maus Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 jst sm spal. 2 uri :krneki: ja sj... si biu naspidiran, da te tud srečat nism uspel :closedeyes:
GorazdH Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 najina te je pa čakala, da ji prideš kak vijak potisnit... :whistle:
Miha Z. Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) jst sm spal. 2 uri :krneki: ja sm slišu govort okol de si spal dve uri... :lol1: :lol1: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil Miha Z.
GorazdH Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 karkoli si slišu je blo gotovo nemogoče pretiravanje... :trance_33_sleep: edino kar je res, je to, da je bu moj šotor ob enem cajtu ena sama ropotarnica :whistle:
tati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 cof - prov fajn te je blo v šajtrgi videt......... :lol1: :lol1: :lol1:
GorazdH Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 zej vem kej mi je manjkalo, nič mi nisi utegnila povedat tati :whistle:
tati Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) zej vem kej mi je manjkalo, nič mi nisi utegnila povedat tati :whistle: presneto a ne, če pa take bejbe okrog voziš, potem pa jaz iz preventive zginem kam v senco, da me kera ne gleda grdo, že tako nisem najbolj priljubljena med ženskami :evilgrin: :naughty: :evilgrin: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil tati
GorazdH Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 tisto ni "bejba". samo kolegica k se je tela malo peljat z motorjem in sem ji pač ustregel ker sem dobra duša. :trance_33_sleep: naj ti raje miha pove...kako je eno res bejbo prašal...če ma kej za lizat...pa je bla vsa stopljena...tako, da tati, pohiti drgač ti ga bodo speljale :whistle:
Miha Z. Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) naj ti raje miha pove...kako je eno res bejbo prašal...če ma kej za lizat...pa je bla vsa stopljena... no glih pretiravat ti tud ni treba...po moje če bi mela tist moment pladenj v rokah bi jih fasal po buči.... :whistle: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil Miha Z.
Miha Z. Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) tisto ni "bejba". samo kolegica k se je tela malo peljat z motorjem in sem ji pač ustregel ker sem dobra duša. :trance_33_sleep: recimo ,da je ta stavek napisan po resnici.. :grim ..napram onemu postu zgoraj o "nemogočemu pretiravanju" :slap: :xx: :devil: Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil Miha Z.
Miha Z. Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 ....že tako nisem najbolj priljubljena med ženskami :evilgrin: :naughty: :evilgrin: si pa zato toliko bolj med moškimi :devil:
cof Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 cof - prov fajn te je blo v šajtrgi videt......... :lol1: :lol1: :lol1: sej vem pa če neb imela karambola bi zihr zmagala, sam kaj se zgodi. pa še mašina je bla spihana :slap: (tonin) :wacko:
TONTO Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) si pa zato toliko bolj med moškimi :devil: OOJLLLLAAAAAA nisem vedu da si moški, sem mislil da si fotograf,in da se ženskam pribljižaš zgol zaradi fotk.Sory spreminjam mnenje!!! Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil TONTO
tati Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 si pa zato toliko bolj med moškimi :devil: :friend2: :friend2: :friend2: :friend2: ti si moj najboljši prijatelj.... :winkiss: sej vem pa če neb imela karambola bi zihr zmagala, sam kaj se zgodi. pa še mašina je bla spihana :slap: (tonin) :wacko: ja, ma kaj se sekiraš bo drugič bolje.... :whistle: :naughty:
Irencko Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ja sj... si biu naspidiran, da te tud srečat nism uspel :closedeyes: čes pa tk hit ušu, ti in tvoji prilubleni kotički... :whistle:
Irencko Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 ala ritke... djmo kej slikc... :whistle:
TONTO Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 quote name='Irencko' date='10 Jul 2007 @ 23:02' post='1026404'] ala ritke... djmo kej slikc... :whistle:
Miha Z. Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 huh....sam de mene ni na slikah :whistle:
TONTO Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 huh....sam de mene ni na slikah :whistle: Imam par dobrih, ma ne za kle gor,da ne bodo mislili da so vsi bikeri taki (GROZA)
Irencko Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Imam par dobrih, ma ne za kle gor,da ne bodo mislili da so vsi bikeri taki (GROZA) tnx ritka :lol: se priporočam še za kako lepo, lh tut na PM :whistle: :naughty: :whistle:
Death Angel Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 evo modernega martina krpana na kobilci :worship: lep razgled ob sončnem zahodu :rolleyes: hmm... naši pogumneži.............. :beer1: zjutranje razdejanje pri sosedovih, vidne so posledice hude bitke :inlove: :naughty: no fanj žurka bo terba ponovit.............. :worship:
PETARDA46 Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 TEDDY :whistle: :whistle: :whistle: Ma kaj se ga je blo spet treba tolko????? :slap: :kva2:
Death Angel Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 TEDDY :whistle: :whistle: :whistle: Ma kaj se ga je blo spet treba tolko????? :slap: :kva2: čaka te spet težki vikend petek :beer1: sobota :beer2: sej ti bom stal ob strani :drunk: spet bo smeha :lol1:
Irencko Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 hehe, tega pa mislm de nemre mankat v tej klapi :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se