PETARDA46 Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 čaka te spet težki vikendpetek :beer1: sobota :beer2: sej ti bom stal ob strani :drunk: spet bo smeha :lol1: OJOJ :xx: Hja kaj mi pa drugega preostane :P Sej veš, starejše je treba ubogat.... O:-)
Death Angel Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 hehe, tega pa mislm de nemre mankat v tej klapi :lol: kej bi pršla pomagat :naughty:, v soboto bi pršlo prav kako spremstvo..... :P
Irencko Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 kej bi pršla pomagat :naughty:, v soboto bi pršlo prav kako spremstvo..... :P spremstvo kam...? d bi vaju za rokce držala spt? :P :naughty:
GorazdH Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 kaj prav vidim, al na eni slikci martin krpan kobilico nosi? :whistle:
Irencko Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 kaj prav vidim, al na eni slikci martin krpan kobilico nosi? :whistle: :lol: vid ne vara :lol:
Death Angel Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 spremstvo kam...? d bi vaju za rokce držala spt? :P :naughty: hmm.... zanimivo je kdo je koga držal?????????? :whistle: moža k smo v soboto križal :worship: bi ga blo za pospremit z motojrem do upravne enote !?!? :headbang:
Irencko Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 hmm.... zanimivo je kdo je koga držal?????????? :whistle: moža k smo v soboto križal :worship: bi ga blo za pospremit z motojrem do upravne enote !?!? :headbang: ga boš za rokco držu? le glej d boš dobr opravu :naughty: :worship: :naughty: no sj ne d dvomim :whistle:
Death Angel Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 ga boš za rokco držu? le glej d boš dobr opravu :naughty: :worship: :naughty: no sj ne d dvomim :whistle: mislim da ne oziroma vsaj upam!?!?!? :whistle: ufff... se bom potrudil ostat toliko pr sebi da se bom kam podpisal........ :hmm:
TONTO Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 quote name='Miha Z.' date='12 Jul 2007 @ 23:02' post='1028374'] norci... :trance_33_sleep:
žuristka Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 kej bi pršla pomagat :naughty:, v soboto bi pršlo prav kako spremstvo..... :P ne skrbet, sej bom jaz tam. :worship:
Irencko Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 mislim da ne oziroma vsaj upam!?!?!? :whistle: ufff... se bom potrudil ostat toliko pr sebi da se bom kam podpisal........ :hmm: rabiš spremstvo? :lol: :naughty:
Death Angel Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 ne skrbet, sej bom jaz tam. :worship: kolk sem se odahnil... no zdaj mi je že lažje......
Death Angel Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 rabiš spremstvo? :lol: :naughty: :evilgrin: vedno mi je všeč v spremstvu......... :evilgrin:
Irencko Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 :evilgrin: vedno mi je všeč v spremstvu......... :evilgrin: opa miki... :lol: hehe, kej veš, ket j una ritka? dvojček...
Death Angel Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 opa miki... :lol: hehe, kej veš, ket j una ritka? dvojček... ola spet doma :whistle: dovžnost uredu opravljena :P zdaj pa spat :yawn:
PETARDA46 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 ola spet doma :whistle: dovžnost uredu opravljena :P zdaj pa spat :yawn: No ti kr... pa bova prou kmal dva... :rolleyes: No zdej si vidu kako poteka cela fešta, tko da za drugo leto čakamo tebe :naughty: :naughty: :naughty:
Death Angel Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 No ti kr... pa bova prou kmal dva... :rolleyes: No zdej si vidu kako poteka cela fešta, tko da za drugo leto čakamo tebe :naughty: :naughty: :naughty: hmmm... no ja aaaaaa..... ja ja !?!? :whistle: sej smo že govorili a ne ..... :P vsako leto je drugo leto. :D
Irencko Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 hmmm... no ja aaaaaa..... ja ja !?!? :whistle: sej smo že govorili a ne ..... :P vsako leto je drugo leto. :D pa če rečeš tretje leto :whistle: ta mnde ne uide :naughty:
Death Angel Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 pa če rečeš tretje leto :whistle: ta mnde ne uide :naughty: :evilgrin: žal žalostna novica...... :naughty: tretje leto je že šlo mimo letos je četrto :evilgrin:
Irencko Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 :evilgrin: žal žalostna novica...... :naughty: tretje leto je že šlo mimo letos je četrto :evilgrin: :lol: :lol: :lol:
punca z unca Objavljeno Julij 19, 2007 Opozori Objavljeno Julij 19, 2007 ou ou, nism mogla nč prej napisat..... blo je FENOMENALNO!!!!! rihemberki :worship: :worship: :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se