tati Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 To je že OBSEDENOST ne pa bolezen :headbang: :headbang: :headbang: :fight1: :fight1: :fight1: :fight1: tudi za tvojo bolezen, se bo nekoč našel lek :whistle: z leti postajam samo še hujša, zato pa čedalje bolj redko hodim po zborih :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
GorazdH Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 ma ne mi reč, da ti manjka v resnici mal miru zjutraj...pa kavica in lupček v postelji...pa se mal več cajta valjat po njej ob nedeljah, pa mal sprehodiča in kosilce na terasci itd... :whistle:
Miha Z. Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 ej G! tebi je ta "nirvana" dokončno stopila v glavo..... :wacko: :devil:
Miha Z. Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 NE POZABIT DA GREMO V PETEK ŠE NA FANTUŠČNO! zekej mam filing ,de bo ta vikend prehudo zame,de ne bom zdržal tempa..... :ninja:
Kleemen Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Panoramska vožnja bo v soboto ob 16.00. uri. Kam nas bo pot vodila, pa boste videli sami, če se je boste seveda udeležili:) Vabljeni Seveda se jo bomo udeležili :grim pot nas bo pa vodila po Krasu ;) a je tko :) in pod lipco se ustavimo, kjer bo manjša zakuska :OK: A sem prow povedal :whistle: Vsajlanijebilotako
ZEKKO Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 zekej mam filing ,de bo ta vikend prehudo zame,de ne bom zdržal tempa..... :ninja: To se ti sam zdi ker še rasteš :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Death Angel Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 zekej mam filing ,de bo ta vikend prehudo zame,de ne bom zdržal tempa..... :ninja: se ti zdi prehud vikend? :hmm: ma ne!!!!!!!! :lol1: drugi teden te čaka še en tak paket ki vključuje petek in soboto! :naughty: kaj pa zdaj? boš že zdržu čene te bom jaz vleku okol!!! :evilgrin:
PETARDA46 Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Hm mislim da ma Miha Z. kar prav razmišljanje.... ker kakor hitro sta Pero in Teddy skupaj je zmeraj kriza v glavah :evilgrin: In pika na I bo pa še sobota.... :krneki: :krneki: :krneki: :yea1: :yea1: :yea1: Se vidmo vsepovsod :kva2: :kva2: :kva2:
Death Angel Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Hm mislim da ma Miha Z. kar prav razmišljanje.... ker kakor hitro sta Pero in Teddy skupaj je zmeraj kriza v glavah :evilgrin: In pika na I bo pa še sobota.... :krneki: :krneki: :krneki: :yea1: :yea1: :yea1: Se vidmo vsepovsod :kva2: :kva2: :kva2: :beer1: :naughty: :evilgrin: sej bom priden!!!!!!!1
PETARDA46 Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 :beer1: :naughty: :evilgrin: sej bom priden!!!!!!!1 Hm zdej pa sploh ker boš sam... brez druge polovice :naughty: :naughty: :kva2: :kva2:
Death Angel Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 ššššššššššššššššššš........... ne preveč okol govort!!!!!! :chase:
Irencko Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 še bo veselo, še se bo pelo (beri pilo, ritka) ja no pestr viknd, ni kej :whistle:
punca z unca Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 končno so mi odobrili sobotni dopust :010 gor prletim že v petek, tako da bom spet imela vikend paket....za rihemberk se splača!!! :yes: :drunk: :kva2: :grupni: :beer2:
maus Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 končno so mi odobrili sobotni dopust :010 gor prletim že v petek, tako da bom spet imela vikend paket....za rihemberk se splača!!! :yes: :drunk: :kva2: :grupni: :beer2: spadam jaz tudi v vikend paket :whistle:
Miha Z. Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 spadam jaz tudi v vikend paket :whistle: postavi se v vrsto.... :devil:
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ma kej še mal...še cel dan :glare: ej vreme se pa dela nazaj. če bo tako u soboto...nas ne reši niti naliv.. :trance_33_sleep: ja maus no, sej ti pravim, da bo najina bivša gor, ti ni treba čakat vrstee. za tistih...5 minut ti že posodim šotor. sam pobrište za sabo :trance_33_sleep:
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ma kej še mal...še cel dan :glare: ej vreme se pa dela nazaj. če bo tako u soboto...nas ne reši niti naliv.. :trance_33_sleep: ja maus no, sej ti pravim, da bo najina bivša gor, ti ni treba čakat vrstee. za tistih...5 minut ti že posodim šotor. sam pobrište za sabo :trance_33_sleep: rabm več kot 5 minut ... vsaj pol ure :naughty: ... pobrisat pa nau kj.. saj se bom samo opravičeval :lol1:
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ja ma prepričevanje, odhod do šotora, slačenje ne šteje maus. samo akcija. 5 minut. :whistle:
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 ja ma prepričevanje, odhod do šotora, slačenje ne šteje maus. samo akcija. 5 minut. :whistle: za vse kar si naštel rabim skor do jutra... pol sm pa itak zaspan :lol1:... akcija... kaj je to :whistle: a ta motozbor je še naprej od ajdovščine ?...
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) ti to resno sprašuješ :unsure: sej more bit zemljevid nekje...če ne drugje na njihovi strani a eko zemljevid Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil GorazdH
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) ti to resno sprašuješ :unsure: sej more bit zemljevid nekje...če ne drugje na njihovi strani ma resno.. se sam po ljubljani vozm po zadnjem kolesu gor pa dol... še do rid rabm đipies :lol1: nameravam pa se u soboto it eno u izi turco do tja in nazaj :rolleyes: če se mi kdo hoče pridružit, nj pokliče na VAL202 in se pofočka :lol1: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil maus
TONTO Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 jst grem tut u soboto :whistle: A nimaš motorja da boš šla,a se ne bi blo boljš prpelat z mlinčkom. :slap:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se