rebel Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 odlična organizacija, da se človek sploh ni zavedal kako masovna prireditev poteka!!!! twin horni :worship: hitra postrežba, dobro pivo in hrana, solidne cene, muzika spremjemljiva striptiz bolj švoh.... naj bi blo več kot 2000 motorjev
Žarko G. Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 faaak no prespal sm striptis bodo pa tut objavlene slike
Free bikerca Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Tko k zmeri: dobra organizacija, hitra postrežba, čevapov sploh ne štejejo... Sam letos sem se bala, da bo tak mraz k lani - zato preventivno :drunk: - mraza ni blo, jest pa u soboto cel dan :doze: Drgač pa :worship: :worship: :worship:
ghibli Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Končno.... 12 ur brez alkota :SS Muska odlična, Favorit pa za en qrc če nebi bilo "BRAVARIJE" bi žejen domov šel. Strptiz je bil al kaj? :headbang: Jebiga ni bilo časa za striptiz :headbang: :drunk: :drunk: imel sem druge opravke... Drugo leto spet a ne! Zdaj pa počas priprave za Faker Zee
larisa97 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 vse O.K.sam pivo je pa za en kurc,tko,da bom drug let šel z avtom in hladilnikom.Še dons me boli glava,v gobcu pa okus po dreku. :headbang:
Free bikerca Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Evo, še nekaj slikc :krneki:
Žarko G. Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 aja tut panoramsko vožnjo ni blo cajta :whistle: eko moje slike http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=675 motosvet.com - - Albumi sam hrana pa je men bla tok kul :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
CVIČKAR1 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Evo pa se končo po dolgem času oglašam. Jst morem rečt da mi je blo strašno ok v Puli,res da sm pršu sam v soboto pa še to ob 19h...Slike sledijo kmalu... rocky46...tiste dva al tri deci olja ti pa šenkam...ga ne rabim... :evilgrin: Me pa zanima kdo je bil tist as z rdečo r6...
ghibli Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Evo pa se končo po dolgem času oglašam. Jst morem rečt da mi je blo strašno ok v Puli,res da sm pršu sam v soboto pa še to ob 19h...Slike sledijo kmalu...rocky46...tiste dva al tri deci olja ti pa šenkam...ga ne rabim... :evilgrin: Me pa zanima kdo je bil tist as z rdečo r6... Zakaj nisi poklical? Bili smo od petka tam. :beer2:
CVIČKAR1 Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Veš ghibli...nisem mel številke...drugače bi 100%.
OSSA Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Prva liga je bilo :worship: Samo malo preveč , šele danes mi je nehalo "mijavkati" v glavi
janetka Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Nič zato :grrr če je u petek okol treh še deževalo in smo šotore u dežju postavili, čim so bli postavljeni je na "moji parceli" nehal dežvat. :D Hrana odlična, družba Rokovnjačev enkratna, morje toplo muzika u soboto velik bolša ko u petek, za varnost poskrbleno policisti simpatični....ma ni da ni. :worship: drug let spet a ne?
PURPLE Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Tudi mi smo skoraj malo preveč :beer2: , nas je gravitacija nase opozorila. Zbor super kot vedno ( celotna organizacija), šotore imeli tik ob morju, super lokacija, ampak drugo jutro že ob osmih v šotoru 30 + :headbang:
Hellenca Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Twin horni so res najboljši daleč naokoli :yea2: V petek sem tudi jaz pila pivo, tko da niste bli edini, ki ste mel v soboto zjutraj "mačka", tko da sem v soboto prešajtala na "špricar". Sem mislila da bo kaj boljš.... :grrr Pijanska je res težka :grim
Žarko G. Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 jst sm postavu šotor u četrtek pol pa me je pofukan dž zbudu ko mi je kaplal na čel se končno zbudim ugotovim da šotor pušča rekel sm:"XXXX XXXXX xXXXX" grem iz šotora pogledm motor brez tablce :headbang: rečm si :"ups, dons več šparat bonov" grem se štuširat da k seb pridm dam rum v kovček pa na polcijo in tako dalje....
janetka Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 probat ni greh pravjo, zato bom vprašala :unsure: je morda kdo našel črno windstoper jaknco z rdečimi šivi. u Nedeljo zjutraj okoli 8 ure sem jo pozabila obešeno na drevo na plaži, zadaj za veliko stvabo, nasproti katere je tisti dolgi most čez morje. :( lp janetka
ghibli Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 obešeno na drevona plaži, zadaj za veliko stvabo, nasproti katere je tisti dolgi most čez morje. :( lp janetka :naughty: a šotor ni bil ok? :whistle:
frfljot Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 pula je zakon! :D same pohvale.... :worship:
Free bikerca Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 Tudi mi smo skoraj malo preveč :beer2: , nas je gravitacija nase opozorila. Zbor super kot vedno ( celotna organizacija), šotore imeli tik ob morju, super lokacija, ampak drugo jutro že ob osmih v šotoru 30 + :headbang: Ja, še posebi fino je če se spravš spat okol 6h zjutri :wacko: , ob osmih pa sonce nažiga (v mojmu šotoru, ziher 40 stopinj) :surrender:
janetka Objavljeno September 5, 2007 Opozori Objavljeno September 5, 2007 :naughty: a šotor ni bil ok? :whistle: šotor je bil :grim seveda je bil, pa prostoren tud :OK: sam k "all inclusive" ponudbi spada tud jutranje kopanje da veš pol so me pa školke zavedle pa sm pozabla na jaknco :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se