pikec Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Kaj bi pa hotel, da se dogaja na placu en teden pred zborom??? Mogoče je pričakoval generalko? :naughty:
METAL4EVER Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Peljal mimo Baredov v petek popoldan...žive duše.še mrtvih verjetno ne? Je pa dobra tale en teden prej.Ja nič postavi šotor in en teden zastonj kampiraj. :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Peljal mimo Baredov v petek popoldan...žive duše.še mrtvih verjetno ne? Kaj bi pa hotel, da se dogaja na placu en teden pred zborom??? Mogoče je pričakoval generalko? :naughty: Je pa dobra tale en teden prej.Ja nič postavi šotor in en teden zastonj kampiraj. :whistle: Brez panike,mimo peljem vsak dan...ne vem zakaj se razburjate? saj nisem napisal da grem na zbor, al ja :whistle:
komar Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Vsako leto fulllll dobra žurka, zato 100 % pridemo... Dobimo se na šanku Jacka..
Miha Z. Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 mogoče pridem v petek mal počekirat.... :unsure:
frfljot Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 ma kako je možno, da je za ta zbor zmeraj dež?!?!?! :wacko:
MARJA Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 ma kako je možno, da je za ta zbor zmeraj dež?!?!?! :wacko: Sej jutri bo menda sonce. :worship:
frfljot Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Sej jutri bo menda sonce. :worship: tko je blo pa lani...in se mi je tačka od bandita pogrezala v blato....pa umazanii smo bli do kolen...pa nažurali smo se :D
Dyna1340 Objavljeno Avgust 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Sej jutri bo menda sonce. :worship: Na obali je vreme OK, pa tudi napoved za preostali del dneva je obetavna; delno oblačno brez dežja.
Kleemen Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Na obali je vreme OK, pa tudi napoved za preostali del dneva je obetavna; delno oblačno brez dežja. Tudi pri vas bo kmalu dež ;) tuki lije že celo jutro, in se pomika proti vam :D za jutri pa pravijo da bo lepo in potem naprej tudi :OK: Najbrž da ne pridem na ta zbor :BUA: jutri ne morem, razen če bi prišel v nedeljo popoldan, sam bo po moje že vsega konc, tko da najbrž ne :xx: bomo še videli, lani sem bil in je bilo zakon :OK:
Dyna1340 Objavljeno Avgust 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Tudi pri vas bo kmalu dež ;) tuki lije že celo jutro, in se pomika proti vam :D za jutri pa pravijo da bo lepo in potem naprej tudi :OK: Najbrž da ne pridem na ta zbor :BUA: jutri ne morem, razen če bi prišel v nedeljo popoldan, sam bo po moje že vsega konc, tko da najbrž ne :xx: bomo še videli, lani sem bil in je bilo zakon :OK: Dež se nikoli ne premika iz ajdovščine na obalo, kvečjemu obratno. Zaenkrat je pri nas OK.
Dyna1340 Objavljeno Avgust 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Ko pridete v Izolo iz smeri Koper/Ljubljana zavijete na drugem semaforju levo, iz smeri Portorož pa na drugem semaforju desno ter vozite navzgor in spremljate oznake "bikers" - rumen napis.
soncek9 Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 Je pa dobra tale en teden prej.Ja nič postavi šotor in en teden zastonj kampiraj. :whistle: me zanima kaj pričakuje en teden po zboru...ampak a na zboru sploh bo
Sanda7 Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 letos pa žal ne bo zneslo :rolleyes:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 me zanima kaj pričakuje en teden po zboru...ampak a na zboru sploh bo Bo.
Irencko Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 še kako urco pa frčim, kake dve, pa ga že žuramo :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 hej...ravno nazaj, bal dol dva dni....waaa...najbolš :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :whistle: supr so ns sprejel....nakopal smo se v bazenu in morju....spoznali sva en kup motoristov(MK LISJAKI) :rolleyes: :naughty: :whistle: bli skoz skupaj, na morju se nasmejali do solz.....slikce bom kake objavla ko jih sploh dobim... :yes: do takrat pa lahko samo pohvalm vse organizatorje supr zrihtan, samo pot do tja je mal krizaaa :unsure:
katja Objavljeno Avgust 4, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2007 res pravi moto zbor...vse pohvale organizatorjem :worship: :worship: :worship:..plac je res fenomenalen, sam cesta ke gor je bl :wacko:...družba bla nepozabna :OK: :lol1: nam ni blo dolgcajt ne podnevi in ne ponoči :whistle: :naughty:... ...se vidmo drugo leto :yea2:...
2384nsdf83 Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Super plejs in odlična muzika ... žal na skuter včeraj nisem namontiral šotora, zato sem prizorišče zapustil predčasno ... srečal ljubega mi frenda z vijolčastimi komolci ... od daleč videl tanjuško, decafa in irencko ... od blizu atakiral bejbo, ki ima kravžlaste lase na tilniku od drgnenja ob povšter... stankal eno giga dozo jacka danielsa... gimo vrgel premalo, da bi zmagal - zato na nošenje soda s pivom raje nisem niti čakal :) Eden najbolj prijetnih zborov doslej pa še ena bejba se mi je na skuter zalimala :lol: :lol1: in Greenpeace me na plaži nije dirao :) Lp, Veliki Beli
Lobo Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 Žal zamudil pisca zgornjega posta in njegovo razvratno bando. Preživel pa kljub temu eden najlepših dni v vožnji s Štajerske do morja, večer na zboru v dobri družbi in povratek okoli polnoči v Žabarijo.
kađiva Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 ni blo švoh :whistle: mal sem mel hripav glas dons zjutrej, ampak bomo prežvel :P Ladys First so definitivno odigral svoj najboljši koncert do zdej, in temu primerno jih je publika tudi nagradila z bučnim aplavzom...
Irencko Objavljeno Avgust 5, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2007 fino fajn j blo, povratek nazaj pa brez komentarjev sploh... zakon! junaška žur nardi ma ga nej žirafe de ne :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se