Frips Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Puntižela.....hmmm bi znal bi tko ja :hmm:
volk Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Puntižela.....hmmm bi znal bi tko ja :hmm: :grim
bitje Objavljeno Julij 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 (popravljeno) a smo malo pametni, a? :evilgrin: seveda :whistle: Popravljeno Julij 17, 2007. Popravil bitje
janetka Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Evo jasne razlage zakaj ne stara lokacija ..........da ne bomo samo ugibal... lp janetka :D Pozdrav Twin Hornima. Jedno pitanjce: :hmm: da li ima ikakve šanse da se vaš susret ponovno vrati u Šijanu? Gotovo sam redovni gost u Puli i nikad mi nije bilo loše, baš suprotno. Ali osobno, najbolji susreti su bili na Šijani. Dal sam sentimentalan ili ne, ali me jednostavno zanima, pa ak mi tko može odgovorit Šijana je stvarno bila jedno posebno mjesto a od nje smo odustali zbog mase organizatorskih problema a među njima i taj da je kao zaštićena a bikeri joj kao "jako smetaju".ipak su se kasnije organizirale nekakve manifestacije u njoj a i sada može bilo tko mjenjati ulje na sred livade i odvoziti tamo smeće što se nažalost često i događa.kako za taj prostor treba ishodovati masu dozvola, hrvatske šume traže naknadu, susjedi nisu baš sretni, vodovod je blizu pa i njima nije drago itd itd... podsječam one koji su posjetili naše prve susrete u šijani da smo mi, članovi kluba TWIN HORN MC tu šijanu očistili bezbroj puta, odvozili auto olupine i odbačene kučanske aparate naravno o našem trošku i to prije motosusreta i naravno temeljito čistili poslije što je i red.Očistili smo i tisuće kvadrata neugledne šikare. premjestili smo se na puntiželu i tamo naravno krčili šikaru i odvezli brdo smeća čim smo došli.to smo sada napravili i na sadašnjoj lokaciji pa dok traje. a naravno da se to brzo zaboravi a oni koji daju dozvole imaju nekakve druge kriterije ali nikad se nezna, možda se jednog dana i vratimo u šijanu. i ne zaboravite da se u šijani zbog svjetskih bendova i organizacijskih troškova upad plačao 200 kn, a samo se tako može pokriti onakav program.po nama je bolje ovako al besplatno nego onako pa svakog na ulazu po đepu. pozdrav TWIN HORN MC
Rude Boy Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Beach Party ali Woods Party !?! mislim da je naslov teme jasen ! lokacija ob morju pa itak miljavžentkrat boljša kot pa nešto kao Pokljuka ! :unsure: je treba kakšen dober bend spravit v Pulo ? :naughty:
Free bikerca Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Men je blo tud v Šijani dobr... sam preveč je blo za hodt iz kempa (beri hoste) do prizorišča... Pa kradl so tud k srake... No zdej mi je dost bl ušeč... :naughty:
volk Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Vse ma svoje pluse in minuse. Je že vredi Sam, da dogaja in da se v Puli na motorju kot nikjer drugje osečam dobro :worship:
tomash Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Že kdo ve kje je bo letos Twin Horn Beach Party??
vapotek Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Že kdo ve kje je bo letos Twin Horn Beach Party?? V Puli.
Frips Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 :stupid: :lol1: Ka pol gremo al ja?
volk Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Že kdo ve kje je bo letos Twin Horn Beach Party?? Kot sem že napisal: tam kot lani
andi1 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) Kot sem že napisal:tam kot lani Torej bivša vojašnica. Ni slabo, lani mi je bilo prav všeč. Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil andi1
bajo7 Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Se je vse vredu, sam jaz sem malo bolj plovn :naughty: , pa se rad namakam v vodi :worship: :worship: Pa me mal jebe, ker je voda tam malo bolj ne čista :evilgrin: . Pa kva sej imajo tuše :beer2: :010
Zdrawc Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Pa me mal jebe, ker je voda tam malo bolj ne čista :evilgrin: .Pa kva sej imajo tuše :beer2: :010 a šnopsa za dezinfekcijo vam je že tudi zmanjkalo :?
kekec III Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 Wir kommen auch und es wird Spaß machen...
andi1 Objavljeno Avgust 14, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2007 ... pa se rad namakam v vodi :worship: :worship:... Pa me mal jebe, ker je voda tam malo bolj ne čista :evilgrin: ... Za plavanje je v Puli daleč najboljši Safari bar na Kamenjaku :D
bajo7 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 a šnopsa za dezinfekcijo vam je že tudi zmanjkalo :? Ne ni ga še zmanjkalo, samo ga je pa treba uporabljati z mero in občutkom. Premajhno količina nima efekta. Prevelka pa vse ddezinficira, do konca, še tisto kar nj treba. Srednje poti pa ni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!??! :naughty: :rolleyes: :whistle:
čuk Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Za plavanje je v Puli daleč najboljši Safari bar na Kamenjaku :D enostavno pravilno :yea1:
larisa97 Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 Za plavanje je v Puli daleč najboljši Safari bar na Kamenjaku :D Pa jutranje kopanje v mercator centru.A ne prjatu :worship:
andi1 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Pa jutranje kopanje v mercator centru.A ne prjatu :worship: Hehe, na WC-ju :kva2: . Se bova pa še zmenila za uro odhoda. Šel bom lahko šele v petek popoldan in ne že zjutraj, kot sem prvotno mislil. Pa ena, da ti malo osvežim spomin. Pa pazi, da ne boš spet brez klinov za šotor!
larisa97 Objavljeno Avgust 16, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2007 Hehe, na WC-ju :kva2: . Se bova pa še zmenila za uro odhoda. Šel bom lahko šele v petek popoldan in ne že zjutraj, kot sem prvotno mislil. Pa ena, da ti malo osvežim spomin. Pa pazi, da ne boš spet brez klinov za šotor! Ravno prav,ker gre z mano še prikolica.Dopoldan dela.
ghibli Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Kaj je zdaj? A nas bo kaj dol? :naughty:
Frips Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Pridem pogledat. Spalka bo z mano, če se mi bo slučajno zalomlo..... :whistle:
Žarko G. Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Za plavanje je v Puli daleč najboljši Safari bar na Kamenjaku :D boš reku da greš z motorjom tja jst sm hotu jit na kemenjak sam je bil glih spucan motor :whistle:
Žarko G. Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 se kdo prepozna iz slike :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se