOV SEM IMEL POL Z KMETICAMI,KO SO ME GLEDALE NAMESTO,DA BI KORENJE OKOPAVALE. :rolleyes: ZETOR je zakon :worship:
motoristek Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 SEM GA ŽE VOZU IN TO PO TAZADNJIH.PA ŠE POLNO PROBLEMOV SEM IMEL POL Z KMETICAMI,KO SO ME GLEDALE NAMESTO,DA BI KORENJE OKOPAVALE. :rolleyes: Pa še na runkel so se vsedle... :lol1:
Lobo Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ZETOR je zakon :worship: A jebo vas šinter, spet smo pri traktorjih. A ni že cajt, da preidemo počasi na kombajne?
motoristek Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 A jebo vas šinter, spet smo pri traktorjih. A ni že cajt, da preidemo počasi na kombajne? Brez traktorja nimaš šans pri bejbah... :lol1:
Sončece Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Ga itak nima smisla sabo vlačit, pol pa se ti v njem podgane in miši zaredijo. Ti pa moraš drugje spat. :lol1: Se bo že poštimalo, da bo volk sit in koza cela :OK: (spal bomo pa pol k bo konc)
_ales_ Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 js mam v sobi veliki plakat na steni kjer so našteti motozbori po sloveniji. in se za freising riderse ne ujema naslov, tukaj piše v supernovi na plakatu pa da je v škofji loki??? zakaj to?
MARJA Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 js mam v sobi veliki plakat na steni kjer so našteti motozbori po sloveniji. in se za freising riderse ne ujema naslov, tukaj piše v supernovi na plakatu pa da je v škofji loki??? zakaj to? Iz razloga ker je klub registriran v Škofji Loki in tudi naslov kluba je v Škofji Loki. Sej na plakatu niso navedeni kraji kjer bojo zbori. Moto zbor je letos že tretjič v Kranju pri Supernovi.
LUMPKA Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 LUMPKA,LUMPKA :whistle: Ja no tako to je :naughty:
MARJA Objavljeno Julij 8, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Še malo manj kot 14 dni in grmelo bo po Kranju. Pripravite se na vročo zabavo v naši družbi. DOBRODOŠLI
soncy Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 komaj čakam jz tud :010 le zakaj? :lol:
Sanda7 Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 dej da se ne boš še ti prjavla za miss mokre majce upam da se sam jaz prijavim in tako zmagam hehe
minca Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 dej da se ne boš še ti prjavla za miss mokre majceupam da se sam jaz prijavim in tako zmagam hehe a jz se lohk?? :hmm: :lol: :lol: ;)
soncy Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 dej da se ne boš še ti prjavla za miss mokre majceupam da se sam jaz prijavim in tako zmagam hehe misls si da boš edina :lol: konkurenca more bit, pa čeprav švoh .) mislš da se bodo najnine sploh vidle iz odra? :hmm:
minca Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 (popravljeno) a nis še mal premlada :winkiss: mislš :hmm: bubiski mam pa že :naughty: :rolleyes: :lol1: ;) ;) ;) Popravljeno Julij 8, 2007. Popravil minca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se