sjeng Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Ok pa začnimo......... Srečanje se bo dogajalo 14.07. na letališču v Lescah Štartamo ob 12:00 -16:00 panoramska vožnja -18:00 družabne igre, srečolov .... -20:00 razglasitev rezultatov in koncert (Unimogs) Na letališču je tudi kamp prostor, tako da tisti ki bi prespali, kr šotore s sabo. Za več info kr vprašajte (mene zdele mal preveč glava boli, tko da sm tole bolj na hitro napisal) LP in vabljeni
soncy Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 baje sjeng streže zgoraj brez bejbe :naughty:
_SEBA_ Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 baje sjeng streže zgoraj brez bejbe :naughty: ojej, mene ne bo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Vanga Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Žal sem takrat na Jadranu :winkiss:
sjeng Objavljeno Junij 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 ojej, mene ne bo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Morš dober izgovor najdet!!! @ Soncy... je fino fantazirat ane :D
maus Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Morš dober izgovor najdet!!!@ Soncy... je fino fantazirat ane :D js naum gledu kosmatga sjenga :closedeyes:
Roky Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 ojej, mene ne bo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Dej dej prlet, da kšnga zvrnemo :D Škoda pa, ker je samo enodnevni, če bo pa vreme bomo pa vsekakor prespal :OK:
sjeng Objavljeno Julij 1, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 js naum gledu kosmatga sjenga :closedeyes: Boš boš
Petzl Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 (popravljeno) Morš dober izgovor najdet!!! ta izgovor bo najbrz dopust... ane seba :D Popravljeno Julij 2, 2007. Popravil Langus
TONTO Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Pa laško zrihtajte da ne bom kakšn gorensk šnopc pil pol bom pa čist obutan čez pukl :whistle: :whistle:
sjeng Objavljeno Julij 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Pa laško zrihtajte da ne bom kakšn gorensk šnopc pil pol bom pa čist obutan čez pukl :whistle: :whistle: Pomojem da se zna narest da bo oboje ;)
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Pomojem da se zna narest da bo oboje ;) sjeng... a sm morm pridet ? ... :whistle: si mi zrihtu poušter :naughty:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 sjeng... a sm morm pridet ? ... :whistle: si mi zrihtu poušter :naughty: Bomo najdl eno debelo domačinko da boš na njej spal ;)
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Bomo najdl eno debelo domačinko da boš na njej spal ;) Gorenjka pa debela :o
president Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Gorenjka pa debela :o PEHTA JE BLIZU DOMA !!!! :rolleyes:
soncy Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 PEHTA JE BLIZU DOMA !!!! :rolleyes: pehta pa ja ni debela :kva1: ok, mal napihnjena od zlobe :)
maus Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 PEHTA JE BLIZU DOMA !!!! :rolleyes: js bi raj mojco :winkiss: ... kekca pa zbou :lol1:
soncy Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 js bi raj mojco :winkiss: ... kekca pa zbou :lol1: mausi, mausi :wacko: kekca nihče ne premaga :headbang:
KARAMBOLA Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 js bi raj mojco :winkiss: ... kekca pa zbou :lol1: Po moje tut Mojca ni več v tistih letih,da bi bla greha vredna! :whistle:
maus Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 Po moje tut Mojca ni več v tistih letih,da bi bla greha vredna! :whistle: mojca je stara ratala :o.. svizec ne zavije čokolado :o ...... božička ni :o .... zakaj še živim :headbang: aha.... sam zarad piknika MK Sokol :naughty:
maus Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 sjeng... kako potekajo priprave... :whistle:
sjeng Objavljeno Julij 10, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 sjeng... kako potekajo priprave... :whistle: Priprave: - mal barve sem že dobu - klubsko majco sem dal prekuhat, da je mal skup zlezla in bo bolš poudarla moje široke rame - treniral sem pitje, tak da bom lahk kako pivo več spil Ostali pa kr delajo, finiširajo zadeve, v petek pa postavljamo plac. V soboto akcijaaaaa
TONTO Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Priprave: Ostali pa kr delajo, finiširajo zadeve, v petek pa postavljamo plac. V soboto akcijaaaaa Kako postavljate plac-ne razumem, :hmm: na letališču ga bi pa ja mogl bit dost,a to mislite še kakšno ravnino s polanske gor prulečt al kva. :kva2: :lol1: Aja Gorenci se pa že znajo :grim tako da ni panike PLAC BO,pa kakšna gorenjska tut :OK: :xx: SE GA VIDMO :OK: :yea1:
maus Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 js sm se odloču, da pridem... :worship: okoli 12,00 ure grem iz LJ... če bi šu kdo z mano naj se pofočka in se dogovorimo, kje bo dau za kavo pred odhodom :winkiss:
sjeng Objavljeno Julij 11, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 Kako postavljate plac-ne razumem, :hmm: na letališču ga bi pa ja mogl bit dost,a to mislite še kakšno ravnino s polanske gor prulečt al kva. :kva2: :lol1: Aja Gorenci se pa že znajo :grim tako da ni panike PLAC BO,pa kakšna gorenjska tut :OK: :xx: SE GA VIDMO :OK: :yea1: Treba avione preparkirat ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se