vrho1679 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 In je že kdo nabavil? Vredno cene? Priporočate? Hvala.
TomazC Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Ja jo ze imam. Ocena: zelo lepa knjiga, samo mogoce ne tolk za motoriste iz SLO. Pa valjda ne bos sel ti 100 km dalec in si ogledoval znamenitosti... Jo pa uporabljam za nedeljske izlete z druzino. special749 1
moto rider Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Končno nekaj uporabnega. (Gledamo z očmi, ne "z motorja")!
vrho1679 Objavljeno Julij 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 Evo mam knigo. Kaj naj rečem. Dobra ideja, luštna knjiga, sploh za začetnika ali nekoga, ki ne ve kam po Sloveniji sploh lahk greš razen do Portoroža. Bom z veseljem odfural kako od poti konec tedna. Samo za tako ceno ( cca 22 € ) je knjiga premalo deltaljna in premalo obsežna. Kaj takega bi lahko talali zastonj tisti, ki jim je v interesu promovirati turizem v Sloveniji. Še enkrat: lepo, uporabno, dobre ideje za izlet, a premalo obsežno, premalo detajlov in na podlagi slednjih dveh pomankljivosti predrago ( za isto ceno npr. dobiš x-krat obsežnejši LonliPlanet ipd. ). Lahko bi dodali kake še bolj stranske poti in enduro ture. Sej tolk mejhna pa tudi ni Slovenija. Uživite!
miklavc Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Zanimiva knjiga za prebrat pa pregledat. Imajo jo pa v vsaki večji knjižnici. Poglejte na cobiss se najde seznam knjižnic ki jo imajo. Potem si jo pa lahko vsak skenira če je ne želi kupiti. Lp! Robson 1
KilleRBee Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 @gusar avtor je: Peter Kavčič Uporabniku @Snecer se pa zahvaljujem za PM”! ,... in dan je polepšan kljub belemu govnu zunaj. anja37 1
Snečer Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 Dajte interesenti raje na PM pisat, ker ne spremljam te teme nonstop
KyoKon Objavljeno Februar 8, 2016 Opozori Objavljeno Februar 8, 2016 Če ima kdo PDF, bi se priporočal na ZS za link, da v teh deževnih dneh malo raziščem. Hvala.
bosanoga Objavljeno Februar 9, 2016 Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 KyoKon si supel dobiti pdf omenjene knjige? Če da, potem se ti priporočam in zahvaljujem. LP Sorty 1
Jetam Objavljeno Februar 11, 2016 Opozori Objavljeno Februar 11, 2016 Jaz imam naslednje knjige v PDF-u Magister vožnje motocikla Motovodič2 Motovodič3 Pogled z motorja Tako da če kdo kaj rabi prosim ZS CINDAPP, Mič_15, roman78 in 1 other 4
Jetam Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 Nalagam na gdrive Ko bo naloženo bom poslal
Snečer Objavljeno Februar 16, 2016 Opozori Objavljeno Februar 16, 2016 @pajkica dobro, da tebe ni v pdfju. Magisterij vožnje motocikla Moto vodič II Moto vodič III Moto vodič IV Moto vodič V Pogled z motorja Kupiti moram še Moto vodič I, a je razprodan, bo treba v knjižnico. http://www.motosi.org/nase-izdaje/knjige p.s. dejansko sem vse bolj ali manj kupil, da se podpre pisatelje http://cobiss4.izum.si/scripts/cobiss?ukaz=DISP&id=1148440262359040&rec=6&sid=1 C eagle 1
Snečer Objavljeno Februar 19, 2016 Opozori Objavljeno Februar 19, 2016 samo jamraš, bodi vsaj koristna in šuti da se vrnem na temo, jutri sem si rezerviral še moto vodič I, ki mi manjka v zbirki
Kugelschreiber Objavljeno Junij 15, 2018 Opozori Objavljeno Junij 15, 2018 A ma kdo pdf pogled z motorja? Moj hard copy se ni vrnil k lastniku
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se