Dyna1340 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Spoštovani prijatelji, Že sedmo leto zapored vas vabimo na naš moto zbor, ki bo potekal 3., 4. in 5. avgusta 2007 na lokaciji našega prvega zbora, v Baredih nad Izolo. Na taisti lokaciji bo možno tudi kampiranje, za razliko od prejšnih let, tokrat v senci. V petek bo nastopila skupina Mary Rose, medtem ko bo v soboto zažgal Paul Di`anno, prvi, originalen pevec legendarnih Iron Maidnov in Lady`s First. • Free entry for biker`s and their fellowtravelers • Free camping • Streptease Za obisk se vam že vnaprej zahvaljujemo. Člani MK Red eye Več na: http://www.redeye-klub.com/
Dyna1340 Objavljeno Julij 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) Prvi pevec legendarne skupine Iron Maiden prihaja v Slovenijo. Ustanovitelj in prvi pevec legendarne skupine Iron Maiden prihaja v Slovenijo, kratko turnejo štirih koncertov po Sloveniji bo sklenil 4.8. na našem Biker`s Festu. Za bikerje vstop in kampiranje prosto, za vse ostale bo vstopnina 5 EUR. Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil Dyna1340
Lobo Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ali bi se dalo kakšen zemljevid z navodili kako priti do zbora prilepit? Da ne lutamo okoli kot zgubljene kure.
Dyna1340 Objavljeno Julij 9, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ali bi se dalo kakšen zemljevid z navodili kako priti do zbora prilepit? Da ne lutamo okoli kot zgubljene kure. Do Izole verjetno znate priti vsi, za naprej glej zemljevid:zemljevid.bmp
peter1 Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ali bi se dalo kakšen zemljevid z navodili kako priti do zbora prilepit? Da ne lutamo okoli kot zgubljene kure. najboljš da si Garmina nabaviš
Lobo Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 najboljš da si Garmina nabaviš Ne paše na moj motor, bi mu pokvaril ciklistiko.
Annetta Objavljeno Julij 21, 2007 Opozori Objavljeno Julij 21, 2007 Ciao banda! Sem "frišna" na tem forumu in me zanima naslednje: kje bo ta motozbor na Baredih, pri Kmetiji Kodarin alias KK Medljan? Ker tam, razen KK Medljan, jaz ne poznam nobene farme konjev (in sem skoraj domačinka) ... :unsure: Hvala za odgovore in prijetno vožnjo vam želim,ciao!
mikena Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 rabim koga da me notri potegne :yea1: :yea2::beer2:
Lobo Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 rabim koga da me notri potegne :yea1: :yea2::beer2: Tudi jaz rabim eno, da mi ga notri potegne. Lahko združima sile. :naughty:
mikena Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Tudi jaz rabim eno, da mi ga notri potegne. Lahko združima sile. :naughty: :lol1: :lol1: :lol1:
Kleemen Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 A ni bil lani ta zbor v Ankaranu (malo pred Ankaranom)? :whistle: Lani smo bili, letos pridemo tudi če bo vse po sreči :)
Annetta Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Ja Batko, je bil tam v okolici Sermina, na legendarnem travniku, ki je zdržal vse dni, čeprav je bilo prvi dan vreme obupno (nas je zalilo do gat ... :naughty: ) pa blata tudi ni manjkalo (bi lahko delali konkurenco Rock-u Otočec .) lp
METAL4EVER Objavljeno Julij 23, 2007 Opozori Objavljeno Julij 23, 2007 Bom kr mal pogrešal staro lokacijo,samo ne zjutraj,ko je sonce ubilo. Pa komarjev upam da tud ni tolk. :whistle:
Kleemen Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Ja Batko, je bil tam v okolici Sermina, na legendarnem travniku, ki je zdržal vse dni, čeprav je bilo prvi dan vreme obupno (nas je zalilo do gat ... :naughty: ) pa blata tudi ni manjkalo (bi lahko delali konkurenco Rock-u Otočec .) lp Jaa :D Kje se bo pa letos dogajalo :) a drug vikend bo ne? :whistle:
Annetta Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Dogajalo se bo v okolici Baredih, če se ne motim gre za prvo lokacijo nasploh motozborov Red Eye-v, ma še vedno ne vem točno kje oz v okolici katere farme konjev? Mimogrede, držite pesti, da nas ne napadejo obadi .... :evilgrin:
SEOI-NAGE Objavljeno Julij 24, 2007 Opozori Objavljeno Julij 24, 2007 Ja v Baredih je motozbor. PRIDEMO ! :winkiss:
pikec Objavljeno Julij 27, 2007 Opozori Objavljeno Julij 27, 2007 V izoli zavijete za Korte, sledite tabli za Barede in v Baredih se držite leve.
president Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 brez nas ne bo vročine.zato pridemo :worship:
metuljcica46 Objavljeno Julij 28, 2007 Opozori Objavljeno Julij 28, 2007 midve s katjo prideva že v petek....ter ostane tam do sobote....tko da se vidmo ;)
GREY WOLF Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 Peljal mimo Baredov v petek popoldan...žive duše.še mrtvih verjetno ne?
Irencko Objavljeno Julij 29, 2007 Opozori Objavljeno Julij 29, 2007 šihta nabo, tko d vsse možno d se prmajem na morje :naughty: :whistle:
Dyna1340 Objavljeno Julij 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Peljal mimo Baredov v petek popoldan...žive duše.še mrtvih verjetno ne? Kaj bi pa hotel, da se dogaja na placu en teden pred zborom???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se