peter1 Objavljeno Avgust 27, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2007 Mah glih ta vikend sem se odločil da ostanem v EU,pa grem zato v Ilirsko ,lepo se imejte uživajte,pa si bomo drug teden izmenjali utise iz MZ
KeC Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 jap :evilgrin: Tebe še mal iz Sarajeva drži kajne :naughty:
stigmata Objavljeno Avgust 28, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2007 Jaz pa letos ne grem, sem "ostala brez motorista" :doze: :cry:
lasagna Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 S SuzyQ prideva. Monumenti so že v projektu za hotel in turistično naselje in jih je treba še malo demolirat, pa tako že kar tradicionalno zahajava na Twin Horne, kjerkoli se že dogaja. Razen tistih Leprechaunov pred leti je bilo po razpoložljivem spominu vedno fajn. Pa še na morju je. Pa odzgoraj bo baje tudi.
Vanga Objavljeno Avgust 29, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2007 Jaz pa letos ne grem, sem "ostala brez motorista" :doze: :cry: Ja, če bi rada šla, bi te verjetno že kdo posadil na sedež in gasa. :whistle:
stigmata Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Ja, če bi rada šla, bi te verjetno že kdo posadil na sedež in gasa. :whistle: pa ne, da se ponujaš :evilgrin:
volk Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Abenga navdušenja nad Pulo :eek: Dobr žur bo itaq :whistle:
Vanga Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 pa ne, da se ponujaš :evilgrin: :lol1: Letos ne grem, razen če bi me ti prepričala, potem bi verjetno razmislil :whistle: :naughty: :winkiss: :evilgrin:
stigmata Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 :lol1: Letos ne grem, razen če bi me ti prepričala, potem bi verjetno razmislil :whistle: :naughty: :winkiss: :evilgrin: Nič se bat, da bi te kdo silil k razmišljanju, letos ne grem, bomo že preživeli ;) Končno, jutr štart :010 Ti pa se ne hvali :angry:
Vanga Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Nič se bat, da bi te kdo silil k razmišljanju, letos ne grem, bomo že preživeli ;)Ti pa se ne hvali :angry: Kako bi bilo življenje lepo, če bi bili vsi tako uvidevni kot ti. :worship: :winkiss:
Free bikerca Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Nič se bat, da bi te kdo silil k razmišljanju, letos ne grem, bomo že preživeli ;)Ti pa se ne hvali :angry: Sory, no... :huh:
Frips Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Letos preskočim........se vidimo drugo leto.
Rude Boy Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 jaz bom za letos prinesel "mamino opravičilo" ! :P jebiga ! najprej muzika ! tuš ! :whistle:
ghibli Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Še 1 uro pa štart :naughty: :010 :010 :010 :010 :beer1: :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :beer2: :yea2: :yea2: :yea2: :smoke: :smoke: :SS
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 moj pa bi moral biti čez dve pa ne vem če bo :headbang: skratka dobr se imejte
volk Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Čez uro pa pol Paviljon Gasaaaaaaaaaaaaaa :naughty:
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 sam še tale sveža info promet je povečan na cestah od mejnih prehodov s Hrvaško do mejnih prehodov z Avstrijo. Čakalne dobe na mejnih prehodih za osebna vozila pri vstopu so na Obrežju 30 minut, Dragonja 1 ura in 30 minut. Zgoščen je tudi promet na mejnem prehodu Sečovlje. Za prestop meje na Primorskem priporočamo mejni prehod Sočerga. Na mejnih prehodih Gruškovje, Dolga vas in Zavrč je povečan promet tovornih vozil pri izstopu iz Slovenije.
Dyna1340 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 sam še tale sveža info promet je povečan na cestah od mejnih prehodov s Hrvaško do mejnih prehodov z Avstrijo. Čakalne dobe na mejnih prehodih za osebna vozila pri vstopu so na Obrežju 30 minut, Dragonja 1 ura in 30 minut. Zgoščen je tudi promet na mejnem prehodu Sečovlje. Za prestop meje na Primorskem priporočamo mejni prehod Sočerga. Na mejnih prehodih Gruškovje, Dolga vas in Zavrč je povečan promet tovornih vozil pri izstopu iz Slovenije. Kaj ti čakaš v koloni al kaj?
Lara! Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Letos bo Pula mau še počakala na mene, twini pa drugo leto! Premau cajta za vse kar hočm..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se