KrOsIsTa946 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 na žalost nisem mogu prit čene bi biu tudi jst z mojo 125 2T hondico :evilgrin: upam da bo zelena luč za ptuj :rolleyes:
salsa Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Mi je hudičevo žal, da nisem mogu pridet. Sem mel majstre v kopalnici na delu...žal. Vidim pa, da je blo število tekmovalcev veliko in da jet prava klasa za nas amaterje!!!! Upam, da se po Ptuju še kakšna dirka zgodi!!! BRAVO KBM!!!!
Zwilly41 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 NejcZ pohvale za slike ti bi mogu imet press pass na tej dirki da bi se lahko prosto gibal po progi drugič ti ga zrihtam jaz :D Ta mi je najljubša :P
ici Objavljeno Avgust 28, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Še slike na http://www.had.si/blog/2007/08/27/3-kbm-gr...raceland-krsko/
dr_lunatic Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Bravo Zwilly41, škoda za drugo dirko :worship: V ptuju se vam najverjetneje pridružim :whistle:
Dolenc™ Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Evo TUKAJ si lahko snamete moje snemanje zadnje dirke iza ograje :). Na youtue/gvideo in podobna sranja raj nisem dajal, ker pol še bol zbije kvaliteto in gledaš kvadratke :rolleyes:, veliko je slabih 80mb. Mam pa še predzadno dirko posneto in mal dogajanja, sam sem se še mal lovil s kamero k sem prvič snemov, če koga zanima lahko dam gor, tisto pride pa cca 110mb.
jvalant Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Lep pozdrav! Sem bil prijetno presenecen nad udelezbo tekmovalcev in malo manj nad udelezbo gledalcev v Krskem. Tudi organizator bi lahko kak stant postavil, pa mogoce Dixie-a tudi. Dirke so bil pa fantasticne :)) Se posebej sta mi bila vsec junaka z Duke-om (upam da ga ni prevec poskodoval pri padcu) in pa z 2t Husqvarno :). lp, Janez
NejcZ Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Sam tisti dukec je precej hitro obupal.. takoj po padcu je zaključil dirko :unsure:
Zwilly41 Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Evo video iz druge dirke SM 125, 450,KBM :lol: http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...89&hl=en-GB
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se