Rihemberk Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) Moto klub Rihemberk vas vabi na 7. moto zbor, ki se bo odvijal 6., 7. in 8. julija 2007 v Braniku. Na zboru ne bo manjkalo dobre hrane in pijače, žive glasbe, motorističnih iger, panoramske vožnje, vročega striptiza... skratka vsega kar je potrebno za dober žur. Od vas pa je odvisno ali se nam boste na tridnevnem žuru pridružili ali ne? -WELCOME BIKERS- več na: www.motoklub-rihemberk.si MK RIHEMBERK SLOVENIJA Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil Rihemberk
ghibli Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Faaaak a morate imeti zbor na isti termin kot Indiansi :headbang:
TONTO Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 :yea1: pridemo MI TUDI :yea1: :yea1:
TONTO Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Faaaak a morate imeti zbor na isti termin kot Indiansi :headbang: iNDIANSI SO ZAMENJALI TERMIN NE RIHNBERČANI!!!!!zato bom pa tudi šel u Rihnberg!!!!
inge Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 do zdej zmeri... :naughty: letos tut :yes:
Kleemen Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Pridem obvezno B) Zanima me ob kakšni uri bo panoramska vožnja ki se jo bi rad udeležil, ker se jo nisem še nikoli na tem zboru. A bo na soboto panoramska? Kaka ura? :) Se vidimo ;)
BAnToN Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Panoramska vožnja v soboto popoldan za uro bom vprašal organizatorja in sporočim kasneje . Kje bo, pa naj bo zaenkrat še mala tajna. Ni pa tajna, da bo "na panoramski" mala brezplačna zakuska :beer2: lp: Anton
Death Angel Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 :evilgrin: JST TUD PRIDEM, DA NRDIMO MALO ROCK N ROLA. :naughty:
Death Angel Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 :yea1: pridemo STARI :beer2: NE POZABIT DA GREMO V PETEK ŠE NA FANTUŠČNO! :drunk: :SS :wallbash:
tati Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 kot vsako leto, pa mogoče tudi letos mal uletim, ni pa nič rečeno...... :krneki: :krneki:
TONTO Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 pa se ga vidmo :whistle: A si dobila mlinčk ,čene grem Ma......... jajca potrgat :grim
ZEKKO Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 kot vsako leto, pa mogoče tudi letos mal uletim, ni pa nič rečeno...... :krneki: :krneki: sevede je rečeno :lol1: bova midva mal skobca ponoč budila :grim tk kot ponavad on mene zutri :wacko:
tati Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 sevede je rečeno :lol1: bova midva mal skobca ponoč budila :grim tk kot ponavad on mene zutri :wacko: EJ, VSE SE LAHKO ZGODI...... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
peter1 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 kot vsako leto, pa mogoče tudi letos mal uletim, ni pa nič rečeno...... :krneki: :krneki: a pa obljubiš da boš zjutraj saj do ene 6h tiho hahahah?
Miha Z. Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 aaaaauuuuuuuuuuuuu....... :yea1: :yea1: :yea1: :wacko: :surrender:
Rihemberk Objavljeno Julij 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 iNDIANSI SO ZAMENJALI TERMIN NE RIHNBERČANI!!!!!zato bom pa tudi šel u Rihnberg!!!! Lepo, da folk vidi, da nismo Rihemberčani zamenjali termina, temveč Indiansi!
tati Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 a pa obljubiš da boš zjutraj saj do ene 6h tiho hahahah? a se še vedno nisi navadil, da grem jaz okrog 6 ure zjutrtaj na obhod po kempu, lani mi je v Braniku tudi to uspelo, grem pač spat, še prej pa zbudim vse okrog....... :naughty: :naughty: :naughty:
Rihemberk Objavljeno Julij 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Pridem obvezno B) Zanima me ob kakšni uri bo panoramska vožnja ki se jo bi rad udeležil, ker se jo nisem še nikoli na tem zboru. A bo na soboto panoramska? Kaka ura? :) Se vidimo ;) Panoramska vožnja bo v soboto ob 16.00. uri. Kam nas bo pot vodila, pa boste videli sami, če se je boste seveda udeležili:) Vabljeni
Zdrawc Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 a se še vedno nisi navadil, da grem jaz okrog 6 ure zjutrtaj na obhod po kempu, lani mi je v Braniku tudi to uspelo, grem pač spat, še prej pa zbudim vse okrog....... :naughty: :naughty: :naughty: tudi za tvojo bolezen, se bo nekoč našel lek :whistle:
GorazdH Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 ja, ko bo prišla mimo mojega šotora in ji bom nekaj v usta zatlačil :evilgrin: ...nogavice :whistle:
bajo7 Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 tudi za tvojo bolezen, se bo nekoč našel lek :whistle: To je že OBSEDENOST ne pa bolezen :headbang: :headbang: :headbang:
bajo7 Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 a pa obljubiš da boš zjutraj saj do ene 6h tiho hahahah? Laži bi blo, da ga do ene osmih žura :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se