_Fingi_ Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Evo, lihkar dam pršu...prov fajn je blo :worship: :worship:
Schmid87 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Evo, lihkar dam pršu...prov fajn je blo :worship: :worship: tudi jaz :D
peter1 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Blo je kar lustno evo neki fotk http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_556
Miha Z. Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 (popravljeno) glih kr prlezu damu..... hja...ka pa vem.....sm šou spat že ob polnoči.... :blush: ....omagal :zzz: aja knjigo pohval in pritožb prosim..... kje so ble borovničke na vhodu ???!!! :angry: O:-) Popravljeno Julij 15, 2007. Popravil Miha Z.
Irencko Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 glih kr prlezu damu.....hja...ka pa vem.....sm šou spat že ob polnoči.... :blush: ....omagal :zzz: aja knjigo pohval in pritožb prosim..... kje so ble borovničke na vhodu ???!!! :angry: O:-) omagu si... pa še borovničke bi :naughty:
PETARDA46 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 kje so ble borovničke na vhodu ???!!! :angry: No ja to ti dam prou... samo kaj ti bodo borovničke ko si pa cuzu vodo :slap: Sej čene si dobu pa kemike.... tazga sprejema ni na vsakem zboru :kva2: ( če ga pa slučajno nisi dobu, jih mam pa jest povn kufar )
sjeng Objavljeno Julij 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 kje so ble borovničke na vhodu ???!!! :angry: O:-) Jih nalašč nismo stregli, ker je večina folka vozila domov in pač ne podpiramo alkota na motorjih
Schmid87 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Jih nalašč nismo stregli, ker je večina folka vozila domov in pač ne podpiramo alkota na motorjih :worship:
ghibli Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Bilo tkotko. Nič posebnega! :baa: Na vhodu ni bilo welcome drinka :headbang: Mislm!!!!!!!!!!! :headbang:
Roky Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 sjeng dobra debata je bla ponoč za šankom :OK:
sjeng Objavljeno Julij 15, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 sjeng dobra debata je bla ponoč za šankom :OK: fino da je bla, sam kurc ka se jo švoh spomnim, tko da glede na to da mi je spomin precej opešal (spomnim se folka in vse, debat pa ne čist v detajle) te opozarjam da kar sem govoru morš mal stran vzet (ene 20%) pa ne preveč okrog govort, ker sm zihr da sem kake zaupne informacije izdajal :D.
Roky Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 fino da je bla, sam kurc ka se jo švoh spomnim, tko da glede na to da mi je spomin precej opešal (spomnim se folka in vse, debat pa ne čist v detajle) te opozarjam da kar sem govoru morš mal stran vzet (ene 20%) pa ne preveč okrog govort, ker sm zihr da sem kake zaupne informacije izdajal :D. Sej sm biu tud jest fajn na glavo :whistle: brezskrbi nebom nč okol govoru :D :D :D
Death Angel Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 glih kr prlezu damu.....hja...ka pa vem.....sm šou spat že ob polnoči.... :blush: ....omagal :zzz: aja knjigo pohval in pritožb prosim..... kje so ble borovničke na vhodu ???!!! :angry: O:-) kaj :? ehh... cunja :cry: zdaj si me pa razočaral :kva2:
PETARDA46 Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 kaj :? ehh... cunja :cry: zdaj si me pa razočaral :kva2: Hja res ga ne razumem kaj se špara :headbang: Zjutraj pa na vse zgodi zjutraj ropotav pred šotori... :krneki:
Miha Z. Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 ja dejte me raztrgat zaradi tiste vode....bo drugič boljš....obljubim O:-)
Miha Z. Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 AHA!!!! v kampu vidu rs -125 Roky mogoče ? :hmm:
Roky Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 AHA!!!!v kampu vidu rs -125 Roky mogoče ? :hmm: Jap.Sta ble dve RSke, kdaj si jo pa vidu :) Zakuga me pa nis pocukov za rokav :D
Miha Z. Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 (popravljeno) Jap.Sta ble dve RSke, kdaj si jo pa vidu :) Zakuga me pa nis pocukov za rokav :D smo bli zraven vas v kampu... a si bil ti tisti z belimi moto-čevlji?? matr sem se nasmeju.... :lol1: lohk bi še moje spucal :devil: :devil: :devil: Popravljeno Julij 15, 2007. Popravil Miha Z.
Roky Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 smo bli zraven vas v kampu... a si bil ti tisti z belimi moto-čevlji?? matr sem se nasmeju.... :lol1: lohk bi še moje spucal :devil: :devil: :devil: :D :D :D Če so bli zjutri kr rjavi :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 babnca klepetava ja ka pa druzga :evilgrin: ti kr zajebavi...boš vidu te bom nazaj... drgač pa lepo te je blo spoznat...sam mal preveč zezaš ti mene :kva2:
sjeng Objavljeno Julij 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 ja ka pa druzga :evilgrin: ti kr zajebavi...boš vidu te bom nazaj... drgač pa lepo te je blo spoznat...sam mal preveč zezaš ti mene :kva2: Enako... eh kje pa še premal :D
sjeng Objavljeno Julij 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 smo bli zraven vas v kampu... a si bil ti tisti z belimi moto-čevlji?? matr sem se nasmeju.... :lol1: lohk bi še moje spucal :devil: :devil: :devil: Ti dec zakaj pa nisi nič za rokav pocukal pr šanku, da se spoznamo ane
maus Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 sm biu js tud.. pofočku sm se.. pojedu pleskavico in z irenco sva odjahala proti sončnemu zahodu... fajn je blo.. sam drugič prosim kakšn ležalnik zame naštimat :naughty: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
sjeng Objavljeno Julij 16, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 sm biu js tud.. pofočku sm se.. pojedu pleskavico in z irenco sva odjahala proti sončnemu zahodu... fajn je blo.. sam drugič prosim kakšn ležalnik zame naštimat :naughty: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Vsi so se te bal, ko si hodu ko en zajeban bosanc, babnce pa itak mokre zarad novega kombinezona
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se